EYE MAKEUP: WINGED EYELINER MED SILVER EYESHADOW

Hei alle sammen,

Jeg har nylig prøvd hånden min på et vingeformet eyeliner-utseende som jeg ønsket å dele med deg. Dette ble gjort helt på impuls, bestemte jeg plutselig at jeg egentlig ikke hadde alvorlig prøvd et slikt blikk før, og siden jeg hadde litt tid på hendene mine, gjorde jeg dette. Selv om det ser veldig intens ut, gjorde jeg det med minimale øyeprodukter.

Produkter brukt:

Venstre til høyre : MAC Paint Pot i Myk Ocher, Oriflame Lysende Eye Crayon i Sølv Frost, Lakme Black Satin Kajal (Gypsy Collection), L'oreal Paris Fargeapplikasjon Trio Pro 338 Jade Crystal, Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner 01 Black.

Jeg søkte først MAC Paint Pot i myk øre over lokket opp til pannebenet som en base. Den setter om noen få sekunder. Så brukte jeg Oriflame Lyser Øyekritikk i Sølv Frost på øyelokkene bare opp til krøllen. Det er en krembasert øyenfarge. Tillat det å sette. Anvendt nyanse nr. 3 (som er sølvskyggen) fra L'Oreal Paris Color Appeal Trio øyenskygge på toppen av Oriflame krem ​​øyenskygge for å gi litt mer intensitet. Etter det ble det brukt Lakme Black Satin kajal på min nedre vannlinje. Deretter bruker du eyelinerpenselen som følger med Maybelline gel eyeliner, lined min nedre lash linje ekte tykk og laget en linje peker oppover mot slutten av øyenbrynene. Bruke en Inglot eyeliner børste, applicerte Maybelline gel eyeliner på den øvre lash linjen starter tynn på hjørnet og gradvis øke tykkelsen som jeg gikk utover og laget en linje igjen peker mot enden av øyenbryn. Deretter fylles det trekantede gapet. Jeg gjorde denne øvre lash line eyeliner søknad i to strøk for å gi den ekte intensitet. Ikke bruk noen høylys eller øyenbryn blyant, da jeg ikke ønsket å "fortynne" det intense utseendet, men neste gang vil jeg bruke en naken eller beige fargeøyskygge som en høylys og også bruke min MAC-pennepenn i fling.

Noen fargeprøver: Oriflame Lyser Øyekritikk i Sølv Frost:

L'oreal Paris Fargeappell Trio Pro 338 Jade Crystal (skygge merket nr. 3 (gråaktig sølv) i paletten):

Her er jeg, ikke ser veldig bra ut, tror jeg, da dette utseendet var helt uplanlagt. Jeg har på meg min favoritt leppestift - Versace Lips V2707-L. Det er en vakker, lys, purply-magenta farge.

Vær forsiktig og ha en flott helg.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: