Bath & Body Works Kirsebær Blossom Body Lotion

Hei skjønnheter,

Dette er min første anmeldelse på IMBB, og jeg er veldig spent. Jeg er en stor elsker av body lotions og BBW er et av navnene jeg er gal av. Så jeg trodde min første anmeldelse burde være for BBW lotion og så her er det.

Dette er en body lotion med signaturkolleksjon med vitamin E, jojobaolje og sheasmør.

Pris:

$11.0

produktbeskrivelse

Vår eksklusive signatur body lotion formel, befolket med kraftige ingredienser som super condition shea smør, rask absorberende jojoba olje og beskyttende vitamin e, hydrerer huden med fuktighet som varer hele dagen. Vår ikke-fettete formel absorberer raskt og fullstendig for å gi huden følelsen utrolig myk, glatt og næret, noe som gjør den til den perfekte daglige fuktighetskremmen.

Viktige duftnotater :

Kirsebærblomst, dyp vannmelon, rød plomme, ren fresia, myk muskus, heliotrope.

ingredienser

vann (aqua, eau), glyserin, petrolatum, cetylalkohol, cetearylalkohol, dimetikon, duft, cetearet-20, sheasmør, jojba frøolje, tokoferylacetat, isododekan, neopentylglykoldiheptanoat, karbomer, tetranatrium EDTA, natriumhydroksyd, dinatrium EDTA, butylenglykol, isopropylalkohol, BHT, benzylalkohol, diazolidinylkarbamid, metylparaben, propylparaben, a-isometylionon, benzylsalisylat, butylfenylmetylpropionell, citronellol, kumarin, eugenol, hydroksyisoheksyl-3-cykloheksenkarbokaldehyd, gul 5 (Cl 19140), rød 40 (Cl 16035).

Min erfaring med Bath & Body Works Cherry Blossom Body Lotion:

Jeg vil starte opplevelsen min fra det øyeblikket jeg gikk inn i Bath and Body Works-butikken. Butikken er kastet i en av sine fantastiske aromaer, og du går bare inn i mesmerisert. Jeg var spesielt ute etter kroppsrør og var veldig forvirret som de som skulle kjøpe. Jeg merket mentalt de jeg ville kjøpe på mitt neste besøk og gikk ut med 4 forskjellige lotioner som jeg trodde jeg ikke kunne motstå.

Jeg elsker den søte, friske blomsterduften, og følelsen vil være så egnet for somre, selv om det også er bra for vintre, da det fukter huden din veldig pent. Duften er ikke for sterk og føles ganske frisk. Bruk den sammen med samme duftdusjgel og kroppståke, og effekten vil bare være WOW.

Duften forblir i timer og timer på meg, og bare en sniff av det fra håndleddene mine oppdaterer humøret igjen. BBW kommer opp med nye varianter og dufter hver gang, og de fleste er treff. Online shopping har sine egne fordeler, men jeg føler meg å besøke butikken på egen hånd og prøver produktene bidrar til å gjøre et bedre valg til din smak.

Lotionen er lastet med mange kjemikalier som nevnt i ingredienslisten, men så mange andre merker er også, så jeg bryr meg ikke om det. Flasken har en fliphette som er enkel å bruke og hygienisk. Det bidrar til å få det nøyaktige beløpet som kreves. Emballasjen ser attraktiv ut og går veldig lett i vesken. Lotionen vil ikke lekke fra flasken i det hele tatt. En mindre flaske 88 ml er også tilgjengelig for reiseformål.

Pros av Bath & Body Works Kirsebær Blossom body lotion:

- absorberes raskt - Fragrance forblir og dveler i flere timer. - Føler seg ikke klebrig i det hele tatt. - Holder kroppen fuktet så lenge du ikke vasker med såpe. Er det ikke så bra ?! - Meget lite beløp er nødvendig. - Ikke testet på dyr.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Kirsebærblomst kroppsrengjøring:

- Ingen.

IMBB Rating:

4/5.

Vil jeg anbefale Bath & Body Works Cherry Blossom Body Lotion?

Definitivt ja for å prøve en ny duft. Jeg likte denne lotionen, men jeg vil også prøve sine andre varianter.

Jeg håper denne anmeldelsen er nyttig.

Bath and Body Works Sweet Pea Body Lotion Bath og Body Works Night Blooming Jasmine Body Lotion Bath og Body Works Moonlight Path Body Lotion Bath & Body Works Signatur Collection Body Lotion-Carried Away Bath and Body Works Secret Wonderland Body Lotion Bath og Body Works Paris Nights Body Lotion H2O Plus Milk Body Lotion Biotique Winter Cherry Body Lotion Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blomst Parfume Bath and Body Works Kokos Lime Verbana Body Lotion Bath & Body Works Twilight Woods Body Lotion Bad og Kroppsarbeid Kokosnøkkel Vanillas Triple Moisture Body Cream Bath and Body Works Sweet Pea Range Bath & Body Works Japansk Cherry Blossom Body Lotion Body Shop Atlas Mountain Rose Fragrance Mist Victoria's Secret Angel Fragrance Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: