Hver måned fullfører jeg noen få produkter. Så mens jeg kastet av noen av flasker, trodde jeg at jeg skulle vise deg noen av produktene jeg helt likte å bruke for denne måneden. 🙂

Fordel Øyekrem Det er potensielt : Jeg loooved denne øyekrem, men det var så lang tid jeg faktisk kjedde meg av å bruke den. Jeg kjøpte kjøpt Essential Intensive Eye Cream fra Forest Essentials. og hvis jeg ikke finner spennende, vil jeg tilbakekjøp fordelen under øyekrem.

God jord Ruh Gulab : Dette viste seg å være et av mine favoritt rosenvann, men bare fordi jeg trengte en forandring, hentet jeg Kama's Rose Water. Jeg ville definitivt tilbakekjøp dette.

Frøken Dior Parfyme : Dette er sannsynligvis min raskeste brukte parfyme noensinne. Jeg har ikke fått mulighet til å kjøpe tilbake dette, men dette kommer sikkert tilbake. Ikke sikker på hva du skal gjøre med den vakre flasken. Ikke har lyst til å kaste den av. Hva gjør du med dine tomme parfymeflasker?

MAC Brush Cleanser : Har allerede tilbakekjøpt min fjerde eller femte flaske. Jeg har mistet tellingen. 😀

Jergens Shea Butter Deep Conditioning Moisturizer : Jeg har kjøpt den større flasken av det allerede. 😀 Jeg tror jeg vil finne det veldig vanskelig å skifte til andre kroppsbefuktere i lang tid.

Så hvilke produkter har du ferdig med å bruke denne måneden? 🙂

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: