Naturens Essence Fruit Nut Face Massasje Cream

Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang handler om en ansiktsmassasje krem ​​fra Nature's Essence. Min mor ville at jeg bare skulle gi henne en ansiktsbehandling. Hun ville ikke ha noe med enestående resultater, men en veldig grunnleggende massasje bare for å rense og nærme huden, så jeg var på jakt etter en god massasje krem. Mens du surfer på det samme så jeg dette og bestilte det umiddelbart. Les videre for å få vite min erfaring med det.

Produktbeskrivelse: Fruktmutter ansiktsmassasje krem ​​med alfa hydroksy syre ekstrakter, egnet for alle hudtyper.

Viktige ingredienser: Hvete kim olje, Bivoks, Rosemary olje.

Pris: Rs. 100 for 100 g

Holdbarhet: 36 måneder fra produksjonsdato.

emballasje: Produktet kommer i en hvit plastburk med en skruehett. Etter at du har skrudd på hetten, ser du en annen klaff som hindrer at krem ​​smelter på kantene på lokket.

Min erfaring med naturens Essence Fruit Nut Face Massasje Cream:

Ved å åpne klaffen ventet jeg en behagelig duft, men dessverre har den ingen duft og er helt luktfri. *sjokk*. Kremet er sitrongult i farge og minner meg om smørkremis. 😛 Kommer til tekstur, er den tykk og smør som smør på huden. Jeg tok en liten mengde av det samme og masserte på ansiktet mitt i to minutter. Jeg har kombinasjon til fet hud, men det ble absorbert i huden min ganske bra, og jeg elsker det faktum at det ikke forårsaket noe greasiness i ansiktet mitt. Faktisk etter å ha fugtig huden min, forsvant den bare bort. Det lystet mitt skjønnhet litt. Som meg har min mor også en kombinasjon til fet hudtype. Ta en generøs mengde kremen jeg masserte ansiktet mitt i femten til tjue minutter.

Etter at massasje var over, tørket jeg ansiktet med et håndkle og fant en subtil glød på ansiktet hennes. Det var ikke noe fantastisk, men ja hennes hud så klarere ut som før. Det gjorde huden myk og smidig, og reparerte også sin solbrune hud til en viss grad. Det nærer huden pent og er et godt kjøp for kommende vintre. På emballasjen står det at det inneholder alfahydroksylsyreekstrakter, kan skyldes at det virket på pigmenteringen. Etter min mening kan folk med kombinasjon til fet hud bruke dette som det ikke gjorde huden ser fettete ut. Jeg brukte det også på mine hender, og resultatene var like.

Jeg vil holde fast ved det og vil også bruke den som en håndkrem også. Prisen er også rimelig, så det er et godt valg.

Pros av naturens essensfruktmutter ansikt massasje krem:

• Hydrerer og nærer huden effektivt. • Får ikke huden fettete. • Bortsett fra massasjen kan den brukes som kaldkrem til vintre. • Rimelig. • Lyser overflaten litt. • Gjør huden myk og renser den grundig.

Cons of Nature er Essence Fruit Nut Face Massasje Cream:

• Har ingen duft. • Jeg imøtekommer ikke behovene til personer med ekstrem tørr hud.

Endelig vurdering: 4/5

Anbefaler jeg: Selvfølgelig er det en budsjettvennlig massasje krem ​​som lever opp til kravene.

Vil jeg kjøpe meg igjen: Selv om det ikke skuffet meg, men neste gang jeg ville kjøpe noe med mild duft.

Les også:

Naturens Essence Mint Cleanser Naturens Essence Fruit Bleach Naturens Essens Aloe Vera Gel Naturens Essence Papaya Pack Gull og Maroon Bridal Eye Makeup Indian Maharashtrian Bridal Special Naturens Essence Bridal Glow Pack Min beste venns Indian Bridal Trousseau Jovees Apple og Vera Face Massage Gel Biotique Bio Quince Seed Nourishing Face Massage Cream Jovees Hvetegerm og Vitamin E Ansiktsmassasje Khadi Rose og Aloe Vera Herbal Facial Massage Gel Hjemmelaget Cashew Massasje Cream - Gjør det selv Khadi Gold Massage Cream Joy Skin Fruits Fruit Moisturizing Massasje Cream Khadi Sandalwood Herbal Massage Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: