Inglot Lip Pencil No 23 Review, fargeprøver

Hei alle sammen… Hvordan har du det? Jeg fortalte deg at jeg skal gjennomgå en ny nyanse fra Inglots matte samling. Her er det. Jeg elsker begge fargene til kjernen. Finn ut hvilken du liker mer og så fortell meg.

Pris: INR 750 for 1,8 g

Produktbeskrivelse:

Medium hard, matt jumbo blyant. Flott oppholdskraft gjør det til et alternativ for leppefôr som brukes av fagfolk for fargelegg. Fuktighetsgivende egenskaper oppnådd av komplekset av lanolin-substitusjoner og avokado-smør. PARABEN GRATIS FORMULA IKKE TESTET PÅ DYR.

Min erfaring: Du vet at jeg elsker Inglot veldig mye og matte leppestifter er min nåværende smak. Så jeg plukket opp disse to nyanser 20 og 23 i sin matte samling. Begge er verdsatt og må ha nyanser. Nå snakker om emballasjen - den kommer i en svart markør og ser flott ut. Det har en revolusjonerende slags mekanisme og bekymring, det går også tilbake. Nå var jeg overrasket over å se at de leverer mye produkt i motsetning til andre revolverende pinne leppe farger jeg har sett. Selv om jeg har revet ut mye mer pinne enn min forrige anmeldelse, men dette er fortsatt ikke den komplette kule. Det er flere innsiden. Så må jeg si at hvis de lader 750, gir de beløpet for den prisen. Denne leppestiften har også en spisser på slutten. For de av dere som vil bruke det som en leppeforing, kan det skarpe det med den medfølgende spisseren. For meg bruker jeg det bare som en leppestift, så jeg bruker ikke skjerpen i det hele tatt.

Skyggen er en gammel rose eller mursteinros. Jeg har skaffet meg mange pinks, men dette er annerledes. En gammel rose slags skygge i matt finish er som en må ta en. Se på håndsprøven som er mer nær virkeligheten. Leppestifter i forskjellig lyn ser annerledes ut. Denne nyansen er veldig smigrende på fair complexion skjønnhet. Dusky skjønnheter vil også rocke det jeg tror. Også, jeg anbefaler denne nyansen til alle aldersgruppens kvinner.

Kommer til tekstur, det er glatt nok til å påføres på leppene uten å slepe, men tross alt er det en matt leppestift, så det er åpenbart litt tørking. Du bør exfoliere leppene dine for bedre resultater. Også de av dere har tørre lepper kan bruke et snev av balsam under som i ditt krav. Den forblir på mine lepper for god 4-5 timer uten måltider. Selv om jeg spiser noe, lyser den, men forsvinner ikke helt fra leppene mine. Jeg kan ikke forvente en bedre oppholdskraft enn dette.

Nå er det eneste problemet jeg har med dette at kulen ikke er så tykk som en vanlig leppestift, og det tar mer tid å fylle hele leppene. De har holdt tykkelsen et sted mellom en leppeforing og en leppestift og har gitt en skjerp sammen, slik at den tjener begge formålene. Så, for de som jeg, som har tenkt å bruke den som en leppestift alene, ville det være tynn. Selv etter at jeg elsker disse leppestifter til kjernen og de nydelige nyanser de har å tilby.

Pros:

  • Gammel gammel rosa type skygge.
  • matte; forblir lenge og overlever selv et måltid.
  • Flott emballasje.
  • Uten parabener.
  • Helt luktfri.
  • Lang kule.
  • Flatters alle hudtoner og aldersgrupper.

Ulemper:

  • Bullet vil virke litt tynt for dem som meg som bare ville bruke det som leppestift.

Fargeprøver:

Vil jeg tilbakekjøp / anbefale? Ja, absolutt ja.

IMBB rating: 5/5 Til neste gang, vær forsiktig!

Inglot Eye Shadow Freedom System og min palett Inglot Matte Gel Eye Eye Liner Review, Photos and Swatches Inglot Lip Palette Review, fargeprøver (Freedom System) Inglot Matte Lipstick # 420 Review, Fargeprøver Inglot Lip Paint Review, Photos and Swatches Inglot AMC Liquid Face Blush # 83 Revlon Matte Lipsticks er min nye kjærlighet Chambor Powder Matte leppestift-14 nyanser Revlon Matte leppestift - 003 Mauve it Over Jordana Matte leppestift 28 Naturlig, 30 Mystery: Review, Swatches NYX Matte Lipsticks i sjokkerende rosa og sommerbris Colobar Velvet Matte leppestift i Demure Chanel Le Crayon Levres Precision Lip Definer Aveline Lancome Le Crayon Khol Eyeliner Brun og Sølv Maybelline Crayon Liner Maybelline Crayon Liner Revlon Luksuriøs Farge Eyeliner Crayon Elektrisk Blå, Musserende Sølv NYX Jumbo Lip Pencil Hot Red NYX Jumbo Lip-blyant: Deep Red, Iced Coffee, Soft Fuchsia Estee Lauder Lip Pencil Spice Writer NYX Slim Lip Pencil i blomst Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil Review, Swatch, FOTD Frøken Claire Eye Liner & Lip Pencil NYX Slim Lip Liner blyant i naturlig og varm rød MAC Spice Lip Pencil Review, Swatch, FOTD Colorbar Lip Pencil Maybelline Farge Sensasjonelle Lip Pencils Photos, fargeprøver MAC Chestnut Lip Pencil Maybelline Forever Metallics Metal Shine Lip Color Pencil Chambor Velvette Touch Lip Liner Pencil Mote og deg nettsted Makeup for indisk brud | Indian Bridal Makeup Indisk brude- og brudekjole Indian Bridal Face Makeup: Spør IMBB Min beste venns Indian Bridal Trousseau Indian Bridal Jewelry Tips av Shaheen Abbas Bruder av Extreme Down South - South Indian Bride Bryllup Makeup Essentials: Make-up Kit For Brides

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: