Kryolan Lip Classic Lipstick LC 154

Hei alle sammen

I dag skal jeg dele med deg all min aller første leppestift fra Kryolan. Etter å ha god erfaring med sine børster, var jeg klar til å prøve sine leppestifter. Kryolan har helt fantastiske produkter til svært rimelige priser! Lipsticks starter fra Rs. 250 og er tilgjengelig i tre finish. Kryolan leppestifter har tre overflater - Classic, Fashion og Pearl. Lippestiften jeg vurderer i dag tilhører deres klassiske utvalg.

Produktbeskrivelse:

Lippestift med en langt bevist formulering, inkludert vitamin E for å stimulere hudens reparasjonsmekanisme. Lipstick Classic gir et matt inntrykk og er kjent for sin gode holdbarhet. Denne Lip Rouge er tilgjengelig i et bredt spekter av mer enn 48 nyanser.

Pris

Kryolan leppestift koster 250 INR for 4 g av produktet.

emballasje

Kryolan leppestift retails i en sølv boks emballasje. Den har en enkel og solid emballasje. Skyggenummeret er nevnt på bunnen av leppestiftet. Lippestiften har kode nummer de ikke har navn. Kroppen på leppestiftet er i sølvgrå med logoet trykt. Det er en reflekterende metalltype ting på toppen av leppestift kroppen, du kan bruke den til touch ups fungerer det som et speil. Samlet for prisen er emballasjen klagefri.

Farge

Jeg var virkelig på jakt etter denne nyansen, jeg har dusky hud (jeg er 43,5 i mac) Jeg lette etter en peachy brun leppestift. Etter å ha undersøkt mye fant jeg Maybelline bronseorange, men det så fint ut med grunnlaget, men med en bb-krem eller lys sminke så det ikke så bra ut.

Kryolan leppestift i lc 154 er en pen peachy oransje nyanse med brun undertone. Den er perfekt og passer alle indiske hudfarger.

Tekstur og pigmentering

Teksturens tekstur er smøraktig glatt og glir bare på leppene. Det er ganske fuktighetsgivende også. Strukturen på leppestiftet er veldig kremaktig, en av vennene mine fortalte meg at leppestiftkulen flipper lett, men det skjer med noen leppestift som er kremaktig i tekstur. Pigmenteringen er veldig bra, fargen kommer ut ugjennomsiktig. En swipe er mer enn nok til å få full intensitet av farge på leppene dine. Samlet en stor ja for pris og kvalitet 😀

Bor på strøm

Å holde kraft er anstendig. Den forblir på leppene mine i 4 timer, hvorpå den gir en myk brun fargetone på leppene. Lippestiften tørker meg ikke ut og pluss det bløder ikke.

Fordeler med Kryolan Professional Lipstick

• Pretty peachy oransje brun skygge • Meget pigmentert • Farge vil passe alle hudtoner • God tekstur og pigmentering - Kremaktig og ugjennomsiktig • Anstendig oppholdskraft • Rimelig • Mange nyanser å velge mellom.

Ulemper med Kryolan Professional Lipstick

• Kan være tilgjengeligheten - de er ikke på lager for rimelig pris.

IMBB Rating:

5/5

Tilbakekjøp og anbefaling

Ja, jeg ville absolutt prøve andre nyanser. Jeg anbefaler deg alle til å prøve dem som de er rimelige, og selv kvaliteten vil ikke skuffe deg.

Kryolan Lipstick-LC 196 Kryolan Lipstick LF303 Kryolan Professional Lipstick Kryolan Professional Lipstick-Classic 213 Kryolan Professional Lipstick - Classic L007 Kryolan profesjonell leppestift - LF104 Beaver Professional Behandlinger Condition Cream Mask Schwarzkopf Professional Bonacure Hairtherapy Repair Rescue Lotus Herbals Professional Phyto Rx Skin Brightening & Clarifying Essence MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette Lakme Absolute Matt Lip Color 47 Classic Rose Lakme Berik Lipcolor Classic # 353 Strawberry Splash 4 må ha klassisk Lakme berike Lip Color Shades MAC Rød leppestift Colorbar Creme Touch Lipsticks - Red Plum, Claret, Twilight Red Revlon Super Lustrous Lipstick-323 Bakt Brunt 35 Colorbar Creme Touch Lipstick-bilder, fargeprøve, Lipstopper

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: