Anne Fransk Shea Surprise Convenience Hair Remover Kit

Hei skjønnheter,

Hårfjerningskrem er en av de enkleste og mest praktiske måtene å fjerne uønsket hår. Når jeg egentlig ikke har tid til å vokse, bruker jeg disse kremer, men ikke ofte akkurat som en gang i en måned om nødvendig. Jeg har også en epilator, men det tar mer tid og mye arbeid også, og hendene begynner å smerte. Jeg så denne annonsen nylig om et nytt sett som Anne Fransk utgitt. Jeg blir alltid fristet av slike annonser og får ting. Faktisk var dette noe annet som den andre hårfjerningen merker. Så la oss se var denne nye utgivelsen en hit eller en glipp.

Pris:

Rs. 60 for hele settet (Hårfjerningskrem, lett å påføre applikator og en hudpolerings svamp)

Produktbeskrivelse:

Anne fransk anbudspleie er en mild avskallende krem ​​med godhet av ekte shea smør og aloe vera kjent for deres hudfordeler. Denne milde formuleringen vil gjøre huden din opptil 3 ganger mykere etter depilering. Dessuten er det så trygt at det også kan brukes på en 14 år gammel jente. Den friske og beroligende duften av grønn te vil heve dine sanser for å gjøre det til en minneverdig opplevelse.

Min ta på Anne Fransk Shea Surprise Convenience Hair Remover Kit:

Jeg har nettopp brukt disse veet kremer i fortiden, og det sjelden når jeg er i haster og ikke har enda 20 minutter å bruke en epilator. Dette settet fra Anne French er en ny lansering utgitt, antar jeg for 2 uker siden eller noe. Dette settet kommer i en stor pakke med de 3 innholdene inni. Den første er hårfjerningskremrøret, det andre er den lette påføreren og den tredje en svamp for å rense kremet. Kremrøret er 3/4 palmestørrelsen og vil dekke opp bare en og en halv hånd, så du må faktisk kjøpe en ekstra for den andre halvdelen. Konsistensen er ganske tykk å spre jevnt på hårfjerningsområdet og kommer i hvit farge. Duften er god og ikke irriterende. Det lukter nesten som de kremen, men bare litt bedre. Innholdet er ganske enkelt å bære sammen. Nå når du faktisk bruker kremet, må du ta av lokket og feste den lett tilgjengelige applikatoren på toppen. Da det har et lite hull, kommer det nødvendige produktet ut. Det er som om du trykker det på ønsket område og sprer det med applikatoren selv. Det sprer seg veldig jevnt som det hadde en skråstikkapplikator. Og når du er ferdig, vask applikatoren og fest kappen tilbake til røret. Jeg brukte det på hele hånden sammen, da jeg egentlig ikke hadde tid til å vente på enda 15 minutter fordi jeg kaster bort hele tiden sovende lol. Instruksjonen sier at den skal holdes i 3 minutter. Etter 4 minutter kunne jeg faktisk se håret miste og bli kurvete som gir oss et hint om at de skal fjernes nå.

Jeg påførte våt svamp på hele hånden for å fjerne krem ​​og hår. Det fjernet alt håret veldig effektivt på bare 4 minutter. Fortsett å vaske svampen i mellom. Jeg kunne legge merke til et par hår som ikke ble fjernet, men det jeg gjorde var det bare trengte litt mer innsats, så jeg gned svampen i motsatt retning alle hendene mine var alt veldig knirkende rent uten enda et hår. Kremet stikket ikke i det hele tatt. Det forlot huden min myk og jeg tror det var på grunn av sheasmør og det trengte ingen fuktighet. Og hele prosessen tok ikke mye av tiden min. Totalt sett er det en svært effektiv hårfjerningsmetode, og det jeg likte mest, er at dette ikke har en spatel. Spatelen har en veldig spiss som forårsaker utslett på huden, og utvikler også røde støt etter bruk og ingenting som sådan skjedde med dette settet.

Pros av Anne French Shea Surprise Convenience Hair Remover Kit:

-Det er et helt sett for hårfjerning. - Den enkle applikatoren er bedre enn en spatel da spatelen er ganske spiss og forårsaker støt og røde utslett på huden min. -Rimelig. - Ta bare 4 minutter til å fjerne alt håret effektivt. -Skjul ikke på huden min eller forårsaket ikke engang noen støt eller så. -Make huden myk etter bruk. -Dik i konsistens, så sprer seg lett.

Ulemper med Anne Fransk Shea Surprise Convenience Hair Remover Kit:

-Hår vokser ut igjen på bare en dag fordi det ikke fjerner håret fra røtter. -Two rør vil være nødvendig for begge armer.

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Anne Fransk Shea Surprise Convenience Hair Remover Kit?

Ja, jeg kommer til å få dette, men bruk av dette vil ta mye tid da jeg bruker dem sjelden, og jeg vil fortelle dere at du skal prøve det bare en gang og sammenligne det med de andre kremer som det du finner bedre.

IMBB Rating:

4/5

Anne Fransk Creme Hair Remover-Aloe Vera Anne Fransk Roll-On Hair Remover Lotion Review Fem Anti Darkening Hair Removal Cream Review Veet Suprem 'Essence Hair Removal Cream Review Klar Ultra Shea Shampoo Review Lakme Pure Rouge Blush i Ginger Surprise og Avon True Color Blush i Peche Diana of London Pure Addiction Leppestift - Persisk Hage Diana of London Surprise leppestift - Rose Petal

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: