Bad og Kroppsarbeid Be Enchanted Triple Moisture Body Cream Review

Hei, nydelig!

Jeg er tilbake med en BBW Body Cream gjennomgang i dag. Jeg antar i år at vi alle hadde en god monsun, og siden den trekker seg tilbake, må vi stå opp for vintrene. Tanken om vinteren bringer meg til varme supper, mange varme klær, sliter med å våkne om morgenen og alvorlig tørr hud. Jeg håper at min anmeldelse kan hjelpe deg med å ta en beslutning om denne kroppskremmen.

Produktbeskrivelse:

Forsterket med vår eksklusive Triple Moisture Complex av kondisjonerende melkeproteiner, hydratiserende risbranolje og beskyttende Acai Berry-ekstrakt, gir denne fløyelsete rike krem ​​dyp, 24-timers fuktighet for å myke selv den tørreste huden. Våre mykgjørende, men ikke fettete, formler dype forhold, slik at huden blir fuktig, duftende og vakkerere enn noen gang før. På Bath and Body Works har vi en 100% tilfredsstillingsgaranti. Hvis du ikke er helt fornøyd med kvaliteten på våre produkter, kan du returnere dem til noen av våre Bath and Body Works butikker.

Duft Merknader:

Inspirert av wonderen av en skinnende fantasi, er Be Enchanted en sjarmerende blanding av frostige blomster som er søtet med glitrende, sukkerert granateple.

Toppnotater: Munnvannet Citrus, Iced Granateple, Kaldt Vildbær, Krystallisert Passionsfrukt Mid Notes: Sheer Honeysuckle, Floral Frosted Bouquet, Sugared Violet, Dew Fruit, Asiatisk Pære Tørre notater: Pisket Vanilje, Kremet Musk, Sandeltre.

bruk:

Glatt over huden, med fokus på tørre flekker som albuer, hæler og knær.

Pris:

$ 12,50 for 226 gm (8 oz.)

ingredienser:

Min erfaring med bad- og kroppsarbeid Vær fortryllet med Triple Moisture Body Cream:

Å være en kvinne, føler jeg noen ganger at jeg er veldig forvirret * Hihi * Jeg sier dette fordi når min hubby og bror gikk for amerikanske turer tilbake til ryggen, var alt jeg ville ha BBW og VS produkter. Jeg antar at jeg ble for grådig og min straff er å bli sittende fast med massevis av produkter i veldig lang tid * gråte * oh min gawwdd !!!

Jeg har gjentatt dette så mange ganger, jeg har alvorlig tørr hud og det blir flakket om vinteren. Jeg prøver mitt beste for å holde det hydrert og eksfoliert under de harde vintrene. Jeg var ganske fornøyd med apotekskremmene i India, og Nivea Smooth virker best for meg, men jeg fikk en plutselig opplysning da jeg først brukte en av BBW-smøremidler som jeg fikk fra en indisk shoppingplass. Ja, det var dyrt. Så da jeg lærte at de begge skulle gå for en kort tur, føltes det som musikk i ørene mine * Hihi *. De forpliktet og jeg hadde min ønskeliste 😀

Nå kommer til kroppens krems aspekter, det har en veldig søt emballasje med rosa-lilla farge metallrør med frostige, glitrende blomster og grener på den, akkurat som en fortryllet fehage. Jeg beundrer virkelig den tankefulle utformingen av hver variant. Den har en toppdeksel, og alle disse rørene er så sterke og robuste at de nesten ikke mister form selv om produktet er tomt. Kremet er nydelig, men ikke klebrig som er veldig viktig. Når jeg bruker den etter dusj, er den første lukten jeg får er en veldig fruktig, for det meste bær og pære, det er veldig forfriskende, men til slutt settes det ned til en mer varm duft, som for meg virker som moskus og sandeltre.

Den beste funksjonen om denne trippel fuktkremet er at den kan brukes som kroppskrem, håndkrem og på hæler også - hva mer kan jeg spørre om. Jeg føler ikke behovet for å bruke det ofte som en gang i løpet av en dag etter at dusjen er nok til din neste dusj. Jeg liker gode luktende produkter, men jenter med følsomme noes kan finne det irriterende, jeg er ikke sikker på om de har noen duftfrie varianter. Dette kan legges opp med dusjgel, kroppssprøyte, EDT fra samme område for maksimal effekt av den foretrukne duften.

Fordeler med bad og kroppsverk Bli fortryllet med tre fugtkroppskrem:

  • Utrolig fuktighetsgivende.
  • Mange varianter å velge mellom.
  • Ikke fettete.
  • Reise-vennlig pakke.
  • Grusomhet fri.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Vær fortryllet med trepartsmiddel kroppskrem:

  • Begrenset tilgjengelighet i India.

IMBB Rating:

5/5

Ville jeg tilbakekjøre bad og kroppsarbeid være fortryllet, trekk fuktighetskrem?

Ja, for livet.

Bad og kroppsarbeid Vær fortryllet boblebad Bath & Body Works Body Lotion - Vær fortryllet Bath og Body Works Enchanted Orchid Shower Gel Kroppskologi Enchanted Forest Foaming Bodywash Bath & Body fungerer Triple Moisture Body Cream Twilight Woods Bad og kroppsarbeid Triple Moisture Body Cream - Daisy Dreamgirl Bath and Body Works Honey Sweetheart Triple Moisture Body Cream Bad og Kroppsarbeid Black Amethyst Triple Moisture Body Cream Marks and Spencer Rose fuktighetsgivende kroppskrem L'Occitane Ultra Rich Body Cream Vichy Essentielles Kroppskremmelk Victoria's Secret Exotics Ultra fuktighetsgivende hånd og kroppskrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: