Jeg hadde en ball i fem dager. Endelig min trang til å fortelle noen om blogging ble fornøyd. Vi hadde gode diskusjoner i klasserommet, gode spørsmål og svar runder, og mye moro. Og vi delte mange av våre hemmeligheter med alle. 🙂

Her er testamente fra de som deltok i blogging kurset vårt:

Ankita Fra Makeup Style og Sugar

Jeg har ingen ord for å forklare hvor nyttig dette kurset viste seg for meg! Da du annonserte dette kurset visste jeg at jeg måtte bli med, og jeg er glad for at jeg gjorde det! Nå er jeg klar over hvor jeg skal ta bloggen min og hvordan jeg skal gjøre det den. Den forvirrede, skremte Ankita er nå langt bak, jeg er klar til å ta opp heltid blogging nå og æren for dette går til dere 🙂

Sanjeev sir Jeg har alltid vært en ivrig observatør av dine ferdigheter, jeg har aldri gått glipp av å lese innleggene dine på IMBB, og jeg må si at du er en stor lærer. Jeg, ikke å være en teknisk kunnskapsrik jente, forsto lett hver eneste Lil ' teknisk ting du lærte relatert til blogging. Hatter av deg for å forenkle det. Takk for at du deler all din kunnskap og erfaring med å blogge med oss ​​🙂

Rati du er sucha SWEETHEART, takk så mye for all motivasjon, innsikt og svar på alle spørsmålene våre åpenbart. Det kan ikke tro at du satt rett ved siden av oss, og vi alle hadde så mange fantastiske samtaler som venner. Awww hvordan jeg ønsker at kurset aldri endte .. Det var en slik morsom læringsopplevelse 🙂

Og til alle de fantastiske menneskene jeg møttes i dette kurset, ville det ikke vært så gøy uten dere ... håper å se dere alle igjen snart! Mine beste ønsker er med gutta dine

Richa og Indrajit fra IndiaOpines

Bloggen er dynamisk og kraftig - Både Rati og Sanjeev virkelig representerer denne ånden og har vært en stor inspirasjon for oss. Vi startet vår egen blogg for tre måneder siden og har blitt konsumert ved å gi det vårt beste. Forut for dette kurset førte mange uformelle samtaler med Sanjeev ham til å gi oss gode tekniske og hardt nosed forretningsidéer for å få mest mulig ut av vår innsats.

Vi tok dette fokuserte fem dagers kurset for å ytterligere forbedre vår læring og nedsenket oss dypere inn i denne verden. Jeg ble blåst bort av dybden og rikheten av kursinnholdet og hvor mye vi fortsatt ikke visste. Etter å ha gått gjennom dette verkstedet har Sanjeev smidd oss ​​inn i smarte, kreative og forretningsmessige bloggere. Kan ikke takke denne dynamiske duoen nok til å sette sammen dette og dele sine hardt opptjente og verdifulle erfaringer og "hemmeligheter i handel".

Hvis du er seriøs om blogging og fast bestemt på å gjøre det til et vellykket forretningshåp og be om at dette kurset tilbys igjen og registrere deg!

Vidhi

IMBB! Jeg må starte med å uttrykke min enorme takknemlighet for måten dere har gjennomført kurset på. Jeg hadde kommet med et veldig tapt sinn og dro med et ekstremt motivert og fokusert sinn. Å reise hele veien fra Mumbai til Delhi var definitivt en oppgave! Men så er jeg så glad for at jeg gjorde det! Infact hele laget der vi var så trist at det kom over. Jeg ville bare ikke ha kurset til slutt! Det var en perfekt kombinasjon av moro og lær! Sanjeev du er en GENIUS og Rati du er en DARLING! Jeg trodde aldri at vi alle ville sitte sammen og diskutere slike viktige ting, og Sanjeev og Rati svarte så åpent.

Nå når jeg ser tilbake på det jeg tenkte å gjøre! Jeg blir redd fordi jeg var så galt! Takk til dere som har åpnet blogging verden for oss og delte de viktigste tipsene og triksene med blogging. Dette kurset var (så trist å skrive var :() verdt så mye! Og ikke bare kvantifiserbar verdi. Så mye inspirasjon, motivasjon, innsikt, hemmeligheter! og en sjanse til å møte noen av de vakreste og likesinnede folkene!

Takk Sanjeevji og Rati for dette. Det tar mye å lære andre hva du har mestret :) Hats off til dere! Elsker deg IMBB 🙂

Misha

Jeg hadde hørt mye om blogging, men visste aldri at det kunne få en til å tjene til og med mindre jeg kom over IMBB. Når IMBB blogging kurs ble annonsert, selv etter å være en ikke-blogger var jeg veldig sikker på at jeg skal bli med den for å lære noe nytt.

I løpet av bare 5 dager måtte jeg lære så mange ting om blogging verden at jeg er sikker på at de fleste av de eksisterende bloggerne ikke vet og vil ta lang tid å vite. Å være ekstremt vellykkede bloggere, de delte de minste detaljene med oss. Hvem gjør det i dagens verden? Ingen! Våre forespørsler ble besvart av paret. Jeg er ikke en blogger, men nå vet jeg alle de essensielle ingrediensene som er nødvendige for å gjøre bloggen min til en suksess. Bortsett fra tekniske ting lærte jeg også å drømme stort, tro på dem og være disiplinert.

Sanjeev sir du er en flott lærer ... hjernen du har fått Hail All !! og Rati jeg savner virkelig det faktum at jeg ikke kommer til å snakke med deg hver dag. Din aura har alltid gjort meg veldig glad og positiv.

Takk til dere begge for å gi oss en klar oppfatning av bloggerverdenen

Shilpa

Fra hvor begynner jeg? Jeg elsket kurset; Nyt hvert minutt av tiden i klasserommet og lærte mye om blogging og forretningsmodellen. Selv om jeg visste at tiden vil fly under løpet; på slutten av det endte opp med å føle at tiden fløy raskt. Jeg møtte fantastiske mennesker og fikk venner og hadde det gøy mens jeg lærte.

Sanjeev brøt bloggen verden ned til enkle ord som var lett å følge med eksempler og hands-on. Klassene var interessante med utdrag av andre blogger og IMBB.Da jeg la merke til bare en dag tidligere, kunne jeg likevel huske det meste av diskusjonen. For meg var den aller første klassen øyeåpner. Måten jeg oppfattet bloggingverdenen var feil, og Sanjeevs innsikt bidro til å korrigere min oppfatning for å starte en blogg. Vi hadde diskusjoner med både Rati og Sanjeev, og jeg var imponert over deres ærlige utsikt og frankness.

Jeg kom tilbake med ikke bare blogging gyan, men litt av alle fra kurset. Mishas - idehus og mye entusiasme Vidhi - ganske n poised og dybde i tankene Ankita - sterk, girlig og stilig Saurabh - enkel rapport og morsomme en liners Prerna - stille og sterk Anna - varm og fokusert Indrajit og richa - humoristisk skikkelig Sanjeev og Rati gjør bare den rette kombinasjonen for et vellykket par. Gud velsigne dere begge!

Hvordan tjene seksfigures inntekt fra bloggen din; IMBB Blogging Course

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: