NU Løsninger Grapeseed Oil

Hei skjønnheter,

I dag skal jeg gå gjennom en av mine favoritt kroppsoljer. Jeg har brukt denne oljen de siste fire månedene, og jeg er virkelig veldig fornøyd med resultatene. Det er Grapeseed Oil fra NOW Solutions.

Produktbeskrivelse: Som naturlig fuktighetskrem, bruk olje direkte på huden eller bruk som en base for kremer. Det er en lett silkeaktig fuktighetskrem for alle hudtyper og spesielt godt for følsomme hudpleie.

Dette er en 16 ml flaske, dvs. 473 ml.

Grapeseed olje kan også brukes på ansikt, kropp og hår.

Pris: $10.00

Min erfaring med NÅ Løsninger Grapeseed Oil:

Oljen kommer i en flip-åpen flaske som er veldig lett å hente den nødvendige mengden. Det er grønn i fargen. Det er veldig lett strukturert og absorberes raskt i huden uten å gi oljeaktig utseende.

Ulike måter jeg bruker oljen på:

1. Bruk det alene som en kroppsfuktighetskrem etter badet.

2. Noen dråper i kroppen min for armer og ben.

3. En dråpe i ansiktsfukteren og / eller fundamentet mitt. Dette gir et super duggt utseende til ansiktet mitt uten å bli fet. Denne oljen forverret ikke min akne i det hele tatt. Og jeg elsker det for denne favør på huden min.

4. Jeg blander det med kokosnøttoljen for hårmassasje før dusj. Håret vaskes til en myk følelse.

5. Påfør hender og føtter før søvn og våkne opp til en myk myk følelse.

6. I hjemmelaget lip-scrub bland og få mykere, glattere lepper.

Andre fordeler jeg opplevde og likte:

1. Strekkmerker - Strekningen på kroppen min er helt forsvunnet.  Jeg antar at den langvarige bruken i 2-3 måneder på daglig basis gjorde det mulig. Strekkmerker er forårsaket når huden strekker seg på grunn av ulike årsaker som vektøkning, graviditet osv. Og er igjen tørr. Denne oljen fuktet ikke bare huden, men også herdet strekkmerkene jeg hadde på grunn av vektøkning.

2. Ansikts acne - Lett ansiktsmassasje en gang i fjorten sammen med noen dråper tea tree olje for min akne. Ansiktet mitt hadde vært en ekte slagmark for akne, og jeg hadde nesten gitt opp kampen min da jeg prøvde denne massasjen. Dette hjalp virkelig min akne og de er mye mer oppfører seg enn før. Jeg leser senere at grapeseed olje egentlig bidrar til å bekjempe akne, og jeg trodde at det bare var te-treoljen som sliter uttrengende. Men det har en stor øverstbefalende som kjemper like bra.

3. Sminke - I tillegg til en god primer blander jeg også 1-2 dråper oljen til min 'Clinique Acne Solutions Liquid Makeup'. Det hjelper huden min fra tørking forårsaket av dette fundamentet.

For de mange fordelene med grapeseed olje, kan du bare "Google" og få masse informasjon om det.

Pros av NÅ Løsninger Grapeseed Oil:

• Lett tekstur. • raskt absorbert. • Ingen klæbrighet. • En liten mengde går veldig langt. • Hjelper med å bekjempe akne også. • Strekkmerker forsvinner med vanlig bruk. • Du kan til og med bruke den om sommeren eller en annen sesong. • Alle kan definitivt prøve dette, men vær forsiktig når du bruker på ansiktet, da hver hud vil reagere på en annen måte - det er min mening.

Ulemper med NU Løsninger Grapeseed Oil:

• Ingen. • Oljeskinnede skjønnheter kan prøve siden det lett absorberes. Det kan imidlertid være ganske annerledes på individuell hud, skjønt.

IMBB Rating: 5/5.

Anbefaler jeg? Ja! Sikker!

Les også:

Burt's Bees grundig terapeutisk honning og grapeseed olje håndkrem The Body Shop Grapeseed Glossing Serum Review Hjemmelaget druefrø ansiktsskrubb Slik bruker du kroppsoljer 5 kroppsmassasjeoljer - Khadi, Himalaya, Parachute, Johnsons Fordeler med Bath Body Oil The Body Shop Shea Beautifying Oil Review Biotique Avocado Body Massasje Olje Biocado-Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: