Hjemmelaget Cleansers for tørr hud

Støv, svette, fett, foreldet sminke, smuss og bakterier samler på huden din og gjør huden din utsatt for mange sykdommer. dette er grunnen til at huden din krever en gjennomrensende rutine. Men ofte har mange mennesker med tørr hud en tendens til å hoppe over vanlig rensing da de er opptatt av å tørke ut huden. Hvis du også er bekymret for dette problemet, velger du homemade rensemidler som er milde på huden din.

Den beste måten å sikre at du vet nøyaktig hva du legger på huden din, og inn i kroppen din, er å begynne å lage dine egne hudpleieprodukter hjemme. Ta en titt på få og velg den du liker.

Yoghurt og Honey Cleanser

Yoghurt er et veldig godt rengjøringsmiddel for tørr hud. Ta en spiseskje yoghurt og bland en teskje honning i den. Påfør det på ansiktet ditt og la det stå i ca to minutter og vask deretter med kaldt vann. Tone og fuktighet som vanlig.

Vitamin A og Vitamin E Skin Cleanser

Ta halv kopp varmt vann og legg til en spiseskje honning. Åpne nå en kapsel med vitamin A og en kapsel av vitamin E. Legg til oppløsningen. Bland godt. Påfør umiddelbart over ansikt, nakke og panne. Vask av etter to minutter med normalt vann fra springen.

Honning, Eggeplomme og Almond Cleanser

Ta eggeplommen av ett egg og legg til en teskje honning. Slå det ordentlig Legg nå limen med 5 til 7 mandler. Bland godt. Påfør det over pannen, ansiktet og nakken. La det tørke og vask deretter med lunkent vann. Dette middelet er spesielt godt for svært tørr hud.

Olivenolje ansiktsrenser

Ta 2 teskjeer flytende ansiktsåpe eller babyvask, 2 ss vann, 2 ss glycerol og 1/2 kopp olivenolje. Hell alle ingrediensene i en matprosessor eller blender og bland til du får en tykk, glatt og kremaktig pasta. Hell denne limen i en pumpeflaske og ta ut ønsket mengde når det trengs. Masser forsiktig inn i nakken, ansiktet, øyelokkene og øyevippene i omtrent ett minutt. Fjern med en varm vaskeklut. Skyll ansiktet med lunkent vann. Oppbevares i opptil et år.

Apple og Yoghurt Cleanser

Ta 1 stykke skrællet eple, 2 ss vanlig yoghurt, 1 ts olivenolje og 1 ts sitron eller appelsinjuice. Kombiner alle ingrediensene i en matprosessor og bland til du får en veldig myk pasta. Påfør det på ansiktet og masser forsiktig, vent i ca. 5 minutter og vask deretter med lunkent vann. Kjøle ubrukt blanding i opptil 3 dager.

Jojoba og Lemon Facial Cleansing Cream

Ta 1 ss. bivoks og smelter den i en gryte med lav varme. Ta nå 3 ss. jojobaolje i en glassskål og slå, bruk en håndblander, i ca 5 minutter eller til den når en kremaktig konsistens. Ta deretter 1 ss. Hekseskalle og 1 ss. sitronsaft i en annen gryte og varme til det er varmt, rør deretter 1/8 ts. Borax å oppløse. La alle ingrediensene kjøle seg litt og bland dem alle sammen i en stor bolle. Avslutt ved å legge til 6 dråper sitron essensiell olje i blandingen. Oppbevares på et kjølig, tørt sted i en lufttett beholder. Bruk som vanlig ansiktsvask.

Bildekilde: 1, 2, 3

Les også:

Hjemmelagde masker for puffy eyes 6 hjemmelagde toner for normal hud Hjemmelaget Body Scrubs for tørr hud 6 hjemmelagde ansiktsskruer for sensitiv hud 6 Hjemmelaget Anti Cellulite Body Scrubs 6 Hjemmelagde sjampooppskrifter Hjemmelaget Hair Regrowth Oil for å forhindre håravfall 20 beste hjemmelagde hårpakker Hjemmelaget hårpakker for tørr skadet hår Hjemmelagde skjønnhetsprodukter Hjemmelaget Cleansers for Combination Skin Oljeskinnrensere: Hvordan lage olivenoljerensemiddel hjemme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 19 2020