Fa Deo Roll On - Golden Star Review

Hei Damsels !!

Jeg er tilbake med en annen deo roll på anmeldelse. Også denne er fra Fa. Jeg elsker Fa deo roll-ons. De er så kompakte og enkle å bære, og jeg må si at de lukter himmelsk. Så, jeg vurderer denne deo roll-on kalt "Golden Star" fra Fa. Les mer om dette produktet.

Produktbeskrivelse:

Nyt Fa Golden Star Roll-on, og opplev et glimt av glamour. Den langvarige duften fascinerer med sin elegante og subtile blomstersammensetning og gir deg en følelse av lekfull femininitet.

Pris:

$7

Min erfaring med Fa Deo Roll On - Golden Star:

La meg starte med emballasjen først, som andre roll-ons, kommer denne også i en liten flaske laget av tykt glass av høy kvalitet. Det er litt tungt å bære rundt, men jeg har ikke noe imot så lenge det tjener formålet. Den har to spor på begge sider for å gjøre grepets grep bedre. Den har en gjennomskinnelig topprull på systemet som glir jevnt. Forpakningen sant til navnet er alle gyldne. Nå, denne deo roll-on hevder å gi kontinuerlig og effektiv 24 timers beskyttelse mot kroppen lukt.

24-timers kravet er litt på den høyere siden, men det gir aktiv friskhet i minst 6-7 timer. Den beste delen er at den er dermatologisk bevist og er hudvennlig. Den har en mild formel som ikke forårsaker noen problemer som irritasjon, kløe eller brennende for huden din. Lukten er rett og slett fantastisk og har floral notater av ulike eksotiske blomster. Jeg liker virkelig lukten for ikke å være over toppen og gir en fin følelse gjennom dagen. Det fungerer utmerket som et anti-perspirant og gir tilstrekkelig beskyttelse hele tiden uten å fargelegge klærne dine.

Pros av Fa Deo Roll On - Golden Star:

  • Søt emballasje.
  • Kompakt og kan transporteres rundt.
  • Ikke flekker klær.
  • Fin blomsterduft.
  • 6-7 timers beskyttelse mot kropps lukt.
  • Dermatologisk bevist.
  • Hudvennlig.

Cons av Fa Deo Roll On - Golden Star:

  • Tilgjengelighet kan være et problem.

IMBB Rating:

4/5.

Fa Pink Passion Deodorant Fa NutriSkin Moisturizing Body Lotion Fa Whitening Deo Roll On Fa Aqua - Aquatic Fresh Deo Roll On Fa Rose og Passion Flower Shower Gel Fa Active Pearls Aqua Spirit Deo Roll On Dove Pro-Age Deodorant Roll On Dove Pink Anti Perspirant Deodorant Roll On Nivea Whitening Deodorant Anti Perspirant Roll On Fa Eksotisk Hage 24h Roll-on Deodorant YSL Golden Gloss Glimrende Lip Gloss Fem Gold Creme Bleach Golden Glow Nivea Angel Star 24h Body Soft Souffle Colorbar Star Shine Lip Gloss-Mocha Late Chambor Silk Touch Lipstick i Silk Star Colorbar Star Shine Lip Gloss-Bewitch

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 02 2020