Jeg er en av de få menneskene jeg kjenner som elsker krøllene hennes. Ok, "kjærlighet" er et veldig lett ord for det jeg føler om krøllene mine. Jeg elsker dem, jeg er gal av dem. De har så mye karakter.

Jeg har hatt ekstremt krøllete hår siden fødselen. Men det er ikke før de første årene på høgskolen min at jeg begynte å elske dem. Før det pleide jeg å pusse helvete ut av dem og binde en hestehale med det høi * triste dager *. I løpet av mine høyskole dager pleide jeg å vri håret mitt opp i en bolle og sov på den og neste dag hadde håret mitt kurver, som så fint ut. Så gjorde jeg det i et par måneder og langsomt overgikk til å helt elske krøllene mine for hva de er. De trengte ingen vridning eller fletting.

Fra å bruke bare en sjampo og en hårolje til å bruke minst 5 krølle kjærlige produkter om gangen, har jeg kommet langt i å forstå hvordan krøllete hår oppfører seg og hva det vil. Og nå har det nesten vært 5 år med flaunting krøllene mine.

Jeg har prøvd nei sulfatene - ingen silikone krøllete hårmetode. Det fungerte ikke for meg. Håret mitt trenger sulfater å fjerne all svette, smuss og selvfølgelig forurensningen av landet vårt. Det trenger også silikoner å kunne slappe av i sin krøllete form. (Ovennevnte metode kan være nyttig for noen. Du kan google mer om det og prøve det for å se om det fungerer for deg). Jeg har også prøvd umpteen sprayer, geler og kremer til jeg fant ut hva som fungerer for meg.

Her er A til Z av mitt krøllete hårregime; Hva fungerer for min type 3A krøller. Jeg vil begynne med mitt par dager gamle uvaskede hår som trenger en vask.

Jeg vasker alltid håret mitt om natten fordi det tørker etter hvert som fører til veldefinerte krøller neste morgen.

1. Rensing.

Jeg har flass og så bruker jeg 2 slags anti-flass sjampo. Kroppshandelen Ginger Anti Dandruff Shampoo (som har sulfater) på søndag for den grundige ukentlige rensingen og Jason Dandruff Relief Shampoo (sulfatfri) for min mid-ukers rensing.

Jeg tar ca 20 ml av produktet i et krus og fortynner det med vann før det påføres på håret mitt og jobber opp med en skum. Det er ikke nødvendig å "skylle og gjenta" - det vil bare fjerne hvilken liten olje som er igjen for de stakkars krøllene. Jeg har ikke sjampohår mer enn to ganger i uken.

2. Konditionering.

Dette er kanskje den viktigste delen av min diett. Jeg kan ikke stresse nok om betydningen av kondisjonering. Krøllete hår er den tørreste hårformen. Dette skyldes at sebummet ikke kan tippe ned til spissen av hårstrengen på grunn av sin spiralformede struktur. Så vi må stole på ekstern hydrering. Jeg fortsetter å rotere mellom balsam. Jeg bruker for tiden Suave Almond & Shea Butter (den beste), Organix Coconut Milk Conditioner og Organix Acai Berry Avocado Conditioner og Herbal Essences Hello Hydration Conditioner.

Jeg tar en håndfull av balsam og legger den over hele håret i seksjoner, og fjerner det som jeg går. For å kunne avkoble, må balsameren ha god glidelås. Jeg bruker noen på hodebunnen min, også i motsetning til normen. Etter at jeg er sikker på at den er helt avskåret, legger jeg håret mitt opp med et kjeveklipp. Så vasker jeg kroppen min. Nå kan balsam gjør sitt arbeid for en god 5-7 minutter. Etter det vasker jeg håret mitt. Jeg bruker forsiktig hånden min til å vaske av balsam i ca. 1 minutt. Ikke mer enn det. Du vil at noen skal forbli i håret ditt.

En ting å huske på er alt som er hydrering, er bra for krøller. Så, selv om India ikke har for mange krøllprodukter, er det noe som sier at det er "hydrerende" eller "fuktighetsgivende", har nesten samme ingredienser som et krøllprodukt.

3. Tørketørking.

Jeg klemmer forsiktig ut vannet fra håret mitt og knytter en gammel tee rundt den. Jeg gni ikke teen på håret mitt. Jeg la det bare sitte i ca 5 minutter for å absorbere vannet.

4. Innskudd.

Etter at jeg har tatt av tee, tar jeg en håndfull krøllete produkt, flip håret mitt over og påfør det på forskjellige deler av håret mitt, og kamme gjennom håret med fingrene mine. Jeg eksperimenterer for tiden med OGX Marokkansk Curling Perfection Defining Cream, L'Oreal Professionnel Mytisk Olje - Rik olje, Macadamia Olje Nourishing Leave-In Cream, OGX Shea Butter Smoothing Treatment, FX Spesial Effects Curls Up Curl Reactivator og Defrizzant og Tigi Bed Head Foxy Curls High Def Curl Spray. Da kryser jeg håret mitt i 1 eller 2 minutter, mens det fortsatt er vått.

Hvordan å knuse - Hold en liten del av håret. Start crumpling denne delen av håret opp mot hodebunnen. Det er som hvordan du smuldrer papir for å lage baller. Fortsett dette med alle deler av håret ditt.

Du kan allerede se hvordan definerte krøllene dine ser ut som du skrumpe håret ditt.

5. Tørking.

Nå glemmer jeg helt håret mitt. Jeg går og sover og tørker håret mitt. Jeg bruker en 100% ren silke putevar av spasilk. Satin er ikke en naturlig fiber, og derfor kan huden og håret ikke puste. Silke er naturlig og reduserer friksjon og dermed frizz.

6. Dyp kondisjonering.

På søndager, etter sulfat shampoo, gjør jeg en dyp kondisjonering i stedet for vanlig balsam og la den sitte i ca 10-20 minutter. Jeg bruker for øyeblikket Body Body Rainforest Moisture Hair Butter og Pantene Silky Smooth Care Intensive Hair Mask.

Slik ser håret mitt neste dag ut:

Et par diverse tips - Jeg kammer eller pusser aldri håret mitt noensinne. Jeg tørker ikke håret mitt. Jeg bruker ikke noe med alkohol i det som geler, mousses og sprayer.Jeg får håret mitt i lag når jeg føler meg som å redusere lengden (jeg har heldigvis ikke splittet ender).

Håper denne artikkelen hjelper alle dine krøllete hårete skjønnheter som ikke vet hvordan de skal ta vare på krøllene dine, å elske og sette pris på de livlige krøllene du har vært begavet med. eller hvis du allerede rocker krøllene dine; ovennevnte poeng kan være nye måter å ta vare på krøllene dine på. Det ser ut som mange ting å gjøre fordi jeg har skrevet mye; i praksis er dette like enkelt som din vanlige rutine. 🙂

P.S: - Jeg vil omtale alle produktene nevnt i denne artikkelen snart hvis de ikke allerede er dekket.

Hårpleie rutinemessig for krøllete hår Frizzy Hair: Årsaker, Behandlinger, Produkter, Hjem Remedies Slik slår du tynt bølget hår inn i krøllete, voluminøse, ser Tresses Slik curl hår hjemme, bli krøllete frisyre og behandle krøller Slik administrerer Frizzy Curly Hair TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream Review Hvorfor bruke en silikonfri sjampo? Min erfaring med permanent hårretting 9 hårpleie tips for langt hår for indiske kvinner Min Hårpleie Rutinemessig Krøllete Hår Beste sjampo for krøllete hår: Spør IMBB Topp 10 kjendiser med krøllete frisyr

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: