Bourjois Paris Øyenskygge Ombre Paupieres- 94

Håper dere alle gjør det bra. Været i Mumbai i disse dager er pleasnt, på grunn av regnet. Uansett var jeg ikke mye av en øyeskygge person, men da kom IMBB inn i livet mitt, og jeg så at disse fantastiske opplæringene og øyet ser ut til å skape, og det var hvordan jeg ventured inn i dem. Dette var den første evig øyeskyggen jeg kjøpte. Bourjois Paris er et godt merke, og jeg liker virkelig deres sunne hudfunn og øyekonturpennene. Så jeg gikk videre og kjøpte også en øyenskygge.

Pris- Rs. 445 (Jeg kjøpte den til 380 R etter rabatt)

Mengde- 1,5 gram.

emballasje

Øyenskyggen kommer i en liten rund krukke. Hver pott er fargen på øyeskyggen selv. Denne er kremaktig hvit farge. Den har et speil og en liten applikator. Emballasjen er veldig bra. Applikatoren er bra, men jeg foretrekker det bare i nødstilfeller.

Produktbeskrivelse-

I 150 år har Bourjois bakte teknologiske prosess gjort det mulig for oss å tilby kvinner en øyeskygge med lysende farge og en silkestruktur som øyeblikkelig blander seg inn i huden. Pearly shimmers og fargepigmentene gir en levende effekt når du bruker en litt våt pensel. En unik feminin design med integrert speil og applikator for en enkel applikasjon når som helst, hvor som helst. En hypoallergen formel, paraben og duftfri og inneholder opptil 80% mineralpigmenter.

Min erfaring med Bourjois Paris Eye skygge Ombre Paupieres- 94

Jeg vet ikke hvorfor det tok meg så lang tid å se på denne øyenskyggen, skyggen er vakker og perfekt for å markere indre hjørner av øyne og pannebein, men så er teksturen ganske bra. Fargen på øyeskyggen er av hvit eller en kremaktig hvit nyanse med subtile golden shimmers. Jeg prøvde det begge veier vått og tørt. Når den brukes tørr, ser den litt kalkaktig ut og fargebetaling er ikke den beste. Når det brukes vått, gir det mer fargepenger, og det ser også ut til å være mer skinnende og intens enn det brukes tørt. Sammenlignet med andre øyenskygger har jeg, denne er veldig veldig pulveraktig. Når du virker på penselen i pannen, er det mye faller ut. Også når det brukes på primed øyelokk er det fallout overalt og gjør alt rotete. Øyeskyggen i seg selv er så vanskelig, pulveraktig og rotete. Tekstur er ikke i det hele tatt myk. Jeg er ikke sikker på om dette er med dem alle, siden jeg har en ny nyanse fra dette området, men det er helt motsatt, det er veldig mykt og glatt og blander seg som en drøm. Hvor som med denne blandingen er ikke veldig lett. Du kan se fra bildet, jeg har knapt brukt denne øyenskyggen. Jeg bruker neppe det som en pennbenetheiser. Denne spesielle skyggen er ikke veldig skinnende, men jeg ønsker at teksturene var gode. Den forblir i 4 timer på primerde lokk når den brukes tørr, og når den brukes våt, forblir den i rundt 6 timer. Jeg hadde gode forventninger med dette produktet, vurderer pris og merkevare. Men jeg fortsatte fremdeles og bestilte to bourjois øyenskygger som en del av online rabatter. La oss se hvordan det går ut.

Pros av Bourjois Paris Øyenskygge Ombre Paupieres - 94:

• Fin og søt emballasje • Vakker nyanse • Kan brukes som panneben og innvendig hjørneheiser • Emballasjen er reisevennlig • Duft og parabenfri

Ulemper med Bourjois Paris Øyenskygge Ombre Paupieres - 94:

• Søknad er et rot • Når det brukes tørr fargepenger, er ikke så bra • Pulveraktig og hard • Mye fallout • Dyrt

Anbefaling

Jeg anbefaler ikke denne øyenskyggen.

IMBB Rating– 2.5/5.

Bourjois Eyeshadow Intense Extrait 03 Review Bourjois Paris Intense Extrait Eyeshadow - 08 Bourjois Paris Ombre En Paupieres Øyenskygge i 11 Bourjois Effet Lumiere Golden Eyeshadow Trio Bourjois Khol & Contour Eyeliner Pencil Bourjois Round Pot Eyeshadow Brun Expressif Review, Swatch Bourjois Øyenskygge 08 Beige Rose MAC Basic Eye Shadow Quad Swatches, gjennomgang, EOTD Slank Bad Girl Eye Shadow Palette Chanel Quadra Eye Shadow Murano Bourjois Intense Extrait Eyeshadow 10

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: