FabIndia Silk Protein Face Wash

Et rikt kremaktig ansikt vaskes ideelt for tørr hud, som inneholder Sericin, et silkeprotein som fukter og forbedrer hudens elastisitet.

Pris:

INR 175/100 ml

Jeg vurderer avace vask for en forandring, jeg hadde kjøpt det en stund siden, og jeg visste fra dag ett at jeg ikke er glad i denne, jeg hadde holdt den til side, men av sent prøvde det igjen og her går min anmeldelse.

Denne serien fra fabindia har også en krem ​​og en sjampo, og jeg tror at hele silkesaken vil være fristende for noen. Jeg plukket opp kremen også, og jeg bruker den som en kroppskrem. Dette en selvfølgelig minner meg dårlig om noen sjampo jeg kanskje har brukt ut av en pose jeg vet ikke hvorfor. Flasken er fin og funksjonell, den kommer i en pumpe dispenser og liten mengde av produktet blir dispensert på en gang. Den har en liten hette som folk som meg vil miste raskere enn du ville vite, så ingen klager der med flasken.

Vasken som jeg sa, minner meg om en sjampo, som en dårlig sjampo. Det føles alt glatt og glatt i silkes navn, og du kan se det også. Tekstur er kremere enn andre vasker og det har mer av den glatte følelsen, jeg vet ikke hva det er, men de kaller det Sericin på pakken.

Du trenger meget mindre mengde, og når du skummer blir det kremere, og hvis du masserer det på, siver det seg inn i huden, i utgangspunktet er den glatte følelsen som får deg til å føle det er kremere. Jeg hadde en tøff tid å fjerne den med vann, her er vannet bra, og det er allerede glatt, så etter vask også, kunne jeg føle den stramme glatte følelsen på huden min, jeg har fet hud og jeg liker ikke det faktum at noen rester er igjen på huden min .Så jeg tror at tørr hud med vanlig vann kanskje ikke har dette problemet.

Det gjør en vanlig rengjøringsjobb og fjerner veldig mild sminke som pulver. Det etterlater huden en tenåringsbit mykere på grunn av resten igjen, men ellers kunne jeg ikke se noen synlig forskjell i hudtone eller på annen måte. Jeg kan bare si at tørr hud kan prøve det, men jeg er ikke i stand til å anbefale det som jeg føler at jeg har brukt noen sjampo på ansiktet mitt. Det lukter av noen billige rose såpe, og jeg er heller ikke glad i det heller.

IMBB Rating:

2.9/5

Tørr hud kan prøve det, men forvent ikke underverk ..

Fabindia Silk Protein Shampoo Review FabIndia Silk Protein Nourishing Cream Review FabIndia Avocado Face Wash FabIndia Seabuckthorn Face Wash Fab India TEA TREE Face Wash Fab India Aloe og Agurk Gel Face Pack FabIndia Honey & Frankincense Face Wash Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 26 2019