Too Faced Chocolate Soleil Bronzer Review

Hei alle sammen,

Jeg er her for å fortelle deg om min favorittbronser i dag. Jeg har testet mange forskjellige bronzere over tid, og ikke mange har syntes å imponere meg. La oss begynne å snakke om min hudtype. Jeg er NC42 i MAC og huden min er følsom, akne utsatt og veldig fet. Derfor er det aldri lett å finne produkter som kommer sammen med slik hud. De fleste av dere med min hudtype ville definitivt være enige med mine tanker her. De fleste av de bronzers jeg prøvde hadde noe problem med dem, enten de kom ut å se oransje-y eller hadde shimmer som accentuerer mine porer eller de brøt meg ut. Så kom jeg over den yummiest luktende bronzer noensinne (det er hvis du elsker sjokolade): Også konfrontert med Chocolate Soleil Matte Bronzer. Too Faced-merkevaren har en mengde forskjellige bronzere, noen er glitrende, lysende og noen er matte. Jeg ville ha en matt bronzer for konturformål, så prøvde denne i butikken og elsket det bare.

Beskrivelse: Bronzing har aldri vært så deilig. Denne sjokolade-duftende, glimmerfri matte bronzeren er perfekt for konturering og skaper en allsidig dyp brunfarge ved hjelp av ekte antioksidantrik kakaopulver. Det er alt solbrent uten glimmer.

Påstander: • Infundert med antioxidantrike kakaopulver og signaturbronsepigmenter for å skape en unik matbronse som nøytraliserer rødt og gir hudtoner. • 100% grusomhetfritt produkt. * Vegansk vennlig og parabenfri.

ingredienser: Talc, Glimmer, Ethylhexyl Palmitat, Octyldodecyl Stearoyl Stearat, Zinkstearat, Bornitrid, Natriumsakkarin, Natriumdehydroacetat, Fenoksyetanol, Silika, Benzylbenzoat, Smaken (Aroma), Theobromacacao (Kakao) Fruktpulver, Tocopherol, Ascorbylpalmitat, Benzylalkohol . (+/-): Titandioxid (CI 77891), jernoksidider (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganviolet (CI 77742).

Pris: $ 30 for 10 gm produkt. Jeg kjøpte min på Sephora.

emballasje: Emballasjen er veldig søt. Kvaliteten er også fint. Den kommer i en rund kompakt plastikkasse, med innebygd speil. Det er reisevennlig. Selskapet synes å ha endret fargene på emballasjen nylig.

Min erfaring med dette produktet: Jeg liker virkelig denne bronzer. Jeg elsker å konturere ansiktet mitt og jeg foretrekker matte bronzere for det. Denne er en ultimativ matt formel med en silkesaktig fin tekstur, og den passer perfekt sammen på huden min. Det gir meg den perfekte brunfarge jeg trenger uten å få meg til å se oransje-y, ashy eller gjørmete. Det er ingen shimmer overhodet i dette, som jeg elsker. Jeg har brukt dette i et par måneder nå, og det brøt meg ikke ut.

Fargen er perfekt for min NC42-hudfarge. De av dere som har mørkere hudfarge, kan denne fargen ikke vises veldig bra på deg. De har en lysere nyanse av denne bronzeren som heter Melk Chocolate Bronzer, for rettferdige skinnede mennesker. Nå om lukten, da dette har kakao i det, lukter det guddommelig, akkurat som sjokolade. Jeg personlig elsker det som sjokolade er en svakhet av meg, og hver gang jeg åpner beholderen, gjør det meg bare lykkelig. For de av dere som ikke liker sjokolade eller sterk duft i sminke, kan denne lukten være overveldende for deg. Jeg bruker denne bronzer hver dag. Etter at jeg har lagt grunnlaget og pulveret mitt, ser ansiktet mitt flatt ut uten noen dimensjoner, så jeg tar litt produkt med min Sigma F25 børste og legger under kinnbenet og på pannen sammen med kjeftlinjen for det solkysede utseendet. Dette gir en slankere effekt i ansiktet mitt.

Pros:

• Matteformel, silkeaktig tekstur • Blander seg veldig godt på huden • Perfekt brun nyanse, ser ikke oransje-y • Ikke bryte meg ut • Lukter sjokolade. Yummyyy. 🙂 • God mengde produkt (10 g) • Emballasje er søt, reisevennlig • To versjoner tilgjengelig; Riktig sjokolade for middels hudtoner, Mjólkekokulat for lettere hudtoner.

Ulemper: • Prisen er den eneste sammenhengen her. • For de som ikke liker sterk duft i kosmetiske produkter, kan lukten være et problem.

IMBB rating: 4.5 / 5

Samlet tenkt: Denne bronzer fungerer perfekt for meg. Jeg vil absolutt anbefale dette til deg damer. Det er dyrt, men du får en god mengde produkt, og det vil vare veldig lenge. Jeg ville kjøpe det igjen hvis jeg slo pan på denne.

For ansikt Amazing Face Skin Balancing Foundation Powder Too Faced Papa Ikke Fersken Blush Review Forvendt Facial Eye Neutral Eyeshadow Collection For ansikt Amazing Face Skin Balancing Foundation Powder Too Faced Caribbean i en Compact - Sun Bunny Bronzer Inglot Freedom System AMC Blush # 56 Inglot AMC Face Blush # 55 Min Perfect Inglot Freedom System Palette Inglot AMC Face Blush og Inglot Face Blush Review, Photos, Swatches Inglot AMC Face Blush # 65 Gjennomgang og fargeprøver Grunnleggende Blush og Highlight Application Tips Alle MAC Blushes-bilder, fargeprøver Mine Topp 15 Blushes

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: