Hei damer, Jeg dro til det berømte Kamla Nagar-markedet her i Delhi, og jeg hadde på seg en genser som jeg ikke engang kunne ta av! Jeg ble bokstavelig talt stekt fra varmen. Det føltes som om jeg gikk på en varm sommer ettermiddag. Som for deg damer, vil somrene være her på kort tid. Ny sesong betyr nye klær, så her er en liste over noen må-ha topper, tees og skjorter for å brise gjennom de vanlige sommerdagen!

1. Tunika

De er bekymringsløse og frie flytende, og du får dem i så mange stoffer. Blå tunika er som en bris av luft på en varm dag.

2. Hvit tee

Dette er det kvintessige klærelementet. Du kan gå for en grunnleggende jeans og tee utseende, eller du kan gjøre det dressy ved å ha en sommer blazer over den. Det burde se bra ut!

3. Shell topp

Skallplagg kan være et flott tillegg til garderoben din. Skalltoppene kan sammenkobles med jakker og gjemt i de blyantkjørtene for et glamorøst, men formelt utseende.

4. Silke topp

Det finnes uendelige muligheter med silkebluse. Du kan kle det opp eller kle det ned i henhold til anledningen. Disse typer silkebluser kan frigjøre den kvinnelige siden i deg på et øyeblikk og kan få deg til å se sofistikert og elegant.

5. Stripete tee Denne klassiske utskriften ser bra ut i hver klærform. De kommer i endeløse fargevalg og kutt for å passe deg. Du kan gå for vertikale striper for lengre effekt eller horisontale striper hvis du vil legge til litt masse i din tynne ramme.

6. Peplum topp

Peplum-trenden er så i raseri og er her for å bli. Dette er ikke bare et forbipasserende spor. En strukturert peplum-topp gir femininitet til ditt generelle utseende. Du kan bære den over et skjørt eller bukser for å se nydelig ut når som helst på dagen.

7. Sequined / utsmykket topp Dette er en topp som gjør en uttalelse og trenger ikke noe tilbehør for å gjøre det bra. Søte embellishments eller delikate paljetter er flott for de haste fest invitasjoner eller datoen netter.

8. Beskjære toppen

Det er en avling for hver kroppsform. Du må prøve en avlingstopp hvis du ikke allerede har det. Du kan bære dem over høyt midje jeans, shorts eller skjørt. De lager en perfekt sommerfeste.

9. Knapp ned skjorte Det kan være ren, chambray, denim, bomull eller noe for den saks skyld. Invester i 2-3 knapp ned skjorter som vil spare deg for å måtte klare deg når du føler at du ikke har noe å bære

10. Tube topp

Hvis du har kroppen til å flaun dette morsomme klærelementet, så for all del, flaunt det! Du kan til og med bruke dette under ditt rene klær. Jeg vil sikkert aldri ha på seg en i dette livet! Vektproblemer du ser.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

10 Mote Trends Vi elsker, men menn vil aldri forstå 10 typer motekriminelle vi ser rundt oss 10 må-ha skjønnhet og moteelementer for å kvitte seg med kjedelige arbeidsdager Mote myter og regler Vi må alle bryte! 10 Veldig fremtredende mote regler BUSTERT! HERREGUD! 20 Fakta du aldri visste om mote

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: