Pantene Hair Fall Control Intensive Hair Mask Review

Hei alle sammen,

Dagens valg er Pantene Hair Fall Control Intensive Hair Mask. Jeg plukket denne sammen med Total Damage Care-serien. Les videre for å vite hvordan dette gikk for meg.

Produktbeskrivelse:

Intensiv reparasjon av profesjonell kvalitet for kraftig redusert hår faller på grunn av brudd.

Pris:

INR 199 for 135 ml.

Holdbarhet:

3 år.

ingredienser:

Min erfaring med Pantene Hair Fall Control Intensive Hair Mask:

Emballasjen til denne hårmassen er den samme som for Total Damage Care en. Den kommer i et badekar med en skruehett som også kan vendes åpen. Flip open cap er litt spinkel. så det kan ikke være et klokt valg å reise med. Masken lukter som alle andre Pantene-produkter. Det er kremaktig og lett og sprer seg lett på håret.

Det nevner på pakken å bruke denne masken etter kondisjonering, men hvis du gjør det, vil den veie håret ned og ingen vil ha det. Jeg bruker dette en gang i uken, unngår hodebunnen og konsentrerer seg på enden og la den stå i ca 5 minutter før du skyller den ut. Masken forutsetter håret mitt og det er mindre tangles, noe som fører til mindre brudd. Så kravet gjelder. Etter at jeg har brukt denne masken, ser håret mitt glatt og litt skinnende, men det reduserer ikke frizz på noen måte. For det må jeg bruke en serumpostvask. Håret mitt har noe sprett og blir ikke limt veldig neste dag etter at du har brukt denne masken.

Jeg er nesten ferdig med denne masken, men jeg vil ikke tilbakekjøp denne siden den har alle kjemikaliene jeg vil unngå. Jeg vil faktisk kjøpe L'Occitane en som Rati har gjennomgått.

Pros av Pantene Hair Fall Control Intensive Hair Mask:

  • Påstanden gjelder i mitt tilfelle.
  • Håret var mykt og håndterbart etter vask.
  • Lagt litt sprette og skinne til håret mitt.
  • Lett å skylle ut.
  • Lukter anstendig (typisk Pantene lukt).
  • Rimelig.

Ulemper med Pantene Hair Fall Control Intensive Hair Mask:

  • Lastet med kjemikalier.
  • Ikke reisevennlig.
  • Unhygienisk og spinkel emballasje.

Endelig dom:

Hvis Pantene-produkter har jobbet for deg tidligere, kan du prøve denne, men husk at den er lastet med kjemikalier. Det er skadelig for håret vårt i det lange løp.

IMBB Rating:

4.2/5

Pantene Hair Fall Control Shampoo Pantene Pro-V Anti Hair Fall Oil Replacement Pantene Nature Fusion Glathness & Life Intensive Hair Mask Pantene 3 Minute Miracle Pantene Pro V Alt i en Styling Balm Klar Anti Hair Fall Shampoo Dove Hair Fall Rescue Intensive Roots Treatment Trichup Hair Fall Control Oil Dove Hair Therapy Hair Fall Rescue Conditioner Tresemme Hair Fall Control Shampoo Dove Intensive Moisturizing Cream Elizabeth Arden Åtte-time Kremintensiv Lip Reparasjon Balm Kama Ayurveda Bringadi Intensive Hair Treatment Støvler Avocado og Macadamia Intensive Hair Treatment TRESemme klimakontrollanlegg Tresemme Climate Control Shampoo Hjemmelaget Kondens Hår Hår Mask: Gjør det selv Hjemmelaget egg og olivenolje ansikt og hår maske Wella System Professional Hydrate tørr hårmaske Marokkansk Olje Restaurerende Hår Mask L'occitane Reparere Shine Hair Mask for tørt og skadet hår

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 22 2019