10 søte trinn til rosa rosa lepper

Hei kjære,

Ok, så fortell meg hvem som ikke liker å ha søte rosa rosa lepper hele året rundt? Jeg er så besatt av mine rosa lepper og vil gjerne dele noen ting med dere som har vist seg å være veldig gunstige for meg. Og på toppen kommer vår favorittblå sesong opp og den delen som lider mest, er leppene. Mine lepper bokstavelig talt gråter og roper når vinteren kommer opp fordi det blir for tørket og tåre dårlig. Så her er noen få skritt for å få rosenrøde rosa lepper og også hvordan de skal opprettholde dem i løpet av vintrene ..! Fortsett, les tipsene og få leppene dine til å virke som myke rosa puter.

1. Exfoliate de babyene:

Exfoliate leppene som du exfoliate huden din. De døde cellene vil multiplisere og gjøre dine søte saftige lepper til svarte, tørre, lette lepper. Exfoliate dem som en gang i uken og se forskjellen i det øyeblikk, berør dem og følg myk mykekraft. Det beste middelet jeg følger hver uke vil være olivenolje + sukker. Bland dem litt, gni dem over, massasje og skyll og du har fullført det første trinnet. Og ikke glem å bruke en leppebalsam etter at du har exfoliert ..!

2. Ikke sip de svarte drikkene direkte fra koppen din:

Jeg vet at dette er vanskelig å følge fordi vi har gjort dette siden år, men det er bevist at det å sippe kaffe, te, rødvin direkte fra koppen eller kaffekruset indirekte hjelper leppene til å bli mørkere og den rosa gløden vil helt falme borte. Bruk et halm mens du har te eller kaffe; åpenbart ville jeg ikke fortelle deg det i tilfelle av rødvinen. Tenk deg på en fest som har rødvin med halm; Jeg ville briste ut på latter hvis jeg så noen som gjorde det. Men når du er hjemme, prøv å sippe opp drinker med halm.

3. Hold deg hydrert:

Ikke bare din vakre hud, men også dine myke lepper begynner å dukke opp når du er dehydrert. De begynner å chap opp eller bli kjedelig ute når du ikke har nok vanninnhold i kroppen din. Å ha riktig mengde vann gjennom dagen vil hjelpe deg med å skylle bort giftstoffer og gi en vakker glød til leppene dine og ansiktet ditt. Jeg blir irritert når jeg må drikke mye vann, men det gjør jeg fortsatt fordi jeg er mer opptatt av huden min enn humøret mitt som oss alle.

Sider: 1 2 3

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: