Shaface Shableach og Shafresh Face Mask

Hei vakre IMBBians,

I dag vurderer jeg tre Shahnaz Husain-produkter som skal kombineres for å danne en ansiktsmaske. Ærlig talt, fikk jeg dette tipset fra fru Shahnaz Husain selv da jeg møtte henne i et Delhi kjøpesenter nylig. * glad dans *

Så, de tre produktene er:

Jeg gir også en individuell vurdering sammen med produktet, slik at det ikke er noen forvirring:

1. Shableach: Denne formuleringen fremmer en synlig forbedring i klarhet, tekstur og tone i huden. Hjelper med å lyse ut skinn og utsatt hud. Dette er en oransje fargevæske. Jeg brukte på huden min også, men det var ingen kløe. Kommer i en høy flaske, en ganske vanskelig å lukke hetten.

Ingredienser av Shableach:

Margosa Leaves ekstrakt, såpe mutter. Bael og Indian Madder.

2. Shaface: En rik formel som gjør huden ser lysere, revitalisert og mer raffinert. Forbedrer hudtekstur og tone. Fjerner de døde overflatecellene forsiktig og effektivt, renser huden ved å fjerne poreblockende urenheter. Dette er i en pulverform som danner pastaen for å lage ansiktsmasken. Pulveret er kornet og minner meg om krittpulver. * Hihi * Den kommer i en pent pakket krukke.

Ingredienser av Shaface:

Kaolin, Ask av sink, Talc, Prunus dulcis pulver, Lawsonia alba, Citrus aurantium dulcis, Mentha sylvestris, Olje av Santalum album.

3. Shafresh: Formuleringen bidrar til å hydrere alle hudtyper og gir en synlig forbedring i hudens struktur. Hjelper å myke huden og redusere utseendet på aldrende tegn. Dette er en grønn fargevæske, som må blandes i ansiktspakken. Den kommer i en høy flaske. Det kan brukes direkte på huden før du legger sminke eller krem. Det virker som en toner.

Ingredienser av Shafresh: Triphala Ext 2,0%, Amal Ext 1,0%, Honey 1.0%, China Ghas Ext 0.25%, Sandalwood Ext 2.0%, Base q.s. for å gjøre det 100%

Fremgangsmåte:

Bland 5 dråper Shableach, 4 ts. Shaface, 2 ts. Shafresh, 1 ts. Honning, 1 egg (bruk egghvite for fet hud og eggeplomme for tørr hud), 1 ts. Yoghurt. Påfør pastaen over ansikt og nakke, unngå øynene. Når det tørker, vask av, helst med melk og deretter vann. Kjøl gjenværende produkt. Senere legg til melk eller yoghurt for å myke. Kan brukes daglig for fet og tørr hud.

Jeg tar på Shaface Shableach og Shafresh Face Mask:

Jeg fulgte flittig denne prosedyren, jeg pleide å lage masken i en uke, men jeg fant det litt for rotete, vurderer hvordan vi får masker uten masker i disse dager. Derfor laget jeg bare denne masken når jeg fant tiden. Noen ganger var masken for drippig, og jeg ville rense opp væsken, men kanskje dette skjedde fordi jeg brukte Shaface betydelig mindre. Så pleide jeg å legge til flere.

Masken er fin, den tørker godt og egget gir ingen lukt. Honningen fungerer som en fuktighetskrem. Ærlig, jeg fant ikke stor forskjell i hudtonen som lovet, kanskje fordi jeg ikke brukte det regelmessig. Det er selvfølgelig en umiddelbar glød.

De tre produktene koster Rs. 1500 / -, problemet er at du vil gå tom for Shaface ganske fort, og deretter vil Shableach og Shaface ligge rundt.

Pros av Shaface Shableach og Shafresh Face Mask:

  • Gir øyeblikkelig glød.
  • Alle naturlige ingredienser.
  • Kan legge til egne variasjoner.
  • Kan lagre masken i en uke i kjøleskapet.

Ulemper med Shaface Shableach og Shafresh Face Mask:

  • Veldig grisete.
  • Tidkrevende.
  • Legge til egg kan være et problem for noen, hvis du ikke liker lukten.

Shahnaz Husain Moisturizing Cream Shahnaz Husain Herbal Kajal Shahnaz Husain Chocolate Rejuvenating Mask Shahnaz Husain Chocolate Nourishing Cream Shahnaz Husain Tulsi Neem Face Wash Shahnaz Husain Pearl Mask Hjemmelaget ansiktsmaske for glødende hud The Face Shop Agurk, Oliven Face Sheet Mask Lakme Clean Up Fresh Fairness Face Mask Lush Sacred Truth Face Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: