Deborah Milano Rossetto Light Creator Shine og Volume Lipstick - Shade 9 Review

Produktbeskrivelse:

Få fordelen av lip-plumping, ultra-fuktighetsgivende og langvarig "våt utseende" i en leppestift. Den ekstra saftig kremete tekstur gir nøyaktig utgang i bare en sveipe. Lysrefleksjon gir effekten av plumped opp lepper og viser den sexy pouten. Vær rødt-tepper-kjendisen med Deborah Shine og Volume Light Creator Lipstick.

Pris:

Rs. 560.

Min erfaring med Deborah Milano Rossetto Light Creator Shine og Volume Lipstick - Shade 9:

Jeg ble gal i forrige måned og bestilte noen få produkter på nettet uten å plage å sjekke sine vurderinger eller stikkord på nettet. Noen av produktene viste seg å være kjempebra som Diana av Londons Absolute Moisture Lip Liners, og noen av produktene viste seg å være katastrofer som leppestift fra Deborah jeg vurderer i dag. Jeg holder meg unna nettbutikk i noen dager når en slik katastrofe skjer på grunn av sjokket jeg får 😛

Deborah Light Creator Shine og Volume Lipstick kommer i en attraktiv emballasje. Jeg var ganske spent etter å ha sett tilfelle av leppestift på grunn av den unike buede formen og den skinnende maroon og sølvfargen. Skyggenummeret er skrevet nederst. Tror du ikke de skal nevne nyanser i stedet for å nummerere dem? Jeg blir super forvirret når noen rekkevidde har tall i stedet for navn. Vel så snart jeg åpnet saken og snudde ut kulen, ble jeg forelsket i den skimrende korallrøde fargen. Jeg var så glad jeg kjøpte den, men hele følelsen av lykke forsvant da jeg prøvde på leppestiftet. Fargen viste ikke i det hele tatt på mine lepper og glitteren var bare for mye.

Den flerfarvede glansen gjør det vanskelig å bruke på dagtid, spesielt når du må gå ut i solen. Fargen ser bra ut når den er farget. Jeg likte koral-ferskenfarge, men det nekter å dukke opp i det hele tatt på lepper. Det gir et lite snev av fersken på leppene etter 3-4 swipes, men shimmer er for mye for meg å bære. Denne fargen passer bare rettferdige toner. Det vil vaske ut middels og dusk hudtoner. Jeg likte ikke glimmer, farge og pigmentering i det hele tatt. Den forblir på mine lepper i ca 2 timer. Det har absolutt glossy effekt, og jeg la merke til noen plumping også. Den gode tingen om denne leppestiften er dens tekstur. Den glir veldig jevnt og mykt på leppene. Det er så mykt at det må lagres i kjøleskap på grunn av varmen. Det er ekstremt utsatt for smelting. Det er ikke nødvendig å bruke en leppebalsam under fordi det er ekstremt fuktighetsgivende. Denne leppestiften fades ganske ujevnt og etterlater mange shimmers på lepper etter fading.

Fordeler av Deborah Milano Rossetto Light Creator Shine og Volume Lipstick - Shade 9:

 • Attraktiv emballasje.
 • Kan være likt av de som liker skinnende leppestifter.
 • Glir på veldig mykt og jevnt.
 • Fuktighetsgivende.
 • Glanset effekt.
 • Har noen plumping effekt.

Ulemper med Deborah Milano Rossetto Light Creator Shine og Volume Lipstick - Shade 9:

 • Dårlig pigmentering.
 • For mye glimmer.
 • Kan ikke passe medium og dusk hudtoner.
 • Sannsynlig å smelte.
 • Mindre oppholdskraft.
 • Fades ujevnt og gir mye glimmer på leppene.

IMBB Rating:

2.5/5

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg Deborah Milano Rosetto Light Creator Shine og Volume Lipstick - Shade 9?

Nei, jeg har hørt noen gode anmeldelser om dette området, men jeg vil ikke anbefale denne skyggen i det hele tatt.

Deborah Milano Rosetto 24Ore Power Lipstick # 03 Deborah Milano Rossetto Atomic Red Lipstick-03 og 12 Deborah Milano Rosetto Atomic Red Lipstick - Shade No. 19 Deborah Rosetto Atomic Red Lipstick -03 Deborah Milano Rossetto MilanoRed leppestift Deborah Milano Rossetto Light Creator Shine og Volume Lipstick Maybelline Color Sensational Lipstick Totally Toffee Review, Swatch MAC Cosmo Lipstick Review, fargeprøver, FOTD Deborah Milano Atomic Red Lipstick Shade 02 Deborah Milano Light Creator Shine og Volume Lipstick Deborah Shine og Volume Light Creator Lipstick - Shade No. 6 Deborah Milano Rossetto Light Creator Shine og Volume Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: