Lakme Aquashine Lipcolor Lychee & Guava

Hei skjønnhet,

Jeg er avhengig av å skrive på IMBB. Jeg så nylig annonsen til Lakme 9 TO 5 REINVENT-serien. Når jeg sjekket ut på deres nettsted, var Aquashine Lipcolors veldig oppsiktsvekkende da det hevdes å være 3-i-1 (farge + gloss + balsam). Det er totalt 14 nyanser i dette området. Nyanser-lychee og guava-var blant de letteste nyanser så jeg grep dem.

Beskrivelse:

Lakme Aquashine Lip Farge er en alt i en leppe-balsam, leppeglans og leppestift som holder leppene myke, smarte og pouty.

Pris:

Rs.450 for 2,55 ml.

Min ta på Lakme Aquashine Lipcolor Lychee & Guava:

Jeg elsker lip glosses mye. De er som nirvana for meg. Jeg plukket Aquashine lipcolor fordi de kom med ekstra fordel av leppebalsam og leppefarge med leppeglans. Emballasje av lipcolor er veldig trendy-svart farge med sølvfonter på den. For applikasjon må du vri pennen. Denne typen pakke kan føre til spild som mer enn ønsket produkt kommer ut av det.

Guava er en nyanse som har rosa undertoner til den mens lychee har nyanser av brunt og lilla. De har litt shimmer. De er ikke for tykke og føler seg ikke klissete også. Deres oppholdskraft er lovverdig. De holder seg i 5 timer uten blødning. Det er ikke nødvendig å bruke en separat leppebalsam før du bruker denne lipcolor som det er for fuktighetsgivende. Lipcolors er også ganske billige fordi det gir alle fordelene med en glans, balsam og farge i en enkelt ting. En enkelt applikasjon er nok fordi pigmenteringen er utmerket.

Pros av Lakme Aquashine Lipcolor Lychee & Guava:

• Fordeler med lip balm glans og farge i et enkelt produkt. • Fuktighetsgivende. • Bløder ikke og fader ut jevnt. • Oppholdsstyrken er for god. • Enkelt sveipe er nok, selv for pigmenterte lepper.

Ulemper av Lakme Aquashine Lipcolor Lychee & Guava:

Ingenting i det hele tatt.

Litchi

guava

IMBB-vurdering:

5/5

Vil jeg anbefale Lakme Aquashine Lipcolor Lychee & Guava?

Yeah. De er gode for daglig bruk samt spesielle anledninger. Du trenger ikke å bære en lib-balsam, lipglans og leppefarge separat.

Lakme Aquashine Lip Color-Orhcid Lakme Aqua Shine Lip Farge - Scarlet Lakme Aquashine Lip Color i Fig Review Lakme Aquashine Lip Color Clinique High Impact Lip Color Rosette 4 må ha klassisk Lakme berike Lip Color Shades Våt n Wild Mega Siste Lip Color Chanel Rouge Allure Velvet Lip Farge La Ravissante Review, FOTD MAC Peacocky Kissable Lip Fargefotografier, fargeprøve (1) Nivea Fruity Shine Pink Guava Lip Balm Review Kroppsbutikken Lychee Blossom Body Mist Naturens Co Apple Guava Hair Conditioner Review L'oreal Color Riche Nutri Shine leppestift Rose Guava Avon Naturals Violet & Lychee Shower Gel Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: