Slik Sunbathe Trygt

Strender er så gøy, enten det er sommer eller vinter. Det morsomme elementet dobler hvis du er på en lang ferie. Mange av oss elsker å gå for et solbad, på grunn av den nydelige nyansen av solbrent det har å tilby! Faktisk, hvis du elsker at bronse lyser på huden din, er kanskje solbad det første du må tenke på. Ofte går vi for et solbad uten å vite det grunnleggende om soling. Selv om jeg ikke er i solnedgang, vet jeg tusenvis av kvinner er ganske glad i det! Denne artikkelen er dedikert til alle dere vakre damer som elsker å sole seg i solens gyldne glød. Les videre for å vite hvordan du kan sole deg trygt.

Farer ved soling:

Før vi vet sikkerhetstiltakene, er det viktig å kjenne til de risikoene som soling innebærer. Her er noen av de potente farene forbundet med solbad:

 • Cellskade som følge av UV-strålene.
 • Utslett, rødhet og blærer.
 • Solbrent.
 • Hudkreft.

Slik Sunbathe Trygt: Retningslinjer

Hvis du vil sole deg på en trygg måte, er det noen av de grunnleggende retningslinjene for deg:

 • Vær sakte og stabil: Som nybegynner bør du ta alt veldig sakte. Start med fem minutter med sollys. Øk tiden sakte, hver dag etter det.
 • Unngå prime tid: Solen har en tendens til å være ekstremt varmt fra kl. 11.30 til kl. 03.00. Prøv å unngå det aktuelle spekteret. Den beste ideen er å trekke seg tilbake til et lyssky sted i den tiden.
 • Ikke glem solkremet: Solkrem er et must for strender og for solbad. Hvis du vil være i solen i lang tid, må du passe på at du velger solskjerm med SPF 15 til 30!
 • Påfør solkremet i god tid: Bruk solkrem på ca. 30 minutter før du går ut i solen. Solcreme må også brukes på nytt hver annen time.
 • Dekk hodet og øynene dine: Velg en lue med bred kant. Få tak i et par beskyttende solbriller for å beskytte øynene og området rundt øynene dine!
 • Hold deg selv hydrert: Drikk rikelig med vann, fruktjuice og andre drikker, helst ikke-alkoholholdige i naturen.

Slik Sunbathe Trygt: Signs som sier det er tid å gå!

Mens du soler, er det stor sannsynlighet for at du glemmer at det er på tide for deg å pakke opp solbadet ditt! Du kan imidlertid lett lære å få hint hvis du vet tegnene riktig. Din hud vil fortelle deg at du har fått nok av solbad. Her er tegnene for å se etter:

 • Din hud begynner å rydde til det ytterste.
 • Du får følelse av ømhet på huden din.
 • Når huden din er veldig varm å røre og det nekter å avkjøle seg selv om du spruter litt vann på det.

Bortsett fra den oppgitte listen med tips og retningslinjer for hvordan du kan sole deg trygt, er det et par ting du kan huske på. Husk alltid at brenning ikke er lik tanning. Så sørg for at du ikke ender med å brenne huden din mens du får din favoritt solbad. Videre er det alltid tryggere å la solbrentene bygge opp normalt på huden din, med en langsom og jevn eksponering for sol; Vennligst unngår soling for lang tid!

PS! Jeg har aldri gått for et solbad i mitt liv! Dette er en forskningsartikkel. Vær så snill å dele dine ideer og meninger.

Bildekilder: 1, 2, 3.

Slik får du ungdommelige hender Hvordan velge riktig parfyme Hvordan bruke Pencil Eyeliner - opplæring Slik løser du Common Makeup Mistakes Slik krøller hår uten varme - Rags Hvordan bli rettferdig naturlig Slik minimerer du en stor panne Hvordan å bære belter Hvordan å perm håret Slik bruker du Liquid Foundation med Flat Top Kabuki Brush Hvordan velge Foundation Shade for Skin Hvordan bli kvitt flekker fra silke klær Hvordan få håret til å vokse raskere Hvordan bruke Kremblush Hvordan konturere ansikt med sminke Hvordan rette håret Hvordan fremheve ansiktet ditt - Fotoopplæringen Slik gjør du pedikyr hjemme i 5 enkle trinn Hvordan redusere mørke sirkler Hvordan bruke essensielle oljer trygt Lotus Herbals Safe Sun Absolutt Anti-Tan Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: