Lush Big Sea Salt Shampoo

Av Ishwarya Gopalan

Pris :

Rs. 1,720 for 330 g

Hva det hevder:

Havsalt sjampo for skinn, mykhet og store utgifter. Denne gryten med oceanisk godhet er 50% sjøsalt for å gi slank hår det volumet det fortjener, med tanginfusjon for å myke hår og sitrusjuice for glans. Etter å ha brukt Big, vil håret ditt hoppe tilbake til livet.

ingredienser :

Grov sjøsalt, natrium Laureth sulfat, fersk organisk sitron infusjon (Citrus limonum), Ferskvann, Toothed Wrack Seaweed Infusion (Fucus Serratus), Cocamide DEA, Lauryl Betaine, Fersk Organisk Limtsaft (Citrus aurantifolia), Ekstra Virgin Kokosolje Kokosnukifera), Neroliolje (Citrus Aurantium amara), Mandarinolje (Citrus reticulata), Vanilje Absolutt (Vanilje Planifolia), Orange Blomst Absolutt (Citrus Aurantium amara), * Limonene, Parfyme

Jeg tar på Lush Big Sea Salt Shampoo:

Dette var mitt første frodige produkt (Yay !!). Jeg var opprinnelig skeptisk til å se den unike tekstur av sjampoen. Det var litt rart å bruke første gang. Det er ikke akkurat en tradisjonell type sjampo som mange av oss er vant til. Havsalt gir en grov klumpete og tung tekstur til produktet. Da jeg først prøvde det, følte jeg at det var vanskelig da de fleste biter falt av hodet mitt før jeg begynte å prøve å skumme. Men etter å ha fått tak i dens konsistens fant jeg det til min overraskelse, brokene brøt seg lett og det lød opp ganske utrolig. Det ga en liten tinglig følelse, og jeg følte straks en ren hodebunn etter å skylle den rike skumringen.

Det forlot håret mitt med en mild lemony duft som jeg fant forfriskende 🙂. Produktet stod faktisk ved navn. Etter første vask fant jeg håret mitt med den ekstra kroppen og volumet. Det holdt håret mitt på plass gjennom dagen ved å legge til en naturlig glans.

Jeg bruker dette en gang i uken, da de store biter av havsalt exfolierer hodebunnen. Derfor ser jeg dette mer av en klarerende sjampo enn en daglig brukshampo. På grunn av dets eksfolierende egenskaper er det også sannsynlig at det skal løsnes essensielle oljer fra hodebunnen, noe som gjør det tørrere, så det anbefales å fylle det med et godt balsam. BIG er, bortsett fra havsalt og sitron, bare fylt med mange økologiske godsaker som tanginfusjon, ekstra virgin kokosnøttolje og vaniljeekstrakter, men har også sulfater.

Et annet problem som jeg fant med BIG (eller for øvrig mange andre Lush-produkter) er det emballasje. Den kommer i et badekar som gjør det uhygienisk og også vanskelig å bruke det i dusjen, prøver å ikke få vann i det. Men gitt sin unike tekstur ser jeg egentlig ikke produktet som kommer ut i en pumpe dispenser også.

Også faller BIG i den høye enden av prissettingsområdet, men lite gikk langt og det varet i over 9 måneder.

Samlet dom:

Jeg tror dette er en flott klargjørende sjampo som kan brukes en gang i uken for personer med fet til normalt hår til tross for noen få mindre rygger.

Fordeler med Lush Big Sea Salt Shampoo:

1. Som påstått, legger du til synlig volum og glans. 2. Klargjør hodebunnen og la den ren. 3. Lurer opp ganske bra. 4. Veier ikke håret ned. 5. Subtile Natural duft. 6. Mest organiske ingredienser. 7. Litt går langt.

Cons av Lush Big Sea Salt Shampoo:

1. Dyrt. 2. Grov tekstur kan være skremmende og litt ubeleilig å bruke. 3. Kan forlate håret litt tørt, derfor er det viktig å følge opp med et godt balsam. 4. Inneholder sulfater. 5. Emballasje.

Vil jeg tilbakekjøpe Lush Big Sea Salt Shampoo ?

JA. Elsker produktet og elsker måten det gjør håret mitt på.

Lush Gentil Lentil Shampoo Bar Review Frodig Hair Doctor Conditioning Mask Review Lush Herbalism Facial Cleanser Lush Dream Cream Lush Charity Pot Lush Trichomania Dry Hair Solid Shampoo Frodig jeg elsker saftig sjampo Frodig Ingen tørke tørr sjampo Frodig NYTT! Shampoo Bar og American Cream Conditioner Review Hvordan velge kjoler til kvinner med store bryst Det store smellet H2O Spa Sea Salt Nærende Conditioner Review Montagne Jeunesse Iced Crystal Spearmint og Dead Sea Salt Mask Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: