Jolen Whitening Toner Review

Hei alle sammen!

Jeg er en online shopping narkoman. Jeg vil bestille noe for å slukke tørsten min for online shopping, selv ting jeg sannsynligvis aldri vil bruke. Det er som en sykdom. Uken etter uken med ting som kommer i pakker, noen vakre, de andre ikke så mye, straks utpakket, poked rundt nysgjerrig og kastet i en høyde som fortsetter å vokse i størrelse, selv når vi snakker. Så, jeg gravd inn i det høyden av ting, øynene mine tett lukket, og Jolen Whitening Toner var det jeg fant i hånden min, og dette er hva jeg skal gjennomgå for deg i dag.

Navn på produktet:

Jolen Whitening Toner.

Pris:

Rs. 125 for 250 gm.

Produktbeskrivelse:

Spesielt formulert for å tynne huden jevnt og balansere pH med blekingeffekter. Eliminerer død hudcelle, gjenoppretter hydrering og friskhet.

  • Med blekingeffekter.
  • Beriket med Aloe Vera, Olivenolje, Neem, etc.
  • Fjerner overflødig olje og smuss.
  • Nærer huden.

ingredienser:

Aqua, Rosa ekstrakt, Polysorbat 20, PEG-40, Hydrogenert ricinusolje, Ta ekstrakt, Aloevera-ekstrakt, Imidazolidinyl-urea, Kaliumazeloyl-diglycinat, 2-fenoksyetanol, Rose Rouge G 102 21903, Dinatriumetylen, Diamin-tetraeddiksyre, Mantholkrystaller, FD & C Red-4 (CI-14700).

Min erfaring med Jolen Whitening Toner:

Toneren kommer i en hvit flaske med en skrue på hetten, den typen som kan trykkes på toppen for å frigjøre en åpning. Det er en helt spinkel flaske. Toneren fortsetter å leke selv når lokket skrues fast. Nesten halvparten av toneren fra flasken min ble spilt bort. Når jeg kom til toneren selv, da jeg først helles ut et par dråper toner på palmer, ble jeg klar over en veldig sterk lukt av rosevann, de billige. Lukten var søt, veldig søt, nesten cloying. Nesen min var nesten lammet.

Toneren er levende lys rosa i fargen. Selv fra utsiden av flasken, kan du nesten gjette hva fargen på produktet ville være. Da jeg begynte å spre det på ansiktet mitt, skjønte jeg at det var klissete, veldig klebrig, nesten som om det var sukker sirup som ble spredt på ansiktet mitt og ikke toner. Men fortsatt, jeg reservert dom; Noen produkter viser seg å være gode til tross for den opprinnelige opplevelsen. Jeg ventet på det å tørke. Jeg ventet og ventet, men jeg følte aldri den kjølefølelsen du føler når væsken tørker av ansiktet ditt. Om noe, hadde toneren blitt enda tykkere. Det var en merkelig følelse, så jeg rushed foran speilet. Og jeg ble flabbergasted av det jeg så. Ansiktet mitt så ut som om det hadde blitt drenket i noe oljebrøt sammen med skyggefull opprinnelse. Jeg måtte vaske det for å kvitte seg med den rare, klare følelsen. Det fjerner ikke overskytende olje som beskrivelsen hevder. Om noe gjør det huden fet, og moren til alle grusomheter, brøt den meg ut. Yup, det er det som skjedde damer. En toner brøt meg ut. Ansiktsvask, kremer, stiftelser, sminke har ødelagt meg tidligere, men aldri toner. Den ære går til Jolen Whitening Toner. Ta mitt ord damer, hvis du er lokket av bleking krav, det er flere andre bleking produkter i markedet som du kan prøve. Hold deg unna denne.

Pros av Jolen Whitening Toner:

  • Rimelig.

Cons av Jolen Whitening Toner:

  • Toneren har en tendens til å bli klebrig.
  • Lukten er cloying.
  • Billige emballasje. Toneren holder spilling uansett hvor og hvor du lagrer den.
  • Brøt meg ut

Vil jeg tilbakekjøpe Jolen Whitening Toner?

Nei, jeg vil nok gå i motsatt retning når jeg finner den i butikkene.

Jolen Creme Bleach Jolen Walnut Scrub Jolen Facewash Gel med Rose Water Extract Jolen Whitening Face Wash Gel Nivea Whitening Cell Reparasjon og Beskytt Body Milk Review Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Face Wash Review Hjemmelaget ansiktspakke for hudbleking Himalaya Clear Complexion Whitening Face Scrub Nivea Whitening Cell Reparasjon og Beskytt Kroppsmelk Olay Forfriskende Toner Olay Gentle Cleansers Forfriskende Toner Boots Expert Sensitive Gentle Forfriskende Toner Review The Body Shop Nutriganics Forfriskende Toner Nivea Visage Refreshing Toner Review Olay Natural White Foaming Cleanser Review Elizabeth Arden Synlig forskjell Hudbalansering Toner gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: