Khadi Sandalwood Moisturizer

Hei vakre damer,

Vintrene nærmer seg, så jeg var på utkikk etter en god fuktighetskrem. Mens du surfer på nettet for det samme, kom jeg over Khadi sandeltre-fuktighetskrem. Dette er mitt første Khadi-produkt, og jeg trodde at det ikke kunne lastes med kjemikaliene, så jeg bestemte meg for å prøve.

Pris: - Rs. 120 for 210 ml

emballasje: Den kommer i standard khadi-emballasje. Den samme gjennomsiktige flasken med en flipdeksel. Jeg finner det veldig kjedelig. Men som jeg er opptatt av kvaliteten på produktet og ikke emballasjen, så er det egentlig ikke viktig for meg.

Produktbeskrivelse: Anbefales for alle hudtyper. Sandeltre har en kjøleeffekt, helbreder solbrenthet, lyser sport, merker og pigmentering.

Hvordan å bruke: Massasje ansikt, nakke og nakke i en oppadgående.

ingredienser: Aqua, sandeltre, hvetekimolje, neem, kesar, Aloevera base.

Jeg tar på Khadi Sandalwood Moisturizer:

Den er hvit i farge, har en lotion som tykk tekstur og en mild sandeltre lukt. Men jeg er ikke så glad i sandeltrakt duft. Lukt er ikke sterkt, så det vil ikke forstyrre følsomme neser. Å være tykk i tekstur er det ikke rennende. Ved å åpne klaffhetten kan man ta ut den nødvendige mengden. Etter å ha renset ansiktet mitt, laget jeg et fullstendig ansiktsprogram. Jeg har kombinasjon til fet hudtype som viser seg å være lite tørr om vintrene. På ansiktet mitt brukte jeg det sparsomt og fant det ikke tungt, men hvis du bruker mye mengde, så kan du finne det fettete. Det hydrerer huden veldig pent og forsvinner i huden. Jeg har også brukt den på mine armer og hender (på disse områdene er huden min tørrere enn ansiktshuden) og huden min absorberte det helt. Folk med tørr hud ville elske det. Den fuktighetsgivende effekten holdt seg på meg i 4-5 timer, noe som er veldig bra fra et produkt som har dette prispunktet.

Pros av Khadi Sandalwood fuktighetskrem:

• Rimelig. • Får ikke huden fettete. • Føler ikke tungt • Ingen kjemikalier.

Ulemper med Khadi Sandalwood fuktighetskrem:

• Hvis det brukes mye, kan det føre til fettighet. • Ikke lett å bære i vesken. • Det vil ikke være et godt alternativ for somre.

Anbefaler jeg: - Ja, det er en veldig rimelig fuktighetskrem du burde definitivt prøve.

Vil jeg kjøpe meg igjen: - Ja.

IMBB rating: – 4/5

Khadi Herbal Face & Body Wash Sandeltre og honning Khadi Herbal Moisturizer Rose and Honey Khadi Herbal Face Wash: Neem Khadi Sandalwood Herbal Massasje Olje

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: