Lakme Enrich Satin Lip Color # 423

Hei vakre damer,

I dag snakker jeg om en leppestift fra et velkjent indisk merkevare 'lakme'. Lakme er et gammelt merke og har så mange produkter. Lippestiften jeg skal gjennomgå i dag er en av deres eldste produkter. Jeg snakker om Lakme's Enrich Satin Lip farger. Disse leppestifene kommer i en rekke nyanser, og hver farge er gitt et bestemt tall som refererer til familien av nyanser de tilhører. Skyggen 423 som jeg vil skrive tilhører røde og marianer familien.

Produktkvantitet:

4,4 gm

Pris:

Rs. 225

emballasje:

Disse leppestifter har en av de mest kjedelige emballasjer jeg har sett, de kommer i en all maroon rektangulær form for emballasje med gylden farget interiør. Emballasjen er solid og leppestiften lukkes sikkert med en klikkelyd.

ingredienser:

Ingen ingredienser er nevnt på leppestiftet, men beskrivelsen sier at den inneholder solkrem, vitaminer og oliven.

produktbeskrivelse:

Kast en stave i sateng. Rik farge tar livet i en luksuriøst kremaktig pinne som bringer satin til leppene dine. Beriket med solkrem, vitaminer og godhet av oliven, vil leppene dine ha en historie å dele. Nyt en pod med vakre nyanser som spenner fra blomsterpinker til skimrende fersken.

Egenskaper:

• Rik på oliven og vitaminer • Holder leppene myke og glatte

Min ta påLakme Berik Satin Lip Color # 423:

Jeg personlig var aldri glad i disse leppestifterne spesielt på grunn av kjedelig emballasje, disse leppestiftene tiltrukket meg aldri. Men moren min elsker dem; hun finner det enkelt og fint. Denne leppestift ble ikke brakt av meg, mamma tok det selv, men etter å ha lest så mange anmeldelser om disse leppestifter på IMBB, tenkte jeg på å prøve. Jeg prøvde det to ganger i løpet av den siste måneden, og til slutt fikk meg til å tro at de ikke er så dårlige, det er bare emballasjen som virker for gamle damer, men produktet inne er bra. Lippestiften er ikke veldig pigmentert i en sveipe, men er bra for jenter som vil ha en maroon skygge, men vil ikke se ut som tanter. Skyggen kan enkelt bygges til mørket som kreves etter personlig preferanse og anledning. Oppholdsstyrken til disse er gjennomsnittlig, hverken for god eller for dårlig. De holder seg i rundt 3 timer, men hvis det bare er en sveipe, blir det skyllet ut raskere. Jeg personlig likte ikke lukten av disse leppestifterne. Lukten minker meg om hostesirupene jeg pleide å drikke da jeg var barn, men heldigvis holder lukten ikke for lenge.

Første gang jeg søkte på det, glemte jeg å legge på en leppebalm under, i løpet av den første timen fikk munnene mine ikke tørr, men etter litt tid begynte de å føle seg litt tørr, men det var overkommelig. Så jeg vil foreslå å ha en balsam under. Etter å ha brukt dette, føler leppene seg ikke klissete i det hele tatt.

Pros av Lakme Enrich Satin Lip Color # 423:

• Glatt å bruke • Rimelig • Kommer i et stort utvalg av nyanser • Anstendig oppholdskraft • Ikke tørk leppene (men bare for en stund) • Ha solkrem

Cons of Lakme Enrich Satin Lip Color # 423:

• Har en merkelig lukt. • Overførbar, de blir lett overført på koppene eller andre overflater.

Ville jeg kjøpe Lakme Enrich Satin Lip Color # 423 igjen?

For meg, hvis jeg får en fantastisk nyanse, så kan jeg kjøpe det igjen, men for min mor vil hun definitivt kjøpe mange flere.

Anbefaler jeg Lakme Enrich Satin Lip Color # 423?

Ja, jeg anbefaler disse, da de er fantastiske leppefarger til en rimelig pris med et pålitelig navn som Lakme.

IMBB Rating: 3,5 / 5

Lakme Enrich Satins Lipstick # 143 Lakme Enrich Satin Lipstick No. 141 Lakme Enrich Satin Lipstick # 352 Kirsebær Lakme Enrich Satin Lipstick # 352 Kirsebær Lakme Enrich Satin Lipstick # 128 Lakme Enrich Satin Lipstick Lakme Enrich Satins Lipstick # 566 & Haul Lakme Enrich Satins Lipsticks 532, 270, 568 56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver 48 Chanel Lipstick Bilder, Stikkprøver, Lipstopper 35 Colorbar Creme Touch Lipstick-bilder, fargeprøve, Lipstopper Colorbar Ta meg som jeg er leppestift, True Shine Lip Gloss Photos, Swatches

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: