Ja til gulrøtter C Me Smile Mint Lip Butter Review

Hei alle,

Dagens gjennomgang handler om en leppesmør fra merkevaren Yes To, som ikke elsker leppebalmer? Jeg elsker dem i en grad at jeg for øyeblikket har rundt 8-10 leppebalmer og nå som jeg er på en dekluterende spree, finner jeg måter å fullføre dem snart og bare holde to leppebalmer med meg. En som har SPF å bli brukt i løpet av dagen og den andre, en dypnærende som kan brukes om kvelden.

Den ene leppebalmen jeg absolutt elsker i dag er C Me Smile Mint Lip Butter fra Yes To. Det fulde navnet på denne leppebalsammen er "Ja til gulrøtter C Me Smile Mint Lip Butter med SPF 15 '😀

Produktbeskrivelse:

"Et vakkert smil vil lyse ansiktet ditt, men hva lyser et vakkert smil? Dine lepper - myke, glatte og skinnende! Ja til gulrøtter USDA Organic Lip Butters forhold, forfrisker og revitaliserer leppene dine, fuktighetsgivende for å holde dem det glatteste og mykeste de kan være. Med dette kjøpet får du alle 5 smaker: gulrot, bær, sitrus, melon og mynte. Nå vil du aldri være uten glatte, myke lepper!

  • Alle naturlige ingredienser.
  • Ingen dyrestesting.
  • Paraben, Petroleum og Ftalatfri.

Pris:

Omtrent $ 4

ingredienser:

Coco Nucifera (Coconut) Olje *, Olea Europaea (Oliven) Fruktolje *, Cera Alba (Bivoks) *, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje *, Mentha Piperita (Peppermynte) Olje *, Helianthus Annuus (Solsikke) Frøolje *, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) *, Limonene *, Smaken, Tocopherol, Linalool *, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract *, Cucumis Melo Cantalupensis (Melon) Seed Extract *, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract *, Daucus Carota Sativa (Gulrot) rotutdrag *. * Organic.

Jeg tar på Ja til gulrøtter C Me Smile Mint Lip Butter:

Det første jeg liker om dette merket er det “Organisk-fukt.” De fleste av merkets produkter er mer enn 99% økologiske, og jeg kan helt tro at de først nevner den komplette ingredienslisten og andre etter at du har brukt produktene en stund, kan du faktisk fortelle at de er for milde og milde som kan skyldes de bruker naturlige ingredienser.

Jeg har brukt leppebalmer fra mange merker, nemlig TBS, Neutrogena, Jovees, Biotique, H20, Lush og flere andre. De beste som så langt har vært Lush og H2Os leppe mender som jeg gjennomgikk på IMBB, men nå vil jeg si at Ja til leppesmør er det beste av alt 🙂

Det er mange ting jeg liker om dette leppesmør. Først er det svært fuktighetsgivende. Det hydrerer leppene veldig bra og holder seg veldig lenge. Jeg mener veldig lenge. Frodig leppebalsam som jeg brukte og gjennomgått, ble også i mange timer, men siden det var i et kar og litt kornete i tekstur, ville jeg mest bruke det om natten. H2Os leppemaler er lett og inneholder SPF og kommer i et rør, men det varer ikke lenge. Jeg må gjenta det om 2-3 timer, men denne har alle pluss-e-postene til mine tidligere favoritt leppebalmer.

For det andre, gjettet du det. Den kommer i en pinne som er enda mer praktisk enn et rør. Bare kast det og bruk det. Ferdig! For det tredje er det veldig lett i applikasjon og føles ikke klissete i det hele tatt. Den fukter godt uten å være blank eller tung på leppene.

For det fjerde inneholder det SPF 15. Kan ikke si hvordan faktisk fordelaktig denne SPF 15 er, men jeg bryr meg ikke engang. Jeg er glad for at det hevder å beskytte leppene mot UVB-stråler! 😛

For det femte gir det en mytisk kjølefølelse til leppene. Jeg liker noe minty og det er grunnen til at jeg kjøpte det i utgangspunktet, men jeg vet mange som ikke liker den tinte følelsen. Hvis du er en av dem, så beklager, kan du ikke like dette!

Jeg er glad, faktisk, veldig fornøyd med denne!

Generell anbefaling - din daglige go-to-balsam som har SPF 15, kommer i en chap-pinneform, fuktes godt, holder seg for lenge og er knapt voksaktig! Så, alle positive og ingen negative!

Ja Til Gulrøtter Super Rik Kroppsmørk Hvordan lage din egen 'Ja til gulrøtter' pre-shampoo behandling Ja til Agurker Beroligende ansiktsmaske Ja til tomater Deep Pore Exfoliating Cleanser Scrub VLCC Mint Lip Shield & Mandarin Lip Shield Blistex Medicated Mint Lip Balm Hvordan lage Mint Lip Scrub hjemme Naturlig Øvre Canada Natural Lip Sheen - Wild Mint Lime Revlon Colorburst Lip Butter Berry Smoothie Revlon Colorburst Lip Butter - Sukker Frosting Kroppshandelen Mango Lip Butter Revlon Colorburst Lip Butter - Candy Apple

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: