VLCC Orris Root Face Wash Review

Hei vakre damer,

I dag vurderer jeg en ansiktsvask fra VLCC, et kjent merke. Ansiktsvasken kalles Orris rotfreskevask. Før jeg kjøpte dette produktet, var jeg ikke klar over at noe som heter Orris-rot eksisterte, men da jeg så dette, søkte jeg på nettet og fant at Orris-rot er et begrep som vanligvis brukes til Iris Germanica, en tysk art av iris. Men for å finne ut hvordan kan dette hjelpe meg, søkte jeg videre og fant ut at det hjelper med å rense huden og bidrar til å fjerne urenheter. Det har mange andre fordeler og brukes dermed til å lage medisiner.

Produkt Antall:

100 ml / 3,38 fl.oz.

Pris:

INR 125.

emballasje:

Ansiktsvask flasken kommer i en lysegul farget boks. Flasken som inneholder ansiktsvask er også gulfarget. Da jeg først så flasken, minnet den meg om en slags medisin. Flasken har en flip åpen emballasje.

ingredienser:

Orris Root Extract, Margosa, Wintercherry, Hibiscus Flower, Rose Petal, Aloe Vera, Jojoba Oil. Den nøyaktige prosentandel av disse ingrediensene er nevnt på esken.

Produktbeskrivelse:

Ekstrakter av Orris Root og Margosa blandet med naturlige rensemidler hjelper til med å fjerne urenheter og forurensninger fra huden. Det renser uten tørking, slik at huden din blir myk og silkeslen. Fordeler: Daglig fuktighetsgivende rengjøringsmiddel. Fjerner urenheter og forurensninger.

Jeg tar på VLCC Orris Root Face Wash:

Den første og sterkeste tingen om ansiktsvask er lukten. Som jeg tidligere nevnte at flasken minner meg om en slags medisin, er lukten ikke annerledes. Jeg vil vurdere lukten som patetisk. Det er så sterkt at jeg ikke ønsker å puste for tiden det er på ansiktet mitt, men hvis jeg på en eller annen måte klarer å ignorere lukten, er produktet ikke dårlig. Jeg vant, sier at det er et utmerket produkt, eller jeg føler meg noe nytt i ansiktet mitt etter vask med dette, men faktisk er det heller ikke ille heller. Denne ansiktsvask gjør huden myk og huden min føles fuktig. Jeg virker litt renere etter at jeg har tømt ansiktet mitt med dette. Ansiktsvask kommer i en flip åpen pakke som gjør det veldig praktisk å bruke. Den flytende innsiden er orangish i farge og en liten mengde av produktet er nok for ansiktet.

En ting jeg vil nevne er bivirkningene Orris root kan ha. Mens jeg gikk gjennom detaljene i Orris-roten, så jeg at det kan skape problemer for sensitiv hud. En undersøkelse sier at det kan være trygt for direkte hudbruk hvis det er i fortynnet form, men kan forårsake alvorlig hudirritasjon hvis den brukes direkte. Selv om det på grunn av mange flere ingredienser, er Orris root bare 3% (som nevnt på esken), men det kan føre til små irritasjoner for noen. Jeg har sensitiv hud, men heldigvis har jeg ikke hatt noe slikt problem med produktet.

Fordeler med VLCC Orris Root Face Wash:

  • Anstendig pris.
  • Hud føles myk og fuktig etter bruk av dette.
  • Bare et lite beløp er tilstrekkelig for hele ansiktet.
  • Flip open cap (jeg finner det på en eller annen måte mer praktisk).
  • Det er et naturlig produkt.

Ulemper med VLCC Orris Root Face Wash:

  • Patetisk lukt.
  • Ikke så god emballasje (selv om det kan gi noen mennesker følelsen av naturlige produkter, men det ser ut til å være en medisinflaske til meg).
  • Orris rot kan forårsake hudirritasjon hos noen mennesker.

Ville jeg tilbakekjøpe VLCC Orris Root Face Wash?

Nei, jeg vil ikke kjøpe dette produktet igjen, og hovedårsaken bak det ville være lukten, dessuten er det ikke så utrolig. I stedet vil jeg gjerne eksperimentere med noe annet.

Anbefaler jeg VLCC Orris Root Face Wash?

Hvis du kan bære en sterk lukt, så kan du kjøpe det, men personlig ville jeg ikke foreslå det.

IMBB Rating:

2.5/5

VLCC Insta Glow Gold Bleach VLCC Witch Hazel og Rose Water Gentle Face Wash VLCC Alpine Mint og Tea Tree Gentle Forfriskende Face Wash VLCC beroligende etter solgel VLCC Skin Stramming Night Cream Shahnaz Husain Tulsi Neem Face Wash Nivea Visage Sparkling Glow Fairness Face Wash Ingen merker ta ansiktsvask Lakme Clean Up Face Vask Fresh Fairness med Vitabeads Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Face Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: