Revlon Outrageous Color Protection Conditioner Review

Jeg har aldri brukt et hårpleieprodukt fra Revlon før, og anmeldelser av Flex shampoo hjalp heller ikke, men da jeg så "Opprørende" serien, likte jeg utseendet på det og bestemte meg for å prøve det selv om håret mitt er ikke farget :-). Revlon Outrageous Color Protection-serien skal gi "intensiv beskyttelse for å minimere hårskade" for farget hår.

Navn på produktet:

Revlon Outrageous Color Protection Conditioner.

Pris:

Rs. 250,00 for 400 ml.

Holdbarhet:

3 år.

Produktbeskrivelse:

 • Intensiv beskyttelse for å minimere hårskade.
 • Spesielt formulert med ceramider, MPG-molekyler og silikoner for intensiv beskyttelse.
 • Forhindrer fargefading.
 • Legger til volum, mykhet og glans til hår.

ingredienser:

Vann, Stearalkoniumklorid, Cetylalkohol, Stearylalkohol, Stearamid Propyl Dimetylamin, Diketyl Dimoniumklorid, Hydroksyletylcellulose, Cetearylalkohol, Polysorbat-60, PEG-150 Stearat, Steareth-20, Parfyme, Melkesyre, Amodimetikon, Cetrimoniumklorid, Tricedeth-12, Metylparaben, Glimmer, Titandioxid, Metylklorisotiazolinon, Metylisotiazolinon, Propylparaben, Hydrolysert hveteprotein, Hydrolysert silke, D-Panthenol, Butylenglykol, Ammoniumhydroksid, Ekstern Violett 2, D & C Rød 4.

Min erfaring med Revlon Outrageous Color Protection Conditioner:

Balsamemballasjen er akkurat som den i sjampoen, bare hvit. Detaljer og diagrammer finnes på baksiden av flasken. Flasken har en flat bunn, men er høy, det ville ikke være veldig stabil, spesielt når det bare er litt igjen. Også den store størrelsen gjør det ubrukelig for å reise, selv om flip-hetten ser ut som lekkasje. Balsammen i seg selv er en pearly farge og er tykk og kremaktig. Bruksanvisning er å bruke balsammen etter shampooing, langs hårlengden til spissen. La i 2 minutter og skyll grundig, og som alltid anbefaler de å bruke Revlon Outrageous Color Protection Shampoo.

Produktet er kremaktig og lett å påføre. Jeg dro det på i et par minutter og skyllet det av; det vasket ut godt nok. Det er ikke akkurat en duft å snakke om, en veldig mild duft, som ligner på sjampoen.

Etter lufttørking virker håret litt skinnere, selv om endene mine fortsatt ser dehydrert ut. Shininess er imidlertid begrenset til utseende, ved berøring, håret føles tørt og ikke i det hele tatt som det har vært betinget. Håret mitt var ganske vanskelig å avkjøle, og jeg måtte bruke masse serum for å løpe min pensel gjennom håret mitt.

Jeg antok at en fargebeskyttelse ville være ekstremt mild på håret og ville la det føles super mykt, men mitt ubehandlede, ufarvede hår var så tørt, jeg lurer på hvordan kjemisk behandlet hår vil føle. I ett ord, skuffende!

En annen ting som plager meg om denne balsammen er listen over kjemikalier (som også inkluderer parabener) og dømmes etter produktets ytelse, synes disse kjemikaliene ikke å tjene noe bestemt formål. For eksempel viser ingredienslisten Glimmer. Glimmer er et mineral som brukes i kosmetiske produkter for å gi det det perleblanke, skinnende utseende. Imidlertid betyr ikke dette skinnet virkelig å skinne til hår eller hud, det gjør produktet bare mer attraktivt. På et tidspunkt når vi prøver vårt beste for å unngå unødvendige kjemikalier i vår skjønnhetspleie, er det irriterende å se selskaper legge til ekstra ting bare for å få produktet til å se bra ut.

Håret mitt er tynt og krøllet, med en tendens til å bli smeltet lett og for å fryse opp (jeg vet, håret mitt er forferdelig). Det har aldri vært farget eller kjemisk permed / rettet. Jeg brukte dette sammen med Revlon Outrageous Color Protection Shampoo, som allerede er gjennomgått på IMBB.

Pros av Revlon uhyrlig fargebeskyttelse Conditioner:

 • Fornuftig priset.
 • Attraktiv flaske.
 • Detaljert informasjon på flasken.
 • Lett å påføre, vasker godt ut.
 • Håret virker litt skinnende på tørking.

Ulemper med Revlon Outrageous Color Protection Conditioner:

 • Ikke rikelig tilgjengelig sett bare i noen butikker.
 • Inneholder parabener.
 • For mange kjemikalier, inkludert unødvendige som glimmer.
 • Stor flaske uhåndterlig, ikke for reiser.
 • Bladene er tørre og ser dehydrert ut.
 • Vanskelig å fjerne henne uten mye serum.
 • Håret føles ikke mykt å berøre.

IMBB Rating:

1 /5.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Revlon Outrageous Color Protection Conditioner?

Nei. Selv om jeg var i orden med kjemikaliene, er det mange andre kjemiske ladede balsamere der ute som gjør en mye bedre jobb. Med all bevissthet om skadelige ting i personlig pleieprodukter tror jeg jeg vil hoppe over dette.

Revlon opprørende fargerikksjampo Revlon Flex Body Building Protein Conditioner Revlon Aqua Marine Hair Conditioner Revlon Flex Body Building Protein Shampoo Streetwear Sheer Temptation Opprørende Orange Lip Gloss Frederic Fekkai Tekniker Fargepleie - Fargebeskyttende glasur L'Oreal Paris Color Protect Beskyttende Balsam L'oreal Professional Serie Expert Vitamino Color Shampoo L'Oreal Serie Expert Vitamino Color Masque Schwarzkopf Gliss Total Hair Repair Heat Protection Spray Nivea Sun Invisible Protection Transparent Spray SPF 50 TRESemme Smooth and Shine Conditioner Khadi grønn te Aloe Vera hårkrem Pantene Pro-V Hair Fall Control Conditioner Sunsilk Co-Creations Perfekt Rett Nourishing Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: