Ønsker du å flaun deg selv i mage avslørende kjoler, men flau på grunn av uønsket magehår vekst? Magehår kan være ekstremt irriterende og kan forårsake ubehag for damer. Jeg var ekstremt opptatt når Jomol Ma'am ba meg om å skrive om dette emnet. Det er et svært vanlig problem som bekymrer alle jenter der ute. Men det er billigere og dyre måter å takle magehårproblemet. I dette innlegget har jeg samlet en liste over 10 fantastiske måter å kvitte seg med magehår lett. Jeg har listet ned både naturlige og kjemiske midler for å arrestere dette problemet. Hvis du vil vite om måtene, så fortsett å lese.

Beste måter å bli kvitt magehår; Fjern abdominal hår

1. Barbering:

Dette er trolig den enkleste og vanligste av alle måtene som bidrar til å kvitte seg med magehår. Mens du tar dusj, kan du bare vaske mageområdet med varmt vann. Dette vil myke hårene på mageområdet og forberede det til barbering. Vasking av området er nødvendig fordi vått hår bidrar til å barbere håret lett og også resulterer i færre kutt. Deretter skal du bruke en mild barbergel over områdene i magen som har hår. Deretter barberer du hårene fra magen der du har brukt barbergel. Vær forsiktig når du barberer og vær forsiktig når du bruker barbermaskinen. Også, hver gang du bruker barberharen, må du vaske den og holde den ren etter barberingen. Det er tilrådelig å vaske av barbermaskinen med varmt vann for å desinfisere det.

2. Hårfjerningskrem:

Hvis du er skeptisk til å bruke en barberhøvel på mageområdet, er en annen enklere måte å bruke en hårfjerningskrem. Disse hårfjerningsmidlene kan være i form av lotioner, kremer eller geler. De er svært enkle og praktiske å bruke. Før du begynner med prosessen, må du vaske magen og sørge for at du ikke har kutt i de områdene hvor du vil bruke hårfjerningskremmen. Påfør krem ​​forsiktig med en spatel over de berørte områdene og spred kremet jevnt. Vent i ca 10-15 minutter avhengig av hvor tett hårveksten. Du kan også vente lenger. Til slutt bruk spatelen og fjern krem ​​fra de berørte områdene. Deretter vaske av mageområdet og klapp det tørt. En ting bør tas i betraktning før du bruker denne prosessen for å rense håret. Gjør en patch test for å sjekke om du er allergisk mot dette kremer.

3. Bleking:

En annen måte å kvitte seg med stiv magehår på er å bruke bleking. På samme måte som de ovennevnte prosessene, må du rengjøre området og deretter tørke det tørt før bleking. Akkurat som normalt må du bruke blekekrem på ansiktet, i dette tilfellet blander du også blekekomponentene i riktig forhold før påføring. I noen kremer er det også pre blekemiddelbehandling. Les instruksjonene på riktig måte og lag blegemiddelet. Påfør blekekremet på mageområdene som har hår ved hjelp av en spatel og hold den i 10-15 minutter. For rettferdige hudtoner, må du holde krem ​​lenger. Skyll deretter av kremet med vann og klapp det tørt. Denne løsningen vil lette hårene i mageområdet, men vil ikke fjerne den. Effektene er også midlertidige. Det anbefales å gjøre en patch test på huden før du fortsetter med bleking.

4. Laser-hårfjerning:

Moderne teknologier har gjort hårfjerning enda enklere ved hjelp av laser teknologi. Disse er FDA-godkjente og er helt trygge å bruke. Og når du begynner å gjøre det med jevne mellomrom, vil veksten også redusere betydelig. Dette er en kostbar prosess, men hvis du har råd til det, bør du gå for det. Den bruker impulspulslampe for å svekke og hårsekk. Dette stopper hårveksten fra innsiden og reduserer problemer med å gå for hårfjerning fra magen ofte. Flere økter er nødvendig for permanent fjerning. Rådfør deg med en spesialist før du går for laserbehandlinger da det har noen bivirkninger som blærer, rødhet, smerte etc.

