MUA Blusher - Lolly Review

Av Sumera

Produktbeskrivelse:

Jeg kom over MUA gjennom internett, og jeg var ikke veldig imponert over selskapet, men da jeg kom over prislappen på £ 1, virket det veldig attraktivt for en sminkebegynner. Så, jeg gikk videre med ganske haul fra MUA online. Skyggen "Lolly" er fra det nye utvalget av MUAs 2013 blushers. Det er min absolutt favoritt ferskenblush.

Produktbeskrivelse:

Nyeste nyanser i vår fantastiske £ 1 linje, 6 nye nyanser. Bare sveip over eppene av kinnet og opp til pannebenet for å skape en myk, men vakker kontur. Kløft!

Nyanser tilgjengelig:

Marshmallow (Pink), Bon Bon (Aprikos), Lolly (Soft Orange), Cupcake (Soft Peach), Candyfloss (Pink Shimmer) & Bubblegum (Coral Rose Pink).

Pris:

£ 1 for 2,4 g produkt.

ingredienser:

Talc, glimmer, parafinnum, væske, kaprylylglykol, tokoferyl, acetat, tokoferol, tinnoksid etc.

Min erfaring med MUA Blusher - Lolly:

Nettstedet beskriver det som en myk oransje nyanse, men faktisk viste det sig å være en veldig pen fersken. Peach nyanser av rødme er veldig wearable, spesielt i office rutine. Denne rødmen er hver dag min mest nådde blusher.

Denne kommer i en liten rektangulær panne med et gjennomsiktig gjennomsiktig deksel og friske pakker er perfekt forseglet ved ankomst. Det er reisevennlig ettersom emballasjen lukkes tett og den lille størrelsen passer i den minste vesken. Blushen er en nydelig nyanse med fersken med veldig fin gyllen glimmer som ikke viser på kinnene i det hele tatt etter påføring. Den gyldne glansen gir en varm berøring til blushens farge. Det legger til en ny glød og en fin vask av fargene til kinnene. Det er en perfekt, naturlig utseende rødme for dagtid for å bli kombinert med naken, fersken og røde nyanser av leppestift. For natt eller fest sminke, kan rødmen bygges opp. Det vil komplimentere rettferdige til middels hudfarger, men kan ikke dukke opp på mørke hudtoner.

Teksturens struktur er jevn og myk. Pigmenteringen av rødmen er fin, verken plagsom eller dårlig, bare perfekt for å sveipe børsten din, trykk litt og påfør. Den er lett blandbar. Det er svært lite fall ut i pannen, nesten ubetydelig, og for denne prisen er kvaliteten god pris. Med en primer / fundament fortsetter rødmen i god 4-5 timer i varmt og fuktig vær.

Pros av MUA Blusher - Lolly:

 • Subtile shimmer gir en satin finish til utseendet ditt.
 • God pigmentering.
 • Svært mindre fallout pannen.
 • Glatt og myk tekstur.
 • Lett på lommen.
 • Blander lett.
 • Liten reisevennlig emballasje.
 • Fremhever ikke fine linjer.

Ulemper med MUA Blusher - Lolly:

 • Kan markere store porer.
 • Litt chalky.
 • Trenger 2-3 swipes å bygge fargen.
 • Tilgjengelighet utenfor Storbritannia er kun gjennom online.

IMBB Rating:

4.5/5

Vil jeg tilbakekjøp MUA Blusher - Lolly?

Ja, når jeg er ferdig med denne.

Anbefaler jeg MUA Blusher - Lolly?

Absolutt!

MUA Blusher - Shade 5 MUA Blusher in Shade 6 MUA Blusher Shade # 3 MUA Cream Blush Blossom MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette Lakme Absolute Collection Blusher Lotus Herbals Natural Blend Botanisk Blusher Lotus Herbals PURESTAY Blusher Lakme Pure Rouge Blusher Rose Crush Lotus Herbals PureStay Langvarig Blusher - Rosa Petal

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: