Alv. Studio Angled Blush Brush

Hei der!

Min foray i sminkeverdenen begynte med leppeplaster gikk på øyenskygge og nådde da leppestifter. Men nå har jeg et nytt kjæledyr besettelse, rødmer. Deres evne til å forvandle et kjedelig livløst ansikt til noe fylt med vitalitet, gir meg helt spellbound. Mens min rødme samling sakte når episke proporsjoner, trenger jeg fortsatt et par verktøy for å få dem til å oppnå optimal høyde.

Blushene som jeg har har heller ingen applikator eller har en understandard, uten hvilken jeg må bruke fingrene mine til å søke dem og det absolutt ikke appellerer til min indre fashionista. For bedre søknad har jeg brakt mange børster og børsten jeg skal nå gjennomgå, er ikke min favoritt en ut av partiet, men som det viser seg, er det ikke et komplett avfall. Så uten videre, videre til anmeldelsen!

Pris

$3

Påstander

Den skråformede formen av Angled Blush Brush tilbyr presisjonsapplikasjon for et skulpturelt utseende. De myke tette børsterne konturer ansiktet enkelt. Bruk med krem, væske eller pulverblush, bronzers eller highlighters for et profesjonelt resultat.

Påfør produktet til eppene av kinnene for å få en fargefarge eller i kinnene i kinnene til kontur.

emballasje

Børsten kommer i en plastpose som har en tucked in flap. Denne vesken bidrar til å holde børstehårene på plass mens du reiser, og gjør en separat børsteholder overflødig. Det har også en plastholder for å holde de vinklede børstene på plass, noe som er et veldig forsiktig tillegg til emballasjen. Dette reisesikret gir børsten strålende godt. All informasjon om denne børsten er trykt på en sølvplate og gjemt i posen. Til tross for at det er utrolig informativt, kan man fjerne det for å redusere plassen som tas opp av emballasjen.

Jeg tar på e.l.f. Studio Angled Blush Brush:

Ærlig når jeg kjøpte denne rødmen, trodde jeg at den eneste perfekte måten å bruke rødme på, er rett under kinnbenet som en kontur. Jeg har åpenbart utdannet meg selv videre, som nå har ført til en fascinasjon med konturprodukter laget spesielt for dette formålet. Som en rødme børste tror jeg ikke det fungerer spesielt bra, hovedsakelig på grunn av penselens form og tetthet. På grunn av den lave tettheten av børster, blander denne penselen ikke rødmen så perfekt som jeg liker at mine rødme skal blandes. Første gang jeg brukte den, forlot jeg ansiktet mitt med to racing striper av farge, ikke et veldig attraktivt utseende hvis du spør meg. Hvis du jobber litt mer forsiktig, kan du blande rødmen litt bedre og se mindre ut som en klovn. Men det er poenget, det krever ekstra innsats fra din side, blandingsprosessen er ikke så uanstrengt som det er med en Kabuki-børste. Det er ikke en feil i børsten så mye som det er en ulempe.

Da jeg vasket denne børsten, mistet jeg 2-3 børster ved hver vask for de første 4-5 vasker som kom som et stort sjokk fordi ingen av mine andre e.l.f. Pensler har noen gang kaste et enkelt hår. Det kan skyldes en dårlig batch, eller kanskje børsten selv er feil, jeg lar deg være dommeren.

Selv om jeg finner meg selv ikke i stand til å bruke dette som en rødme børste, føler jeg at det fungerer utrolig godt som en kontur- og fremhevingsbørste. Den passer perfekt i hule i kinnet mitt for litt, fin, myk konturering og fungerer perfekt for litt lyspunkt over kinnbenet. Jeg bruker ikke denne børsten til noe annet enn dette, og kanskje hvis jeg visste om dette før jeg ville ha brukt min $ 3 på et annet produkt. Det er ikke et ubrukelig produkt på noen måte, men ikke en uunnværlig en heller.

Pros av e.l.f. Studio Angled Blush Brush:

1.Travel trygg emballasje 2. Pensel absorberer ikke så mye overflødig produkt 3. Myke Taklon-børster 4. allsidig 5. Matte svart børstehåndtak 6. Billig 7. Tankefull børstebeskytter

Ulemper med e.l.f. Studio Angled Blush Brush:

1. Skrive på børsten er ikke gravert og kan falme 2. Lang tørketid 3. Blanding er ikke feilfri 4. Skurte et par hår

Ville jeg tilbakekjøp e.l.f. Studio Angled Blush Brush?

Nah! Jeg har sett bedre børster nå.

Vil jeg anbefale e.l.f. Studio Angled Blush Brush til venns? Sikker!

IMBB Rating:

3/5

Colorbar Angled Angel Eye Definere Penselanmeldelse Basicare Angled Eyeshadow Brush Review ELF Studio Angled Eyeliner Brush Review MAC Mineralize SPF 15 Foundation Chanel Vitalumiere Aqua Foundation Colorbar Chic Cheeks Contouring Brush Colorbar Keep Blushing Blush Brush Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: