VOV Candy Lipstick Review

Hei alle sammen,

Hvordan har du hatt det? Jeg har slitt denne leppestiften i min siste OOTD. Dette er en av mine elskede nyanser, ikke en hverdagsbruk, men definitivt en spesiell. Rull ned for å få vite mer.

Pris:

Rs. 150

Holdbarhet:

3 år.

Min erfaring med VOV Candy Lipstick:

Emballasje: Den kommer i en gjennomsiktig glassformet emballasje, og skyggen er vist på bunnen. Nummer og navn er trykt på klistremerket i den ene enden. Jeg fortalte deg at jeg liker emballasjen av ultra fuktighetsgivende område mer enn dette.

Snakker av tekstur, det er glatt og smøraktig slag. Glattheten forblir lenge, og settes ikke som en helt tørr matte leppestift, i motsetning til mange langvarige leppestifter. Glansen på det nyansatte kappen forblir på mine lepper i ganske lang tid, og jeg skal fortelle deg at leppene mine er tørre. Følelsen på leppene er verken tørking eller skitten - et sted i mellom. Jeg liker glatte leppestifter mer enn de matte, men når du vil at leppestiften din skal bli satt i lange timer. du må gå med en matte. Vel, denne er min venn, tjener begge formålene, det er ikke tørr matte, og det holder seg lenge også - det er grunnen til at du har sett meg hamstre disse.

Det er helt luktfritt i motsetning til andre leppestifter med lavere prisklasse. Jeg liker vanligvis ingen duft i leppestifter. De er en stor slå av for meg.

Om skyggen, vil jeg si at det er mursteinrød slags skygge. Du kan ikke kalle det en blodrød eller en maroon, ikke engang kirsebær. Jeg kan forholde det til murstein. Det er ikke en daglig nyanse for meg. Jeg bærer den på kvelden ute eller noen formelle anledninger. Gift kvinner kan bruke den som en daglig skygge. Jeg plukket den for det unike hintet av farge denne fargen har. En sveipe er nok for fargen til å vises fullt ut. Hvis du sveiper mer, vil det blø litt. Den kan også brukes av personer med pigmenterte lepper. Også, det ville passe nesten alle hudfarger.

Jeg har allerede fortalt deg om sin imponerende oppholdsstyrke. Den går rundt 4-5 timer uten måltid eller sip. Etter det fades det jevnt. Hvis du spiser noe, vil fargen lyse, men det ville være der. Når du prøver å fjerne med bomull, må du ta en våt bomull, det går ikke helt tørt.

Kort sagt, dette er en leppestift verdt å prøve. For nyanser som du kanskje ikke kjøper fra et high-end merke, kan du prøve dem i VOV til svært lave priser. I min erfaring har det ultrajevne fuktighetsområdet et bedre utvalg av nyanser å tilby enn dette. Jeg er fortsatt glad i hver nyanse som er kjøpt fra de to områdene jeg har vurdert.

Fordeler med VOV Candy Lipstick:

  • Flott emballasje med synlig nyanse i bunnen.
  • Ganske nyanse som jeg har på anledninger.
  • Glatt formulering.
  • Helt luktfri.
  • Oppholder seg lenge på leppene uten å tørke ut leppene.
  • Kommer til en lav pris.

Ulemper med VOV Candy Lipstick:

  • Glassemballasjen er utsatt for brudd.
  • Den roterende mekanismen til leppestiftkulen kan gå galt noen ganger.
  • Ingen ingredienser nevnt.
  • Tilgjengelighet er et problem. VOV virkelig trenger å gjøre sine produkter tilgjengelig overalt spesielt etter produksjon med så god kvalitet.

Vil jeg tilbakekjøp VOV Candy Lipstick?

Nei, jeg vil fortsette å eksperimentere med nyere nyanser.

Anbefaler jeg VOV Candy Lipstick?

Jeg vil be alle om å prøve disse leppestifterne.

IMBB Rating:

4/5.

VOV leppestift sulten utseende 66 VOV langvarig matt leppestift i nr. 16 rosa VOV leppestift i skygge nr. CL-21 VOV leppestift - 522 Berry Berry VOV leppestift i 65 Vogue VOV leppestift i skygge nr. 17 beige Faces Go Chic Leppestift: Candy Floss Maybelline Moisture Extreme Lipstick - Candy Uva Colorbar Creamy Matte leppestift - Candy Elle 18 Color Pops Candy Kiss Colorbar Creme Touch Lipstick-Candy Shot

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: