Hvordan se bra ut om morgenen

Morgen betyr kaos for noen av oss, gjør deg klar, kan være din topprioritet, men gjør noe på forhånd i tillegg til å våkne og se bra om morgenen, jeg elsker disse følgende tipsene, ta en titt:

Skrubbe rent:

Fjern all sminke før du legger deg. Ved hjelp av tipsene til indeks- og midterfingre, skylles ansiktsbehandling over ansiktet i sirkler. Bruk en blackhead fjerning skrubbe hvis du har porer, Rengjør sminke, tone og påfør lett fuktighetskrem eller nattkrem etter hudtype. Selv om du ikke har satt på sminke den dagen, må du vaske ansiktet ditt før du legger deg til sengs fordi det er en sjanse for at du kan produsere hudormer i ansiktet eller kviser over natten.

Bruk en god øyekrem. Undereye-området vil trolig også være tørt, for å gjøre din concealer-applikasjon enklere, glatt og fukte området rundt øynene med en klarert, hydrerende øyekrem.

Varmtvannsterapi:

Bruk litt varmt vann om morgenen for å åpne porene og bruk et mildt ansiktsvann. Skyll av med kaldt vann.

Etter å ha drukket kaffe, te eller masse vann og ta en varm dusj, må du sørge for å bruke et hydratiserende serum, før fuktighetskrem og solkrem. Når du ikke får nok søvn, har huden en tendens til å være tørr, så dette bør bidra til at det ser ut og føles mer hydrert.

Ryddig hår:

Rydd håret ditt om natten og bind en løs ponny før du børster dem. Dette vil håret se bedre ut om morgenen. Når du våkner om morgenen, vil det være fine bølger i håret ditt for et tilfeldig polert utseende.

Bruk et lett fundament, eller en tonet fuktighetskrem. På grunn av mangel på søvn, vil din sanneste trolig se blek eller salte. Finn et fundament som fungerer for din hudtype og kan redusere rødhet, men føles lett. Selv om du har brukt primer, kan huden fortsatt føle seg ujevn, og tungt fundament kan ende opp med å se kake.

Få den rette mengden søvn kroppens behov. Hvis du trenger å gi øynene en rask løft om morgenen, legg en skje som har blitt kjølt over natten i noen minutter og hold den der. Den kalde temperaturen vil redusere mørket og det blir mindre merkbart.

Tøye ut:

Strekk eller gjør noe yoga under morgensolen på balkongen, det vil vekke deg opp til et friskt morgen ansikt.

Pensle om natten på denne måten vil du få bedre tenner om morgenen for alltid.

Spray på en ansiktsdåse senere. Hvis du senere på dagen, føler du at huden din trenger litt hydrering eller forfriskende, lett sprøyt på noen ansikts tåke.

Leppepomade:

Dette er virkelig et must, bruk leppebalsam om natten, slik at du har mykere om morgenen.

fukte:

Moisturize albuene, knærne og kroppen lett om natten, så vel som om morgenen, hold en praktisk flaske i posen for eventuelle ujevn flekker du kanskje finner senere.

Vann:

Sov med et glass vann og våk opp med en, prøv varmt vann.

Første sunn bite:

Ta en banan første ting om morgenen, dette vil sikre at stoffskiftet blir klar for dagen.

Shampoo:

Shampoo natten før, hvis du tror du ikke har tid om morgenen, sprut litt babypudder på håret og børst og vri håret ditt under for å gi det fettfritt volum.

Stil håret ditt:

Arbeid med ditt naturlige hår, løse bølger, krøller eller ponyhale, du kan ikke rette dem hver morgen, så se etter en stil som passer best for deg. Ta raskt med litt fuktighetskrem.

Parfyme:

Bruk alltid deodorant og kroppssprøyte. Påfør det ved håndleddene dine, spaltning, ankler og sidene på nakken. Hold alltid en i vesken din, en parfymeforstøvler er uunnværlig.

Øyedråper:

Dette er mitt personlige tips, hold i-tone øyedråp i kjøleskapet og bruk det når øynene dine blir trette. Også om natten og morgen fungerer best!

Sminke:

For tips til å se våken med sminke les min melding HER, bære din mascara, balsam, glans eller kohl i vesken din for å perfeksjonere den senere .. ha det du trenger.

Unngå kaffe, rødvin og sjokolade natten før.

Gå til sengs glad:

Aldri sove etter en kamp, ​​lapp opp kyss og sminke for en perfekt natt søvn for å våkne ser bra ut om morgenen.

Be:

Be om et par minutter å nyte stillheten om natten og morgenen, slik at du våkner med et rolig, friskt ansikt om morgenen.

Spis måltidet minst to timer før sengetid.

Løft hodet under søvn, drikk tonnevis med vann, og minimer sukker og saltinntak ..

Bilde 1 2 3

Hvordan få håret til å vokse raskere Hvordan lage Tinted Lip Balm hjemme Hvordan lage eyeliner siste hele dagen lang Hvordan lage et eklektisk halskjede hjemme Hvordan lage Lemon Tea Hvordan lage håret mykt Hvordan lage Kajal (Kohl) for øynene hjemme Hvordan lage hår Silkeaktig Clean & Clear Acne Clearing Fuktighetskrem Rene og klare morgenbriste i dusjen Ren og klar morgen energi ansikt vask rensende Apple Palmolive Aroma Dusj Gel 'Morning Tonic' Biotique Morning Nectar Nourishing Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: