Sally Hansen Extra Strength Extra Fast Polsk Remover

    • Ekstra rask. Med vitamin E.20% Sterkere opptil 50% raskere.
    • En beriket formel som raskt fjerner neglelakk.
    • En spesiell blanding av Pro-Vitamin B5 og E-vitamin løsner raskt og enkelt polert som det forsiktig fuktighet.
    • Hjelper å holde neglene sterke og helsemessige.
    • Med essensielle næringsstoffer bidrar til å fremme sterke, sunne spiker og neglebånd hver gang du bruker det.

Pris:

INR 275

Rask fjerner selv de tøffeste polske og mørkeste farger raskt! Beriket formel fjerner lett polert med essensielle næringsstoffer for å bidra til å fremme sterke, sunne utseende og negler med hver bruk. En spesiell blanding av vitaminer hjelper til med å oppløse polsk og erstatte nødvendig fuktighet til negler.

Det er to ting om sminke jeg hater, mascara og nagel emalje fjerning! Jeg tror det er ganske vondt, spesielt når du er kort tid hele tiden som meg. Til dato er det tre removers jeg elsker for neglene mine, Inglot, Revlon ekstra forsiktig og så er lakme en noe du fortsetter å kjøpe igjen, men nå har jeg denne sally hansen en og jeg tror dette vil alltid være der nå som en sikkerhetskopi , og i faser når jeg tror neglene mine går dårlige, vil jeg sørge for at jeg bruker inngangspartiet. Men denne er ganske tilfredsstillende og oppfyller alle sine krav.

Dette er noe jeg plukket opp på nettet da jeg kjøpte mine bare nødvendigheter, kluter, sanitiserer, removers, sminkefjernere og så videre, og jeg trodde hvorfor ikke prøve denne "ekstra raske" ting siden jeg finner å fjerne tre strøk av polsken min ganske smerte, og jeg må si at jeg fant det ekstra fort.

Flasken er stor, og kostet meg 275, som jeg tror er bra, jeg løper alltid ut av den lille lakme en så jeg trengte en stor, dette kommer ikke med et hull eller en stopper, munnen av flasken er bred åpen så Du vil kanskje oversette den et eller annet sted mindre i en av dine reisefliser, eller du må være forsiktig med denne.

Removeren har aceton, så jeg vet ikke hva jeg skal si på den fronten, Inglot er bedre hver dag, og dette lukter av en slags olje pluss aceton, og det lukter åpenbart, så følsomme neser tar notat. Det gjør jobben dobbelt så fort Som alle andre jeg har, forlater det neglene mine lysere og mer hvite, og det striper dem ikke tørr så langt jeg kan se. Så disse er de beste poengene om denne.

Jeg har ikke lagt merke til at neglene mine går svake eller styrker for å si, så jeg er glad, de har ikke gått noe sprø eller gul enn de var så jeg er glad, denne lyser og whitens neglene jeg kunne si det sikkert. Det fjernet tre strøk ganske fort og jeg er veldig fornøyd med det. Så det er nok alle sine krav og derfor er jeg i stand til å anbefale denne, selvfølgelig sier jeg at Inglot er en acetonfri og dette er ikke så ta anropet ditt.

Dette er hva jeg plukket opp for IMBB i helgen, mer Maxfactor lipfinity, rødmer og tada! en annen BB krem ​​fra Loreal la creme, de har 3 nyanser jeg tror og ikke veldig spent på å se skyggen rekkevidde, men igjen kostnaden kan være en demper vurderer det er den nest høyeste BB ream rundt jeg har prøvd etter Bourjois. Anmeldelser kommer snart!

Og jeg kunne ikke motstå å plukke opp noen fine, nåde neglelakker fra Lakme, selvfølgelig er det en rust 🙂 elsker det!

Min Små Makeup Haul Min Haul 🙂 Smykker, Vesker, Klær, Sko, Makeup Haul Tilbehør, Klær Haul Online Makeup Shopping: Coastal Dufter Pensler Haul Min Mini Maybelline Lipsticks Haul Klær, Smink og Parfyme Haul Sally Hansen Styrking av Formula Polish Remover Sally Hansen Fast Dry Nail Color Pen i Blå Sally Hansen Cornsilk Bronzer: Shine Control Loose Powder Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach for ansikt og kropp Hvordan få håret til å vokse raskere MAC Fast Play Amplified Creme Lipstick Sally Hansen Moisturizing Formula Polish Remover Review Sally Hansen Kwik Off Fuktighetsgivende Nail Color Remover - Anmeldelse Revlon's Extra Fast Nail Emalje Remover Review Revlon Nail Emalje Remover Ekstra Gentle Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: