Jolen Skin Satin Papaya Scrub

Hei alle sammen, Sammen med Jolen Facial Wash Gel, hadde jeg plukket Jolen Skin Satin Papaya Scrub bare fordi den leste "papaya". Jeg elsker å bruke papaya på ansiktet mitt og trodde at denne skrubben skulle komme til nytte på travle dager. Dette merket er ganske nytt for meg, så jeg hadde minimale forventninger. Les videre for å vite om det var verdt å prøve.

Hva produktet hevder:

Jolen Papaya Scrub er en effektiv dyp rensing formulering som forsiktig exfoliates. Papaya er beriket med masse- og rensegenskaper. Skrub fjerner forsiktig alle døde hudceller og åpner blokkert hudporer. Øyeblikkelig hud blir glødende, glatt og silkeaktig med nytt liv. Den kan brukes som kroppsskrubbe.

Pris på produktet: INR 130 for 200g

Holdbarhet: 3 år

ingredienser:

Min erfaring med Jolen Skin Satin Papaya Scrub:

Denne monsonen min hud oppfører seg på en merkelig måte, og min relativt tørre hud i stedet for å være på normal sone er nå på kombinasjonssonen. Selv om denne skrubbe ikke er spesifikt for kombinasjonshud, men påstandene om å inneholde Papaya ekstrakt, Olivenolje, Vitamin E og Aloe Vera ekstrakt fikk meg tilkoblet denne. Alle disse ingrediensene er kjent for å være gunstige for huden vår, og derfor hadde jeg ingen grunn til å fjerne dette fra handlekurven min.

Skrubbingen kommer i et stort rør som er solid. Flip-hetten lukkes stramt og derfor vil skrubbe ikke spyle ut. Konsistensen av skrubbe er veldig lett og kremaktig. Det har disse små skrubbepartiklene som jeg gjetter er valnøttskallene som nevnt i ingredienslisten. Det er sant til sin påstand om å være en mild peeling rengjøringsmiddel. Kommer til lukten, det lukter litt kjemisk og er forferdelig.

Denne skrubbe irriterte ikke huden min og skrubbet forsiktig av de døde celler uten å rive av fuktighetsinnholdet. Jeg merket ikke noe lys eller lysende effekt, men huden min var synlig renere. Ansiktet mitt føltes litt mykt og glatt å røre ved. Jeg har ikke lagt merke til noen synlig reduksjon i soling, og jeg håper det kan være med vanlig bruk, det vil vise noen effekt. Det eneste problemet er at denne skrubbe ikke bidro til å kvitte seg med de stædige hudormer. Hvis du liker granulære og harde skrubber, så er dette definitivt ikke ment for deg. Jeg finner det ekstremt mildt og til tider har jeg selv brukt dette i stedet for ansiktet mitt. Jeg har ikke brukt dette som en kroppskrem fordi jeg liker litt granulær skrubbe på kroppen min.

Pros av Jolen Skin Satin Papaya Scrub:

• Tro mot kravet om å være et mildt eksfolierende rengjøringsmiddel • Tørker ikke ut huden • Hud følte seg myk og glatt etter bruk av dette • Ikke bryte meg ut • Billig • Hygienisk emballasje • Lett tilgjengelig

Ulemper med Jolen Skin Satin Papaya Scrub:

• Hjelper ikke med å fjerne blackheads • Ingen glød eller lysende effekt • Lukt er forferdelig • Kan ikke passe ekstremt oljefylte skjønnheter • Inneholder parabener

Endelig dom: Jeg tror dette vil fungere godt med skjønnheter med sensitiv og tørr hud fordi den er veldig mild og ikke vil rive av fuktighetsinnholdet. Lukt dette før du kjøper fordi vi alle liker at våre skjønnhetsprodukter skal lukte godt. De som liker granulære og harde skrubber, holder seg borte fra denne, fordi det ikke vil være til din smak.

IMBB Rating: 3.5/5

Les også:

Jolen Face Wash Gel med sitron ekstrakt Jolen Walnut Scrub Review Jolen Creme Bleach Review Khadi Herbal Body Wash med oransje og citrongressanmeldelse Khadi Scrub Gel Pudina Review Fabindia Orange Cinnamon Face og Body Gel Scrub Frodig Honey Trap Lip Balm Lush Brazened Honey Mask Jovees Apple og Vera Face Massage Gel Khadi Under Eye Gel Khadi Mango Cleansing Gel RevAyur Saffron Beautifying Gel Khadi Face Wash Frisk Sitron Med Neem & Tulsi Extract-Review EverYuth Naturals Citron Face Wash Review Himalaya Herbals Oljekontroll Sitron Face Wash Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: