Streetwear Color Rich Lip Gloss - Choco Bloom

HI IMBB,

I dag skal jeg gå gjennom en leppemaling fra Streetwear. Dette er en brunaktig nyanse som passer til middels til mørk hudtoner.

Pris

INr 140 INR for 7 ml

Hva produktet hevder-

Street Wear Color Rich Lip Gloss er rangert høyt på farge og glamour. Det etterlater leppene dine flotte og skinnende som holder på for lenge. Bortsett fra å gi glamfarge til leppene dine, fukt det også dem, slik at de ikke blir tørre selv timer etter påføring.

Jeg foretrekker alltid leppeplaster over leppestifter, og jeg var på jakt etter en fin, nydelig skygge for daglig college-slitasje som gjorde at jeg kjøpte dette som senere viste seg å være en dud

Min ta på Streetwear Color Rich Lip Gloss - Choco Bloom:

Produktet kommer i en gjennomsiktig plastflaske med en svart hette med en fotfot applikator. Pakken er ikke i det hele tatt reisevennlig og glansen brøt i håndbaggen min da jeg bragte dette til høgskolen, produktet sprang over hele min veske [et slikt rot]. Lukt er ganske bra, itsmells slags søt og hyggelig.

Skyggen er et lys med en god opaqueness som dekker pigmenteringen på leppene. Konsistensen er veldig klebrig og tørker snart ut leppene. Når det brukes igjen og igjen, danner det en hvit støpe på leppene. Glansen glir ikke glatt på leppene, det er nødvendig med en viss innsats for å spre det på leppene. Oppholdsstyrken er svært dårlig, Den forblir 1-1,5 timer uten å spise og med å spise forsvinner innen en halv time. Den gode tingen om glansen er at den ikke inneholder noen glimmer i den, så det kan også brukes på dagtid.

Nå oppsummerer fordeler og ulemper med Streetwear Color Rich Lip Gloss - Choco Bloom:

Pros av Streetwear Color Rich Lip Gloss - Choco Bloom:

  • Fin skygge
  • God pigmentering
  • Fin søt lukt
  • Ingen glimmer

Cons av Streetwear Color Rich Lip Gloss - Choco Bloom:

  • Veldig klebrig
  • Dårlig oppholdskraft
  • Tørker ut leppene
  • Skjemaer hvitt gjenget når det brukes ofte igjen

Vil jeg anbefale Streetwear Color Rich Lip Gloss - Choco Bloom?

Nooooooooooo!

IMBB Rating

2/5

Streetwear Lip Gloss Rose Shimmer Review Streetwear Color Rich Lip Gloss: Rose Petal Streetwear Color Rich Lip Gloss - Retro Funk Faces Go Chic Lip Gloss i Rose Petal Review StreetWear Lip Gloss - Smooch Street Wear Lip Gloss 48 Lavendel-gjennomgang 8 Pink Lip Gloss Photos, stikkord Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss - Raspberry Reflections Maybelline Moisture Extreme leppestift Desert Bloom Review Eva Dual Fragrance Deodorant Choco Vanilje

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020