5. Voksing:

Dette er en annen prosess som du kan si farvel til magehår. Denne prosessen kan skade litt hvis du ikke pleier å vokse før, men resultatene vil sikkert være langvarige. Påfør voks med applikatorverktøyet som følger med. Vent på at voksen settes på de berørte områdene. Når den er klissete, er den klar til å bli fjernet. Du må plassere klutremsene som følger med voksen for å fjerne den. Bruk kluten på kanten og trekk av voksen i rask bevegelse. Gjenta prosessen for alle de omkringliggende hårområdene. Ikke prøv å gjøre dette hjemme hvis du er ny til voksing. Besøk en salong og få det gjort av en profesjonell.

6. Sugaring:

Den kommer i to former-gel og lim inn. Pastaen brukes i retning av hårveksten, og gel brukes motsatt retningen av hårveksten. Denne teknikken fungerer på samme måte som voksing, men er mindre smertefull enn den tidligere metoden. Det er mykere og fjerner hårsekkene fra roten. Dette er en av de eldste metoder for hårfjerning. Bruk av denne prosessen for å fjerne hår fra mage i hjemmet kan være vanskelig. Også i disse dager voksing er mer populært, så å få en sugaring profesjonell kan være tøft.

7. Rå Papaya Pack:

Dette er en naturlig måte å kvitte seg med magehår. Papaya har evnen til å hemme hårveksten. Det gir deg en hårfri mage, og det er veldig enkelt å bruke dette middelet. Det er billig og kan gjøres hjemme. Grind rå papaya i en blender og legg til melk og en klype gurkemeie til blandingen. Påfør denne kremaktig pasta motsatt retning av hårvekst akkurat som du gjør i voksing. La pastaen tørke opp helt. For å fjerne denne tørkede pastaen, gnid alltid hendene på mageområdet.Med vanlig bruk vil du bli kvitt magehår helt.

8. Gurkemeiepakke:

Gurkemeiepasta er ikke bare bra for hår og hud, men det har også hårfjerningsegenskaper. Denne tradisjonelle løsningen er naturlig og kan forberedes på det enkle hjemmet. Du må ta gurkemeie og melk tilsett litt honning til den. Lag en pasta ut av det og bruk denne limen på de berørte områdene i magen. La pakken tørke helt. For fjerning er fremgangsmåten lik den ovennevnte fremgangsmåten. Bare gni hendene på tørket pasta og fjern pastaen. Du kan skylle av mageområdet med varmt vann etter bad etter denne applikasjonen. Denne metoden for å fjerne abdominal hår er fantastisk og fjerner håret permanent.

9. Banan-Havregryn Remedy:

Dette er et fantastisk naturlig middel for å holde magen hårfri. Hvordan?? Dette skyldes at bananene er klissete og kan være et godt middel i permanent hårfjerning fra røttene. Havremel på den annen side er et godt skrubemiddel og bidrar til å trekke håret fra røttene. Bland mashed bananer og havregryn knust i en bolle og påfør det på håret konsentrerte områder av magen. La pastaen tørke helt før fjerning. Skyll den av med varmt vann og klapp det tørt. Bruk denne pakningen regelmessig og fjern permanent med stivhet i magen.

10. Eggmaske:

Bruk av egg i en hårfjerningspakke er ikke uvanlig. Egg har en klebrig tekstur og fungerer magisk akkurat som sugaring og bidrar til å fjerne magehår. Trekk ut egghviten og hold den i en bolle. Bland litt sukker og mais mel til bollen og gjør den tykke pastaen av den. Påfør denne limen på magehårene og la pakken tørke helt. Skyll den av med varmt vann. Dette vil bidra til permanent fjerning av hår fra magen, men du må bruke denne pakken regelmessig.

Håper denne uttømmende listen over rettsmidler for å fjerne magehår er nyttig og bruk dem for å kvitte seg med det.

10 måter å øke lengden på håret ditt 10 måter å se attraktive øyeblikkelig ut 10 måter å se slankere ut i en kjole 5 måter å fjerne magehår Hvordan lyse mørk mage Hvordan Blek Magehår 11 tips for å bli kvitt en oppblåst mage Hvordan lyse håret ditt 7 måter å fjerne gullhår fra ansikt etter bleking Slik fjerner du ansiktshår for følsom hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: