Revlon Colorburst Lip Gloss - Orchid

Hei vakre damer,

I dag vurderer jeg et leppeprodukt jeg hadde øye på siden den ble lansert. Revlon fargebrystlips ble lansert i India for rundt 2 år siden, og siden den gangen ønsket jeg det. Men på grunn av en eller annen grunn tok jeg aldri med det. Jeg er ikke sikker på hva årsaken var, kanskje det var prisen, eller kanskje jeg hadde for mange glosser. Men nå etter så mye tid bestemte jeg meg endelig for å kjøpe en. Da jeg gikk til butikken for å kjøpe, kom jeg til å vite at det er tilbud på Revlon, og hvis jeg skal kjøpe produkter verdt INR 2000, får jeg 25% rabatt. For meg er det en perfekt anledning til å kjøpe noen av disse, så jeg tok 4 av dem: P. I dag vurderer jeg skyggen orkideen.

Produkt kvantitet:

5,9 ml

Pris:

INR 525, men jeg fikk den på 25% rabatt.

Jeg har alltid trodd at de er for INR 500, men damen fortalte meg at det er for INR525.

emballasje:

Glansen kommer i en lang rektangulær gjennomsiktig emballasje med plysj applikator. Gjennomsiktig emballasje gjør det lettere å identifisere fargen fra flasken, så vel som hjelper til å bestemme mengden av glansen. Det hjelper også med å gjøre kommode fargerike og vakre. Den gjennomsiktige flasken har en svart lue med kryss-kryss design på den.

ingredienser:

Tridecyl Trimeilitate, Triisostearyl Citrate, Polybutene. Disse ingrediensene er nevnt på røret, ingen andre ingredienser er nevnt hvor som helst.

Produktbeskrivelse:

Revlon fargebryst lipgloss for lepper som skinner med morderfargen. Denne vektløse glansen gjør at leppene poper med 5X mer glans enn lakk.

En pop med vektløs farge med levende, speilaktig glans. Outshines alt annet enn deg! • Mikrokrystallformel for 5X skinn av lakskinn • Plush applikator formet til kurver på leppene dine for jevn, jevn påføring av farge • Fargebrystets Elasticolor-teknologi for rik farge med en vektløs følelse • Fuktighetskremer og antioksidanter som søt mandelolje og vitamin E-forhold og forbedrer leppestrukturen.

Jeg tar på Revlon Colorburst Lip Gloss - Orchid:

For det første vil jeg gjerne kommentere fargen, da orkidé er en nyanse av rosa, jeg åpenbart elsker det. Nå kommer andre fantastiske ting om denne glansen, gjør plysj applikatoren enkel å bruke uten tegn på slag. Det bidrar til å gi den jevneste applikasjonen noensinne. Glansen har ingen smak eller lukt, som jeg liker. Det føles ikke klissete i det hele tatt og holder seg litt lengre enn forventet fra en glans. Jeg brukte ikke noen leppebalm under glansen, men mine lepper følte seg ikke tørre, i stedet følte de seg fuktig. Det er en av de perfekte glansene for meg, da det har alt et produkt krever for å være det beste.

Pros av Revlon Colorburst Lip Gloss - Orchid:

• Plush applikator for jevn og enkel applikasjon. • Vakker farge. • Utrolig fargevalg. • Anstendig oppholdskraft. • Ikke klebrig. • Pigmentert for en glans. • Hydrerende. • God kvantitet. • Gjennomsiktig flaske bidrar til å lett gjenkjenne fargen og mengden produkt som er igjen i flasken. • Ingen lukt eller smak.

Ulemper med Revlon Colorburst Lip Gloss - Orchid:

Det er et slikt kjære produkt for meg at jeg ikke har noen klager fra den.

Ville jeg kjøpe Revlon Colorburst Lip Gloss - Orchid igjen?

Ja, jeg vil kjøpe dem igjen, alt jeg venter på er neste salg, og jeg vil kjøpe flere av disse. Jeg gleder meg spesielt til å kjøpe 'Jordbær' og 'Brann'.

Anbefaler jeg Revlon Colorburst Lip Gloss - Orchid?

Ja selvfølgelig, ifølge meg, er det en av de "must haves" -produktene. Hver jente som elsker å bruke leglans bør ha minst en av disse.

IMBB Rating:

For meg er det en 5/5!

Revlon Colorburst Lip Gloss - 018 Fire Revlon Color Burst Lip Gloss - Crystal Water 18 Revlon Colorburst Lipgloss Bilder, fargeprøver Revlon Colorburst Lipstick - Peach Review Revlon Colorburst Lip Butter - Lollipop Review Revlon Colorburst Lipgloss i Papaya Review Revlon Colorburst Lip Butters VLCC Pearl Facial Kit L'Oreal Color Riche leppestift - Rose Perle Review Revlon Super Lustrous Lipsticks - Rose & Shine and Plum Baby Lancome L'absolu Nu - 304 Rose Dentelle Lipstick Review 8 Pink Lip Gloss Photos, stikkord Lotus Herbals PURESTAY Lip Glosses-Iced Pink, Pink Hypnotic, Peach Pink NYX Round Lip Gloss i Shade Ballerina Pink MAC Show Orchid Lipstick Review, Swatch, Look Chambor Moisture Plus leppestift - Orchid Plus Review Bath og Body Works Enchanted Orchid Shower Gel Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 26 2019