Hei IMBBians,

Ja, jeg er tilbake. Jeg har vært på pause en stund, og nå lover jeg min tid til IMBB og lover at jeg vil bli mer vanlig her. Uansett, kommer til dagens tema, vil jeg notere ned topp levende rosa leppestifter. Nå er rosa en veldig vanskelig farge å trekke av for meg. Jeg er NW44, og jeg har begynt å søke - eller burde jeg si våget å prøve - leppestifter rundt to år siden. Men jeg sørger for at jeg holder avstanden min fra rosa leppestifter fordi jeg alltid er mer komfortabel med røde og koraller. Jeg føler at pinks vil kollidere med hudtonen min, så jeg holder seg borte fra dem. Men nylig bestemte jeg meg for å utvide mine grenser og dermed eksperimenterte jeg med forskjellige pinks. Og her viser jeg noen av de mest levende rosa leppestiftene ned for dere alle.

Elle 18 Rose Day Color Pops Matte leppestift

Det er en av de vakreste rosa rosa nyanser for middels til dusk hudtoner. Faktisk vil denne leppestiften se bra ut på lettere hudtoner også. Denne leppestiften har en kremaktig tekstur og er veldig behagelig på leppene. Den forblir på god 5-6 timer og overlever lette måltider og drinker.

Lakme Absolutt Pink Me Up Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick

Lippestiften har den vakreste rosa fargen, som en rekke hudtoner lett kan rocke. Skyggen har fantastisk pigmentering, og dermed kan du få ugjennomsiktig farge i en enkelt sveipe. Det er ikke-tørking og varer ekstremt lenge på leppene.

Maybelline The Loaded Bolds By Colorsensational Fierce Fuchsia

Dette er en lys neonrosa farge som har en liten undertone av blå til den. Lippestiften er perfekt for de varme sommermiddagene. Det er en av de beste levende rosa leppestiften for kjøligere hudtoner. Og det varer ganske godt på leppene.

NYX Matte leppestift sjokkerende rosa

Dette er en av de mest behagelige leppestifter. Det er ekstremt behagelig og ikke-tørking på leppene. Dette er en rosa farge med en sterk blå undertone. Den har en myk, jevn tekstur som glir ganske enkelt på leppene. Lippestiften gir en god mengde hydrering til leppene og holder dem myke.

Bobbi Brown Luxe Lip Farge Raspberry Pink

Det er en av de levende, rosa leppestiften som umiddelbart gir deg økt hudpleie. Dette kan også brukes lett på kontoret ditt. Skyggen vil se bra ut på mellomstore og mørke complexioned mennesker. Det er super fuktighetsgivende og kremaktig og glir ganske komfortabelt på leppene.

MAC Girl About Town Lipstick

En annen vakker, levende, rosa skygge som er en god hudpleie. Skyggen setter til en matt finish, men det er ekstremt behagelig på leppene. Det varer en god 6-7 timer på leppene dine og legger ut at skyggen begynner å falme bort, og etterlater en sterk flekk bak.

Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær

Dette er en kul-tonet rosa farge som har en veldig liten blå eller lilla undertoner. Det er svært pigmentert og dermed får du rik farge i en enkelt sveipe. Denne leppestiften har en kremaktig følelse og varer ekstremt lenge på leppene.

Bobbi Brown Neon Pink Lip Farge

Dette er en annen ekte fuchsia rosa leppestift med blå undertoner. Dette er en intens og levende skygge som gjør den til en perfekt festfarge. Den har en kremaktig og fuktighetsgivende formel som gjør det helt perfekt for tørre lepper.

Lakme 9 til 5 Primer Matte Lipstick Pink Post

Dette er en vakker, dyp fuchsia-farge som ikke har glimmer i den. Denne fargen passer til en rekke indiske hudfarger. Den har en myk og kremaktig tekstur som glir ganske jevnt og jevnt på leppene.

Sugar Cosmetics Matte Som Hell Lip Crayon Mary Poppins 02

Dette er en nydelig lekekritong med en super matt finish. Fargen er en vakker, levende, rosa nyanse som ser fantastisk ut på leppene. Det er svært pigmentert og veldig behagelig, selv på tørre lepper.

Maybelline Color Sensational Levende 2 Neon Pink Levende Matte Lipstick

Dette er en av de nydelige Barbie rosa nyanser, og den har slitesterk glimmer i den. Også denne er super glatt og gir et klumpet utseende til leppene.

15 beste Lakme leppestifter Min 10 favoritt rosa leppefarg og farger på forskjellige hudtoner! Topp 40 Coral Lipsticks å Rock denne sommeren! 51 Lipstick Lip Swatches Du kan ha gått glipp av! Topp 20 Naken leppestifter for indiske hudtoner Beste Fuchsia Lipsticks tilgjengelig i India 6 mest populære MAC Lipsticks og deres dupes 10 ting å vurdere før du kjøper en leppestift 9 Vanlige flytende leppestift feil du trenger å slutte å lage

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: