MAC Lange Slitasje Eye Liner - Night Trail

Pro Longwears langvarige øyeforing gir kremaktig, tett farge som glir jevnt. 12-timers vannbestandig formel forblir satt og flekkerfri.

Pris:

INR 1000 / -

Mac beskriver skyggen som "dyp marinblå".

Dette er min første lange øyenliner, jeg har nylig hatt glideliner fra Mac, har blitz og glitz mye og det smelter ikke, den andre dagen jeg dro til dyrehagen her (noen av dere har kanskje sett det er på min FB-side) ja, en dyrepark, det er en kjent og min datter, og 2 og en halv, vi trodde hun kunne være glad for å besøke en, men dyrene var alle så unnvikende og var i gjemmer og mocking på oss, "Sher" -paret kom aldri til å si hei, men vi hadde et godt øye med øyekontakt med leoparden. Vel, så dette var min zoohistorie, men det jeg prøvde å si var at jeg hadde på meg min Mac-gelfôr til dyrehagen, på den nedre linjelinjen også (ikke vannlinje) siden jeg visste at det vil være en svett solrik dag i dyrehagen , som det var, jeg valgte MAC fordi det aldri svikter deg, jeg trengte ikke å bekymre meg for min liner smudging i det hele tatt.

Slike er dette produktet som jeg vurderer i dag, wow det har blitt kalt så passende, "forleng slitasje". De fleste av dem når vi bærer blyant linjer, er vi så bekymret for overføringen som skjer på øvre dekselet, og oftere skjer dette ikke med mine vanlige øye blyanter. Fargebjælke er bedre, men i dag, s plukke er ufeilbarlig! Det er rent smussbeskyttet, gummibevis, dusjtette, vanntett, tårebestemt og bare det riktige å bruke på kontoret eller på høgskolen eller på en dyrehage dag 😛 fordi du ikke trenger å bekymre deg om at liner har gått opp til øvre lokket eller noe av den typen.

Foringen kommer i vanlig blyantform, og det er ikke tre, det kan bli skjerpet, og det er ikke helt crumbly, så du trenger ikke å bekymre deg for at 1000 rs liner blir bortkastet i sliping, ja, jeg bekymrer meg for det når MAC ! men ærlig er dette ikke den kremete, myke smuldrende typen.

Skyggen er en vakker, dyp blå, ikke svart i det hele tatt, du kan holde den en lys marin, eller du kan bygge den opp som jeg gjorde til en dypere blå, den har denne milde duokrome effekten, jeg vet ikke, men har denne veldig vakre blå glansen til det er det ikke matte i det hele tatt. Nattsti er det perfekte navnet for det.

Når teksten er ferdig, er tekstur myk, men ikke kremaktig eller kakeaktig som Colorbar liners, du vet hva jeg mener, det gir farge, men ikke et lag av oppbygging og følgelig føles veldig lett og naturlig selv i tre swipes som jeg har brukt, det ser ut som en skisse penn i swatch og det setter på ti sekunder og da! Det er som din andre hud, det vil ikke smette i det hele tatt. Jeg prøvde å gni det, det tente litt, men ikke flekker, det tok en dusj med det, napped, ingenting skjedde, jeg har brukt dette i over to uker nå, det forblir igjen og igjen, og jeg har slitt det for 7 pluss timer, og da måtte jeg fjerne den, det kan ha blitt lettere, men ikke flekkete. Derfor er alle påstandene ovenfor sanne, det kan like godt vare i 12 timer som hevdet, må du prøve det på deg i 12 timer snart.

Dette er perfekt for kontor, sprutvann hele dagen, ingenting skjer, svette i Chennai, ingen problem, har en tendens til å gni øynene dine, ikke noe problem, ingenting ville skje med denne øyenrøret. Og det er det du betaler for. Hvis du er en office goer, invester deg i et par av disse og du er sortert seriøst. Ingen følsomhet eller stikkende også, men jeg har ikke slitt det på vannlinjen i det hele tatt.

Og nå for "den nye Umrao Jaan" øye sminke øyeblikk 😛

Øvre lash linje: MAC Objektiv: Freshlook Grey Kohl: Jovees

IMBB Rating:

4.9 / 5 ønsker det var litt mer pigmentert skjønt 🙂

MAC Pro LongWear Eyeliner - Mountain Air MAC Pro Longwear Lip Creme - Heart Hangover Review Streetwear Stay On Long Wear og vanntett eyeliner - Emerald Review MAC Pro Longwear LipCreme Prolong Swatch, FOTD MAC Pro Longwear Lip Creme - laget til sist MAC Pro Longwear LipCreme Love Forever, Prolong MAC Pro Longwear Lip Creme i myk salg MAC Pro Longwear Foundation, Concealer, Lip Creme lansert MAC Pro Longwear Lipcolour i Passion Bevart Yves Rocher vanntett øye blyant L'Oreal Paris Contour Khol Eyeliner Pencil 132 Metallic Grey Review L'Oreal Contour Khol: Jet Black L'Oreal Hip Studio Secrets Profesjonell Kohl Eyeliner Shiseido White Lucent Brightening Fuktighetsgivende Emulsjon Forest Essentials Night Treatment Cream Forest Essentials Night Treatment Cream: Jasmine & Patchauli

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: