OPI Nail Lacquer For Hot Pink To Hold Em Review

Hei Herlige damer,

Jeg er her for å se gjennom et mye hyped merke i neglelakk kategori - OPI. I dag har vi en rosa-rød farge fra OPI som heter "Too rosa for å holde em." Jeg er neglelakkekniker og elsker å bære lyse pinks / neon / rød / berry farger. Hvor mange av dere liker å følge utviklingen av neglefarger i henhold til sesongen? Jeg gjør 🙂 Jeg elsker å ha røde / berryfarger i vinter og lyse neonfarger i løpet av sommeren. Jeg var veldig glad for å finne OPI neglelakk på salg hos Ulta og tok noen interessante farger for vinteren. Uten mye ramble, vil jeg gi deg en detaljert gjennomgang på denne neglelakken. OPI er en av de beste neglelakk merkene ute i markedet. De har et stort utvalg av farger til sin samling for enhver sesong, hvilken som helst hudtone.

Ta på OPI neglelakk for varm rosa å holde em:

Jeg elsker lyse farger på neglene mine. De gjør hendene mine lyse. Jeg stirret på en rødaktig rosa som ville passe i middels hudtoner, og endelig fant jeg en perfekt farge for min preferanse. For Hot Pink To Hold Em er egentlig ikke en varm rosa. For meg ser det ut som en lys rosa med røde undertoner, mer som en vannmelonfarge. Skyggen ser annerledes ut i forskjellige lysinnstillinger. Det ser neon under pærer, rød under rørlys og rosa rød / neonrød i dagslys. Det er litt vanskelig å forklare den nøyaktige fargen. Det er mer en sommerfarge, jeg elsket å rocke denne fargen om sommeren, og jeg vil definitivt bruke den til vinter også. Denne fargen er kategorisert som en gelpoleringsmiddel.

Farge: En lyserød-rød farge lutner seg mer mot rosa og definitivt ikke varm rosa som navnet antyder.

Søknad: Den glir på neglen veldig jevnt uten å være ujevn og grov.

Fargeutbetaling: Den har en fin fargepenger og gir en ugjennomsiktig farge til neglene i bare 2 strøk.

Avslutt: Det gir en fin og jevn geléfinish til neglene uten skimmer.

Neglelakk / børste: Penselen er ganske stor nok til å dekke hele spiken i 2 swipes.

Lang levetid: Den har en god oppholdsstyrke på opptil 5 dager uten base og topplakk (selv etter rengjøring av kjøkkenutstyr med hender og bruk av mye vann). 10 dager med en base / topplakk.

Tørketid: Det har en rask tørketid, jeg vil si 15-20 minutter totalt for to strøk. Jeg bruker dette neglelaket når jeg har det travelt som det tørker raskt og blir ikke klumpet som noen neglelakk gjør når de ikke er helt tørre.

Lukt: Det har en veldig sterk neglelak duft til det som kan være plagsomt for noen få.

Pris: Litt på dyre side for neglelakk.

Lett å fjerne / fargelegge på negler: Denne fargen kan enkelt fjernes fra negler med bare en sveipe av remover, og det gir ikke en flekk bak, noe som er et stort pluss.

Farge egnet for: Denne fargen ser nydelig ut på hvilken som helst hudtone.

Pros av OPI Spikerlakk For Hot Pink To Hold Em:

 • Vakker farge.
 • Egnet for enhver hudtone.
 • Søknaden er jevn.
 • Neglelakk børste er ganske anstendig størrelse.
 • Tørketiden er rask.
 • Ikke behov for en topp / grunnlag.
 • Blir ugjennomsiktig i bare 2 strøk.
 • Får ikke klumpete.
 • Ikke chip veldig snart, har en god oppholdsstyrke i 5 dager.
 • Fin og jevn overfylt finish.
 • Bredt utvalg av farger tilgjengelig.
 • Anstendig mengde for prisen.

Ulemper med OPI Nail Lacquer For Hot Pink To Hold Em:

 • Litt på dyre side.
 • Ikke lett tilgjengelig i India.
 • For sterk lukt.
 • Det gir en fin glans til neglene uten glimmer. Det gir en ugjennomsiktig farge i bare 2 strøk og belegger neglen jevnt uten å være ujevn. Oppholdsstyrke er også ganske bra, selv uten grunnfrakk og toppfrakk.

Totalt sett er jeg ganske fornøyd med fargen, applikasjonen og finishen på produktet, og jeg vil definitivt anbefale å gi denne fargen et forsøk.

Hvor å kjøpe OPI neglelakk i India? Alle OPI neglelakk, bilder, fargeprøver OPI neglelakk i akkurat spottet firbenet O.P.I. Nail Maling Haul O.P.I. Farge til spisested for neglelakk Kina Glaze og OPI neglelakk O.P.I Shatter Nail Polish - Gold Shatter O.P.I. Nail Lacquer i en god mann-darin er vanskelig å finne OPI neglelakk jeg spiser hovedsakelig hummer Colorbar Crackle Nail Lacquer Photos MAC Nail Lacquer - Steamy Kina Glaze Nail Lacquer i Naked 094 Zoya Nail Lacquer - Fei Fei For ansikt Amazing Face Skin Balancing Foundation Powder Forvendt Facial Eye Neutral Eyeshadow Collection Too Faced Chocolate Soleil Bronzer Forvendt Papa Ikke Fersken Blush Coastal Scents Hot Potter i Jewel Teal, Rainstorm og CM10 Colorbar Velvet Matte Lipstick - Hot Hot Hot Hot av United Colors of Benetton For Women L'Oreal Professional Tec Hot Style Iron Finish Elle 18 Color Pops Lipstick: Hot Pink NYX Cream Blush: Orange, Hot Pink, Red Cheeks, Glow Revlon Colorburst Lip Gloss i Hot Pink L'Oreal Elnett Satin Strong Hold Hair Spray John Freida Frizz-Ease Moisture Barrier Firm - Hold hårspray Gatsby Set & Keep Hair Spray Extreme Hold

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: