Peppermynte Baking Soda Body Scrub - DIY

Hei alle, i dag deler jeg en DIY skrubbe som jeg har brukt mye på det siste og elsket resultatene. Det er veldig enkelt og alle ingrediensene vil trolig være tilgjengelig hjemme hos deg akkurat nå. Som vi alle vet, er kroppsskrubbene svært viktige for jevn og myk hud. Jeg har prøvd mange av dem, men aldri elsket noen, og så laget jeg dette hjemme, og jeg liker det veldig godt. Det er veldig enkelt, men la huden babyen bli myk og gir en god skrubbing også. Huden min ser helt polert og gløder etter bruk av this. Jeg håper dere liker det også. Peppermynteolje er valgfri; Du kan bruke hvilken som helst essensiell olje du ønsker, eller hoppe over den.

Det er mange fordeler med natron, det kan også brukes på ansiktet. Jeg bruker den på ansiktet mitt spesielt på T-sonen min. Jeg blander litt natron og vann i mine palmer blander det og skrubber det på ansiktet mitt. Jeg unngår olje på ansiktet mitt fordi jeg har fet hud. Og det fjerner alle mine hudormer. Jeg har ganske klar hud, men har blackheads, og ingenting ser ut til å hjelpe bortsett fra kokepulver, så prøv det også. Nå for Peppermynte Baking soda Body scrub-

Samle først alle ingrediensene dine: - Bakepulver Salt Peppermynteolje Rosevann (valgfritt) Kokosnøtt eller annen olje.

I en bolle ta 1 spiseskje med natron.

Legg nå i 1 spiseskje salt i den.

Bland begge og brøt noen klumper.

Deretter legges i 2 dråper peppermynteolje.

Deretter legges i en spiseskje kokos eller annen olje. Her kan du bruke olivenolje, sesamolje osv. Hvis nødvendig legger du inn mer for å lage en pasta som konsistens.

Deretter legges i 2 til 4 sprøyter eller 1 teskje rosevann for å gjøre det enkelt å skrubbe.

Nå kan du bruke det som ønsket på kroppen din. Og ikke glem å fukte huden din etter å ha brukt den. På sommeren hopper jeg over fuktighetskrem etter dette, ettersom kokosoljen fuktiggjør huden min og fordi huden min ikke er så tørr.

Hvordan lage eksfolierende ansikt og kroppsvask - Gjør det selv Dove Cream Oil Rosewood og Cocoa Body Wash FabIndia Avocado Body Wash Olay Ultra fuktighetskroppsvask med shea smør Lux Body Wash i mykt luksus og oppløftende firma Rask hjemmelaget Lip Scrub Naturlig hjemmelaget Astringent: Enkel oppskrifter og ideer Hjemmelaget ansiktspakke for hudbleking Naturens Co Fuller er Earth Face Pack Naturens Co Corn Exfoliating Face Pack Nature's Co Coffee Face Scrub Kroppsbutikk Peppermynte Glattbarhet Pumice Foot Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: