Tips & Toes Starburst leppestift - 116 vår

Invitere farger som holder leppene dine lyse og nydelige.

Pris:

INR 150

Jeg fikk et par av disse bare for tiden passere og viste seg for å være urghhh! Jeg mener oh min Gud, som noen gang lager disse leppestifterne og hvordan gjør de det? Setter de murstein og steiner, gjør en vanlig leppestift raketvitenskap? Uansett er dette som en advarselspost for alle å løpe så fort som du kan vekk fra disse stjerneskjærne leppestifter når du ser dem, ikke engang ta dem gratis, som Radhika nevnte!

Emballasjen vil minne deg om Lotus rene farger leppestift, bare at dette er verre, plasten er billig, fargen uninviting og skyggen forferdelig og tekstur! Oh la la!

Lippestiften er en sølv lilla skygge som jeg ikke tror noen av oss liker, vel jeg kjenner noen få personer som bærer frost og perler veldig bra på leppene deres, men dette er noe som ingen ville nyte. Lippestiften har ikke glimmer, det kommer i noe metallisk glans sølv, en titt, det er forferdelig hva som helst det er!

Strukturen på leppestiftet er fryktelig, det er som gummi, du har drak og sveip og sveip, kan like godt bruke den som fargestifter, jeg tror ikke at min pjokk ville like det heller, men ikke noe, dette måtte brytes i den ene enden for å trekke den for deg her, derfor ser du et tykt lag med farge, men det vil ikke sveipe i det hele tatt.

Heldigvis prøvde jeg å sveipe den på forprøven på leppene mine, heldigvis har jeg en veldig fin fargefarge, det føles ikke som noe tyngde eller noe det akkurat som en sølv lilla farge på leppene, det vil ikke overføre, dens ikke tørr den forblir lett, du vil bare ikke føle at du har på deg en leppefarge.

Skyggen gjør meg virkelig blå, som om noen suger blodet mitt ut, det er ingenting du kan fylle på en annen mørkere leppestift også, fordi den er så vanskelig og fargestifter som, det er bare noe du trenger for søppel, først av alle unngår synet av det.

IMBB Rating:

0/5 Den gangen slutter de å lage disse vitser.

Tips & Toes Starburst leppestift - Twig Tips & Toes Starburst Lip Luster: Fleur Tips og Toes Starburst leppestift - Cider Review Tips & Toes Gel Eyeliner Tips & Toes Lip Luster Leppestift: Rozyln Tips og Toes Mineral Compact Tips & Toes Luster Leppestift-Jolie Tips & Toes Dual Blush Autumn 56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver 48 Chanel Lipstick Bilder, Stikkprøver, Lipstopper 35 Colorbar Creme Touch Lipstick-bilder, fargeprøve, Lipstopper Jordana Eye Pencil i vårblomstanmeldelse Topp 10 vår sommer mote må haver NYX Single Eyeshadow - ES55 Spring Flower

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: