Dagens antrekk: Oransje, Brun og Gull

Hei alle sammen,

Jeg håper dere alle gjør det bra. Tusen takk for de flotte kommentarene dine på mine tidligere OOTDs. Du har alle virkelig motivert meg. Her kommer jeg med en annen OOTD.

Jeg elsker oransje farge, jeg vet ikke hvorfor, men det gir en glød til ansiktet mitt. Selv mitt engasjement lehenga er av oransje farge, jeg er besatt av oransje.

I dag hadde jeg Vero Moda orange topp med brune bukser som hadde fôr av oransje med noen perler. Jeg elsker absolutt disse buksene, de er så skjegg og slike gode reisepartnere.

Jeg har kjøpt mange løse bukser og palazzos for somre som jeg ikke kan ha på meg med myke jeans. Min topp har gjennomsiktig hals som gjør at den ser annerledes ut og kul. Jeg har gullkjede og grønn anhengskjede med dette antrekket. Jeg parret mitt antrekk med min favoritt ballerinas og brunpose.

La meg bare kjøre deg gjennom bildene 😀

For sminke, som vanlig Faces kohl, Garnier BB krem, Orange Lippi fra Bangkok. Jeg elsker bare denne leppe skyggen.

Håper du alle likte denne OOTD. Takk så mye for å lese.

Outfit Detaljer:

Topp: Vero Moda Bukser: Tana Bana Muah Øredobber, Halskjede: Tilfeldig shopping. Sandaler: Aldo

Dagens antrekk - Tropisk bris Dagens antrekk: Svart og hvit blokkekjole Dagens antrekk: Svart Toga Kjole Dagens antrekk: Oransje og Lys Dagens antrekk: Formell presentasjonsutstyr Dagens antrekk: Blomsterskjørt sommerkjole Dagens antrekk: Oransje kjole med gullakenter Dagens antrekk: Willow Orange Summer Dress Dagens antrekk: Oransje og rosa antrekk Dagens antrekk: LBD og Orange Roberto Cavalli Bag Dagens antrekk: Gul kjole med brune strømper Dagens antrekk, sommer bomullskjole på en solrik sommerdag Dagens antrekk: Liten svart kjole og gullkobling Dagens antrekk: Solskinn Gul Blazer med gullakenter Dagens antrekk: Svart topp og gylden kjørt Dagens antrekk: Rosa kjole med gylne tilbehør

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020