OOTD: Stripet Top med Pink Bukser

Hei Kjære IIMBians ..

Dette er min første OOTD. Bilder er ikke perfekte fordi det første gang jeg klikket dem spesielt for IMBB, vet du at du har fokus på klær og ikke ansiktet. Med tiden håper jeg de blir bedre. Håper du liker disse.

Dette er bare en uformell antrekk jeg hadde på meg da jeg dro for å se Bhag Milkha Bhag. Filmen er Fenomenal forresten, en må se. Jeg er ikke en stor tilbehørsperson og holder meg veldig enkel på uformelle utflukter.

Disse buksene er veldig komfortable og et bedre alternativ enn jeans for å sitte i en kino. Denne gamle søppelposen ser liten ut, men det er veldig romslig å sette alle mine viktige ting så jeg bærer den overalt. Jeg hadde på seg disse gladiatorene, også for komfortfaktor.

Outfit detaljer:

Klær: Online Veske: No Exit Sko: Skoboks

Håper du liker min tilfeldige måte å kle på.

Takk skal du ha!!

Dagens antrekk: Svart og hvit blokkekjole Dagens antrekk: Svart og hvit stripet skjorte og jeggings 31 måter å ha på seg svart og hvitt antrekk Dagens antrekk: Svart og hvit kjole med røde tilbehør Dagens antrekk: Svart og hvit kombinasjon VLCC Surya Sandal Sun Block Lotion (SPF 30) Anmeldelse Clinique City Block Sheer Oil Free daglig ansiktsbeskytter med SPF 25 Hvorfor klær kvinner? Hvordan kle seg til intervju Dagens outfit: Houndstooth Print Dress Dagens antrekk: Svart topp og gylden kjørt Dagens antrekk: Pink Ruffle Top og Burgundy Bukser Dagens antrekk: Coral Blazer med casual jeans Klær av dagen: Minty Fresh Sunday Dagens antrekk: Zig Zag Hem Top og Jeans Dagens outfit: Tank topp og Linen bukser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: