Hygiene og pleie tips for somre

En av de mest effektive måtene vi kan beskytte oss mot fra sykdom er å følge en god personlig hygiene regime. Riktig personlig hygiene betyr å ta vare på alle aspekter av kroppen din, fra å holde den ren til å se ditt beste ut.

Her er noen retningslinjer som kan holdes i bakhodet. Følg dem etter din bekvemmelighet, da hver persons kropp er annerledes. Noen av oss svetter mer, noen av oss har oljere hår, noen av oss har sensitiv hud osv. Du må kanskje justere noen av rådene i denne artikkelen slik at kroppen din fungerer.

Kroppspleie: Gå under vann daglig. Daglig dusj holder deg borte fra alle de små sykdommene som influensa, feber, hodepine og så videre som kan bli til store for å påvirke helsen din. Så ikke hopp over din daglige dusj og hold deg hygienisk. Bruk en mild, ikke-duftende såpe hvis du har sensitiv hud.

Bruk rene klær. Gjør en vane med å bytte kluter daglig, spesielt på sommeren fordi vi får svette og våre kluter får bakterier av det som gjør oss syke og holder oss usunn. Så om klærne dine er rene eller ikke, må du endre dem daglig for å holde deg frisk og pen.

Bytt sengetøy en gang i uken. Bytt ut putevaret ditt så ofte, om ikke mer. Dette vil bidra til å redusere akne og den fryktede bacneen.

Mental pleie: For å øve god munnhygiene, børst tennene og tungen to ganger om dagen, helst etter måltider, med tannkrem som inneholder fluor for å hindre hulromdannelse. Floss tennene dine også daglig for å hindre at bakterier sitter fast mellom tennene og langs tannkjøttet.

Hånd- og fotpleie: Regler for håndhygiene bidrar til å forebygge sykdom som de fleste infeksjoner, spesielt forkjølelse og gastroenteritt, blir fanget når vi legger våre uvaskede hender, som har bakterier på dem, til vår munn.

Klipp alltid neglene dine, eller hvis du vil ha dem store enn å holde dem ryddige og rene. Fingernails skal trimmes rett over og litt avrundet på toppen mens tåneglene skal trimmes rett over. Den beste tiden å kutte neglene dine er etter å bade når de er myke og enkle å trimme.

Soaking føttene i en halv tommers såpe avløp mens du står i dusjen teller ikke som å vaske føttene dine. Kom inn med en vaskeklut og skrubbe tærne og bunnen av føttene. Dette vil hjelpe deg å sparke pinlig fot sopp og andre luktige eller stygge problemer.

Hårpleie: God hygiene inkluderer vaske håret og børste det regelmessig for å forhindre flass og andre hodebunnssykdommer.

Bare følg disse grunnleggende tipsene og hold deg beskyttet mot bakterier i sommer!

Bildekilde: 1, 2, 3

Les også:

Hudpleie Tips for Summers Hvordan bli Hydrert i Summers Makeup Tips for Summers Slik hindrer du eyeliner fra flekker Hud og hårpleie tips for monsuner Grunnleggende Eye Makeup Tips Hvordan hindre Summer Makeup Meltdown 12 Quick Fix Makeup Tips 15 Budsjett Beauty Tips Slik hindrer du Kajal fra smudging Hvordan forhindre for tidlig aldring Slik hindrer du Mascara fra å klemme seg? 5 sommer hudpleie trinn Sommer hudpleie rutine for fet hud Skjønnhet fordeler med vannmelon: Summer Skin Care Secrets 3 Trinn hudpleie for somre Mango For Skin: Summer Beauty Benefits Hårpleie tips for sterkt sunt hår Hårpleie 4: Tips for tørt hår Hud og hårpleie tips for monsuner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: