Urte Essenser Deep Moisturizing Conditioner

Hei damer,

Hvordan går det med deg? Jeg er en person som fortsetter å prøve nye ting. Jeg fikk denne en noen måneder tilbake, og siden de andre balsamene mine var lined opp på min badhylle, lå det et sted inne i skapet mitt. Det var for en uke siden at jeg bestemte meg for å ta dette ut og begynte å bruke det. Jeg kjøpte denne bare tilfeldig fra en butikk. Og det som hovedsakelig tiltrukket meg, var kravet "dyp konditionering for skadet og farget hår" og det er akkurat min hårtype, så uten å tenke mye dette var i posen min.

Pris: Rs 80 for 90 ml

Hva sier Clairol om Herbal Essences Deep Moisturizing Conditioner?

Urte essenser dyp fuktighetsgivende balsam inneholder naturlig avledet hawafena med planteprotein som etterfyller skadet hår, beskytter og beriker farget hår.

Veibeskrivelse: Påfør grundig etter sjampo og skyll den.

Viktige ingredienser: • Hawafena planteproteinblanding • Aloe vera • E-vitamin

Min erfaring med Herbal Essences Deep Moisturizing Conditioner:

Jeg dro til en skjønnhetsbutikk for å kjøpe noen ting for lenge siden da jeg så disse søte, små, attraktive flasker med urte essenser. Personen hadde fire forskjellige varianter bortsett fra de vanlige essensens fargede flasker. Jeg skjedde bare å lese beskrivelsen og planlagt å plukke 1 av 4, men da endte jeg med å plukke 3, kan du forestille deg? Jeg seriøst trenger å kontrollere min trang til å handle som jeg alltid ender med å plukke ting som ikke engang trengs på den tiden. Anyways, det vil aldri ende lol for noen av oss.

Kommer på dagens produkt, kommer denne i en skinnende plastflaske, og jeg måtte plukke opp den lille størrelsen fordi det var den eneste størrelsen som var tilgjengelig. Den har en grønn flip åpen cap som er praktisk å bruke og er liten i størrelse, det er lett og praktisk å bære også. Den er spesielt designet for skadet og bleket hår. Jeg tror denne flasken vil vare opptil 5-6 bruker for mer enn skulderlengde hår. Litt mer enn myntstørrelsesbeløp ville være nødvendig, og den er ganske tykk i konsistens, som er hvit i fargen, den glir veldig enkelt og sprer jevnt på håret mitt.

Lukten er fantastisk, veldig floral og forfriskende (jeg er sikker på at alle elsker duften av urte essensprodukter). Jeg elsker bare lukten av lukt de lager å sette inn forskjellige ingredienser. Duften fortsatte på håret mitt for som 1-2 dager etter å vaske håret mitt og jeg elsker den søte duften som drar rundt. Jeg holdt balsammen for som 5-6 minutter og vasket den av med kaldt vann og observerte at håret mitt fortsatt hadde tangles. Jeg kunne legge merke til tangles selv etter å tørke dem ut med håndkle, så måtte tvinge bruke et serum, men etter at håret mitt hadde tørket helt, kunne jeg legge merke til veldig mykt babyhår uten noen tangles i det hele tatt.

De frie endene var ikke der for en dag, men så snart kom frizz tilbake. Samlet satt i den endelige dommen, elsket jeg duften som var langvarig, og det gjorde dypt håret mitt, men det kontrollerte ikke frizz i stor grad, og det er det viktigste jeg krever. Min øvre håraksel så vakker ut, så folk som ikke har behandlet håret, burde sikkert gå for denne.

Pros of Herbal Essences Deep Moisturizing Conditioner:

-Veldig billig -Bottelen er liten i størrelse, så lett å bære rundt -Doffet er en fantastisk floral og lingers for som en dag eller to - Ikke gi meg mye hårfall selv når jeg hadde brukt litt beløp på hodebunnen -Totalt dypt betinget håret mitt -Min hår veldig veldig myk baby som -Contains gode ingredienser som vitamin E, aloe vera og hawafena (jeg vet egentlig ikke hva hawafena er lol)

Cons of Herbal Essences Deep Moisturizing Conditioner:

-Begrenset tilgjengelighet -Partielt styrte de frie endene

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Herbal Essences Deep Moisturizing Conditioner?

Ja, jeg vil til de som ikke har kjemisk behandlet hår og for de som har skadet og bleket hår, har vi bedre produkter der ute på hyllene.

Vurdering: 3.9/5

Les også:

Sjampo og balsam for skadet hår: Spør IMBB Herbal Essences Hello Hydration Shampoo Herbal Essences Break er over Anti-Breakage Strengthening Conditioner Review Clairol Herbal Essences Break er over Anti-Breaking Strengthening Shampoo Herbal Essences Body Envy Volumizing Shampoo Urte Essenser Farlig Straight Shampoo Herbal Essences Hello Hydration Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: