Hei IMBBans!

Hva skjer? Jeg vet mange mennesker som hevder at de ikke kan ta vare på hud eller hår på grunn av mangel på tid. Disse tipsene vil sikkert gi deg fantastiske resultater med mindre tidsforbruk. Bare å prøve disse tipsene før du legger deg til sengs, vil hjelpe deg å våkne opp med nydelig hud og hår om morgenen, da alle disse skjønnhetsritualene vil utføre sin magi over natten. La oss komme i gang!

Varm oljebehandling for hodebunn og hår

Jenter, vær så snill å merke ordet "varmt", og husk at du må bruke varm olje, ikke varm olje! Selv om denne behandlingen er populær som varm oljebehandling, men varm olje blir brukt fordi åpenbart varm olje kan skade hodebunnen din (og fingrene under massasje) som fører til alvorlige problemer. En varm oljemassasje for hodebunnen før du sover er den beste måten å pleie håret uten problemer.

Forhindre de splittede endene

Jeg har sett jenter prøver hardt for å kvitte seg med splitte ender, og vanligvis går de for forskjellige hårpakker eller et hårklipp for å fjerne splitte ender som ikke lar håret vokse lenge og sterkt. Men hvis du masserer håret (massasje til lengden ikke hodebunnen), kan du holde håret ditt beskyttet, i god tid. Som de sier, er forebygging alltid bedre enn kur!

Oljemassasje for øyne

Hvis du bruker en nattkrem, er det greit. Men hvis du ikke gjør det, er mandeloljemassasje en fantabulous måte å håndtere mørke sirkler, fine linjer og til og med puffete øyne. Bare masser huden rundt øynene med Almond olje forsiktig.

Kokosolje for Cuticles

Du trenger ikke å jobbe hardt for å oppnå sunne negler. Alt du trenger å gjøre er å bruke kokosnøttolje på negler og nagler og ingenting annet. Rene og sunne negler krever ikke engang manikyr ofte.

For tykke øyenvipper og øyenbryn

Velg hvilken som helst nærende olje som kokosnøttolje, olivenolje eller ricinusolje, og bruk den på dine friske og øyenbryn før du sover. Ærlig talt, jeg har prøvd dette og har sett effekter på øyenbrynene mine. Jeg brukte ren sennep olje og det viste effekt innen to uker.

Tea Tree Oil til Zap Pimples

Tror du har prøvd hvert eneste naturlig middel under solen for å fade de blemishes? Feil, hvis du ikke vet om tea tree oil! Påfør te-treolje på kviser din om natten, og du vil merke forskjellen aller neste morgen. Pass på at du bruker ren tea tree olje.

Håndpleie

Du gjør så mange ting med hendene, men tror du at du tar godt vare på dem? Exfoliate hendene med en hjemmelaget skrubbe om natten minst en gang i uken og bruk en håndkrem hver dag. Du kan blande brunt sukker og olivenolje for å skrubbe også. Hvis du ikke har håndkrem, kan du bruke olivenolje på hendene for å holde dem fuktig.

Skjem bort din pout og gjør det mer plump

Det er flere bruksområder av mandelolje. Du kan bruke søt mandelolje på lepper før du legger deg til sengs. Eller bare bruk melkkrem på lepper og se merkbare resultater etter å ha gjort dette regelmessig.

Fotmassasje for vakre føtter

Våre føtter får minst oppmerksomhet. Men de bør masseres med varm olivenolje eller en fin fuktighetskrem hver eneste dag, og i dette tilfellet, natt. Etter massasje kan du dekke føttene med lette bomullssokker for å låse fuktighet inn.

Før du signerer av, vil jeg nevne at du må være tålmodig mens du prøver disse ut fordi naturlige, hjemmelagde behandlinger tar tid. Men resultatene vil definitivt være forbausende!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Colorbar Skin Beauty Sleep Overnight Creme Umberto Giannini Overnatting Beauty Moisture Balm Hvordan bli kvitt kviser over natten Topp ti Pre-Bridal Beauty Behandlinger Skjønnhetsbehandlinger som kan freak deg ut! Mango For Skin: Summer Beauty Benefits Oriflame svensk Spa Sea Alga Beauty Treatment Serum Min hudpleie og hårpleie rutine 7 måter å bruke vitamin E kapsler Lazy Girl's Skin and Hair Care Essentials Hud og hårpleie Rutine mens du svømmer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: