Coastal Scents Hot Potter - Toscana og Pumpkin Pie

Hei alle sammen, I dag deler jeg to flotte matte nyanser fra min kystnære dufter øye skygge hot potter samling. Jeg brukte disse øyeskyggene i min nøytrale store øyneopplæring, så tanke vil fortelle deg hvor mye jeg elsker dem. Jeg snakket om de kjekte duften hot potter for deres god kvalitet og fantastisk pris i mine tidligere innlegg allerede. Det er omtrent 378 hot potter totalt, og gir oss mange fargevalg, og jeg blir alltid forvirret med å velge dem. Les videre for å få vite mer om individuelle kokekar.

Pris

$ 1,99 for hver hot pot

emballasje

De kystnære duftene har en diameter på 1 tommer, omtrent like stor som en rupee-mynt. De varme potter er kompakte og passer godt inn i sine tomme refillpaletter. Man kan også lage en magnetisk palett på egen hånd og lagre disse varme potter trygt. Navnet kysten dufter sammen med de respektive skygge navnene er skrevet på baksiden av de varme potter for referanse.

Toscana

Det er en vakker myk ferskenfarge med hint av brun i den. Skyggen gir full matte finish. Fargen er vakker og det går bra med min skumete teint som gir den rette varme til øyelokkene mine. Det ser pen ut. Denne fargen vil se bra ut på alle hudtoner. Jeg bruker denne skyggen mye, da det er en daglig skygge.

Tekstur og pigmentering

Toscana har en jevn tekstur og blander seg godt uten problemer. Øyenskyggen er ikke kalkaktig i tekstur. Skyggen er veldig godt pigmentert, med to swipes av øyenskygge, kan jeg bygge opp full fargebetaling. Jeg var så overrasket at det ikke er noe fall ut av øyeskyggen. Jeg elsket absolutt kvaliteten på Toscana.

Bor på strøm Øyenskyggen holdt seg på meg i omtrent fire timer, og senere begynte den å falle intensiteten sakte. En god primer under kan øke slitasje på øyenskyggen mer.

Jeg brukte disse øyeskyggene i min nøytrale store øyneopplæring. Her har jeg brukt Gresskarpai over lokket og Toskana i øyekontakten for å bygge en overgang av farger før jeg bruker en matt brun farge for å definere creasen ytterligere bedre.

Gresskarpai

Gresskar Pie er en fin naken skygge for meg. Det er en ekte gresskar kjøtt tonet varm beige farge, perfekt kalt Pumpkin Pie. Den passer perfekt til huden min (NC 42-43 i Mac) og gir et veldig naturlig utseende. Jeg elsker å skjule mine øyne med en concealer og deretter gi en vask av gresskarpai og fullfør utseendet med en myk flekkete kohl øyeforing, det vil fungere perfekt for meg. Skyggen har en matt finish. Denne nyansen vil fungere ganske bra med alle hudtoner.

Tekstur og pigmentering

Gresskarpai har samme tekstur som Toscana, men det er mykere enn Toscana. Det er super glatt i tekstur og blander godt. Skyggen er god i pigmentering, jeg trenger omtrent to swipes av øyenskygge for å bygge opp full fargebetaling. Det er litt fall ut av øyenskyggen.

Bor på strøm Øyenskyggen ble på meg i omtrent fire timer.

IMBB-vurdering:

Toscana - 4/5 Gresskarpai-4/5

Tilbakekjøp og anbefaling

Ja, jeg ville prøve andre forskjellige nyanser, og jeg anbefaler deg helt til å prøve disse for rimelig pris og kvalitet, og også hvis du ikke er mye plaget om fraktkostnadene.

Kystdoftter Hot Potter - Raspberry Tart og Dark Goldenrod Coastal Scents 88 Warm Palette Kystdufter Hot Pot 18 Karat Gold Kystduften Hot Pot i M05 Coastal Scents Hot Pot S39 Review, Swatch, EOTD Kystdufter Hot Pot S28 Chocolate Berry Coastal Dufter Hot Pot Sunset Gold ME25 Kystdufter Hot Pot Dark Golden Olive ME 01 Kystdufter Hot Pot # M22 Creamy Latte Kystduften Hot Pot i S04 Coastal Scents Hot Potter BO6, M10, M05, B03, B07, S22, CM09, B08 Coastal Scents Tenk rosa palett Kystduften Hot Pot American Rose HP-017 NYX 925 24 karat øye / øyenbryn blyant

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 01 2020